terry308 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Κατα τι γνώμη μου δεν αξίζει κάτι άλλο ... ίσως κι ένας μεταχειρισμένος quad (4 πύρηνος )
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ο Υπολογιστής σου θέλει όμως μια ολοκληρωμένη φροντίδα με την ευκαιρία αυτή από κάποιον γνώστη του αντικείμενου ώστε να ξεπεράσει τα κολλήματα του και να σου αποδώσει το max που μπορεί,πόσο μάλλον επειδή είναι εργαλείο δουλειάς..
fuku Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 τεσπα......Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια και ημουν ετοιμος να παρω 2ΧDDR2 καλα που μου το ειπατε..... ΘΕΝΚΣ
baskon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ παντως και επειδη οι εφαρμογες που χρησιμοποιει είναι κλασσικές μνημοβόρες πριν κανω το οτιδηποτε θα παρακολουθουσα απο τον task manager τι γινεται με τη μνημη. Δηλαδή ποση μνημη χρησιμοποιειται οταν ανοιγω το pc ,ποση οταν ξεκινάω να κανω δουλεια και πόση όταν δουλευω και μεχρι το προγραμμά να κολλήσει..Αναλογα με το τι θα εβλεπα θα προχωραγα στις περαιτερω ενεργειες..Οκ καλος ο SSD και ισως βοηθησει και λιγο λογω ταχυτερου pagefile αλλα τι να το κανω αν χρειαζομαι μνημη; Αυτη ειναι η προταση μου για αρχη να τσεκαρει τη μνημη που χρησιμοποιειται χωρις κανενα προγραμμα φορτωμενο + με τα προγραμματα που τρεχει και με την εργασια του (ας εχει κανα save για να μη τη χασει) Απο κει και περα αν χρειαζεται μνημη θα παει αναγκαστικα σε 64-bit λειτουργικο οπότε θα φρεσκαριστει αυτοματα και ο υπολογιστης του απο το φορματ. ΑΝ δε χρειαζεται μνημη το βλεπουμε..Παντως ο ssd δε βλεπω να λυνει τα κολληματα..Ισως βελτιωσει λιγο την αποκριση. Αλλα τα κολληματα μαλλον ειναι απο αλλου..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα