kostandinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και Χρονια Πολλα,εχω τα Vista home premium gr (original) περασμενα σενα υπολογιστη,αλλα δεν βρισκω το CD, το κλειδι των Vista το εχω,θελω να ρωτησω,αν μπορω να το κατεβασω απο καπου,γιατι θελω να τα περασω,σε εναν αλλο και νεοτερο υπολογιστη (αλλο CPU και αλλη μητρικη διαφορετικων εταιρειων),αν μπορειτε και ξερετε να με διευκολυνετε,σας ευχαριστω.
in2dark Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σvista ειναι το καλυτερο δωρο που μπορεις να σου κανεις για το 2013!
MoviemakerGr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με το κλειδί που έχεις θα κάνεις upgrade σε windows 8 με 30 ευρώ είναι κρίμα καινούριο υπολογιστή να τον θάψεις με τα Vista ξανά. Αν θέλεις παρ'ολα αυτά το αυθεντικό DvD σου μπορεί να στο στείλει η αντιπροσωπία με ένα μικρο σχετικά αντίτιμο.
z4rx07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εχουν απαντηθει παρόμοια ερωτηματα ξανα. Μπορείς και από ένα τορρενταδικο να βρεις μια απειραχτη εκδοση να ειναι ομως η ιδια με αυτην από την οποια προηλθε το κλειδι.
kostandinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Με το κλειδί που έχεις θα κάνεις upgrade σε windows 8 με 30 ευρώ είναι κρίμα καινούριο υπολογιστή να τον θάψεις με τα Vista ξανά. Αν θέλεις παρ'ολα αυτά το αυθεντικό DvD σου μπορεί να στο στείλει η αντιπροσωπία με ένα μικρο σχετικά αντίτιμο. σ'ευχαριστω για τις υποδειξεις-απαντησεις σου , τοχω υποψιν μου Με το κλειδί που έχεις θα κάνεις upgrade σε windows 8 με 30 ευρώ είναι κρίμα καινούριο υπολογιστή να τον θάψεις με τα Vista ξανά. Αν θέλεις παρ'ολα αυτά το αυθεντικό DvD σου μπορεί να στο στείλει η αντιπροσωπία με ένα μικρο σχετικά αντίτιμο. σ'ευχαριστω για τις υποδειξεις-απαντησεις σου , τοχω υποψιν μου Εχουν απαντηθει παρόμοια ερωτηματα ξανα. Μπορείς και από ένα τορρενταδικο να βρεις μια απειραχτη εκδοση να ειναι ομως η ιδια με αυτην από την οποια προηλθε το κλειδι. και που θαβρω τορρενταδικο , με Vista home premium gr ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα