dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Ναι λογικό για τα service αν το παρω μεταχειρισμένο και έχει ακόμα εγγύηση πρέπει να πηγαίνω από εκεί που το πήρες αυτός ;
dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Και για δεν μου λες τωρα που σε βρήκα Τι κοστος εχει στο σερβις (τα βασικα μιλαω)
lary7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν θυμαμαι γιατι δεν το παω εγω για σερβις αλλα κανα 120ρι νομιζω. Αυτο που συμφαιρει ειναι να περνεις τα δικα σου λαδια και να τους τα πας γιατι τα χρεωνουν αρκετα τα δικα τους.
dimitrisOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 α οκ ευχαριστω πολυ για το ριο ξερουμε τιποτα σαν αυτοκινητο ειναι καλο ;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Τρομερο για τα λεφτα του. Το 1.4 diesel δεν καιει και τιποτα και δεν ειναι και ταφος απο επιδοσεις.
Sadamiraq Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 α οκ ευχαριστω πολυ για το ριο ξερουμε τιποτα σαν αυτοκινητο ειναι καλο ; Φιλαρακι πανε για το aygo το εχει ο ξαδελφος μου εδω και 3 χρονια σχεδον,πολυ καλο,ανετο για μικρο,καλα απο υλικα μεσα δεν τρελαθηκα πολυ πλαστικουρα,αλλα για 1000αρι εχει γκαζι,ειναι παιχνιδιαρικο αμαξι,αμα το παρεις καινουργια προσεξε μην παρεις με εξτρα ηχο που λενε,ειναι μουφα,ο ξαδελφος μου το πηρε με ηχο πληρωνοντας αρκετα λεφτα παραπανω για να του βαλουνε δυο κορνες
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Ωραια σας ευχαριστω πολυ ολους σας για την βοηθεια
dimitrisOS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Ακόμα είδα μια διαφήμιση τις seat στην τηλεόραση που έλεγε με 12.500 ευρο το 1.2 diesel αλλά δεν πρόλαβα να δω μοντέλο και λοιπά καμιά βοήθεια ;λέτε να είναι αυτό στο site τις seat http://www.seat.gr/offers.php
Tenshi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Οι προσφορά είναι για τα βενζινοκίνητα 1.2/1.4 +1.2tsi Αν δείς στον τιμοκατάλογο πάντως,υπάρχει το 1.2 tdi των 75 ίππων με τιμή ~12Κ στην έκδοση entry (τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή)
dimitrisOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Αυτο που ειναι στον τιμοκαταλογο ειναι ο σην διαφημησει ;
Ntinaras Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Οι προσφορά είναι για τα βενζινοκίνητα 1.2/1.4 +1.2tsi Αν δείς στον τιμοκατάλογο πάντως,υπάρχει το 1.2 tdi των 75 ίππων με τιμή ~12Κ στην έκδοση entry (τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή) σαπιλα θα ειναι
dimitrisOS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τελικά τα δεδομένα λίγο αράζουν γιατί ρώτησε π πατέρας μου των λογιστή του και του είπε επειδή θα πάει στο όνομα του καλό θα είναι κάτω από 1.200cc και να μην είναι του κουτιού
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2013 Και καπως ετσι, 4 σελιδες failed
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα