Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι λογικό για τα service 

αν το παρω μεταχειρισμένο και έχει ακόμα εγγύηση πρέπει να πηγαίνω από εκεί που το πήρες αυτός ; 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θυμαμαι γιατι δεν το παω εγω για σερβις αλλα κανα 120ρι νομιζω. Αυτο που συμφαιρει ειναι να περνεις τα δικα σου λαδια και να τους τα πας γιατι τα χρεωνουν αρκετα τα δικα τους.

• Moderators
Δημοσ.

Τρομερο για τα λεφτα του.

Το 1.4 diesel δεν καιει και τιποτα και δεν ειναι και ταφος απο επιδοσεις.

Δημοσ.

α οκ ευχαριστω πολυ 

για το ριο ξερουμε τιποτα σαν αυτοκινητο ειναι καλο ;

Φιλαρακι πανε για το aygo το εχει ο ξαδελφος μου εδω και 3 χρονια σχεδον,πολυ καλο,ανετο για μικρο,καλα απο υλικα μεσα δεν τρελαθηκα πολυ πλαστικουρα,αλλα για 1000αρι εχει γκαζι,ειναι παιχνιδιαρικο αμαξι,αμα το παρεις καινουργια προσεξε μην παρεις με εξτρα ηχο που λενε,ειναι μουφα,ο ξαδελφος μου το πηρε με ηχο πληρωνοντας αρκετα λεφτα παραπανω για να του βαλουνε δυο κορνες

Δημοσ.

Ακόμα είδα μια διαφήμιση τις seat στην τηλεόραση που έλεγε με 12.500 ευρο το 1.2 diesel  

αλλά δεν πρόλαβα να δω μοντέλο και λοιπά καμιά βοήθεια ;
λέτε να είναι αυτό στο site τις seat  http://www.seat.gr/offers.php

Δημοσ.

Οι προσφορά είναι για τα βενζινοκίνητα 1.2/1.4 +1.2tsi

Αν δείς στον τιμοκατάλογο πάντως,υπάρχει το 1.2 tdi των 75 ίππων με τιμή ~12Κ στην έκδοση entry (τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή)

Δημοσ.

Οι προσφορά είναι για τα βενζινοκίνητα 1.2/1.4 +1.2tsi

Αν δείς στον τιμοκατάλογο πάντως,υπάρχει το 1.2 tdi των 75 ίππων με τιμή ~12Κ στην έκδοση entry (τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή)

σαπιλα θα ειναι :P

Δημοσ.

Τελικά τα δεδομένα λίγο αράζουν γιατί ρώτησε π πατέρας μου των λογιστή του και του είπε επειδή θα πάει στο όνομα του καλό θα είναι κάτω από 1.200cc και να μην είναι του κουτιού :o 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...