Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!!έχω ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο..σε αυτό τον δίσκο που έχω πρόβλημα τον είχα στο υπολογιστή μου με περασμένα τα windows..τον έβγαλα και τον σύνδεσα σε άλλον υπολογιστή και έκανα boot από τον δικό μου τον δίσκο..οπότε άνοιγε όπως στο δικό μου το pc..έκανα όμως και boot από τον δίσκο που είχε ήδη ο υπολογιστής(δηλαδή σε αυτόν που έβαλα τον δικό μου το δίσκο) και άνοιγε μια χαρά..μέχρι που μια φορά ενώ τον άνοιξα κανονικά απο τον άλλον δίσκο και όχι από τον δικό μου πρωτού ανοίξει τα windows άρχισε να διαγράφει αρχεία και έλεγε "deleting orphan file..." και έβγαλα τον δίσκο μου και σταμάτησε...πήγα να κάνω boot από τον δικό μου και δεν άνοιγε τίποτα...μετά μπήκα από τον άλλον και ενώ διάβαζε τον δικό μου το δίσκο έλεγε πως είναι κενός ενώ όταν έμπαινα στις ιδιότητες του δίσκου είναι γεμάτος και έχω λίγα Gb ελεύθερα...γίνεται να κάνω κάτι για να μην χάσω τα αρχεία μου...τα γράφω λίγο όπως νά'ναι συγνώμη για αυτό!ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μεταφραση των παραπανω κινεζικων για καποιον που ίσως να θέλει να βοηθήσει...

Καλησπέρα παιδιά!!

Εχω ένα πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο.

Τον δίσκο που έχω πρόβλημα τον είχα στο υπολογιστή μου με περασμένα τα windows.

Τον έβγαλα και τον σύνδεσα σε άλλον υπολογιστή και έκανα boot από τον δικό μου τον δίσκο και άνοιγε όπως στο δικό μου το pc.

Εκανα  και boot από τον δίσκο που είχε ήδη ο υπολογιστής και άνοιγε μια χαρά.

Μια φορά ενώ τον άνοιξα κανονικά απο τον άλλον δίσκο και όχι από τον δικό μου,  άρχισε να διαγράφει αρχεία και έλεγε "deleting orphan file..."

Εβγαλα τον δίσκο μου και σταμάτησε. (Μαλλον εν ωρα λειτουργίας).

Κατοπιν πήγα να κάνω boot από τον δικό μου και δεν άνοιγε .

Μετά μπήκα από τον άλλον και ενώ εβλεπε τον δικό μου το δίσκο έλεγε πως είναι κενός.

Στις ιδιότητες του δίσκου φαινεται να είναι γεμάτος και να έχω λίγα Gb ελεύθερα.

Γίνεται να κάνω κάτι για να μην χάσω τα αρχεία μου?

Δεν ξέρω να γραφω Ελληνικά! 

• Like 3
Δημοσ.

χαχαχαχαχα!! Να με πάρει και να με σηκώσει αν σε κάθε παρόμοιο ποστ δεν θα σε φωνάζω από εδώ και πέρα!!! χαχαχαχαχαχα

O TS ας περάσει από Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/243211-%CF%84%CE%B1-%CE%AD%CF%87%CE%B1%CF%83%CE%B1-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-hard-disk-data-recovery/">εδώ πες του (μετάφρασέ το GothmogGr! )

• Like 2
Δημοσ.

Το λινκ που σου δοθηκε παραπανω το ειδες?

Και γιατί να το δει παρακαλώ; Του το έκανες μετάφραση;

Μισές δουλειές κάνεις μου φαίνεται! :P :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...