Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους!

Βρηκα εναν υπολογιστη που φοραει AMD FX 8120(8-core) το ξερω οτι δεν ειναι και οτι το καλυτερο αλλα οπως εχω δει σε πολλα tutorial σε ενα gaming pc η GPU παιζει αυτο το 80%,10% τα υπολοιπα  και 10% ο επεξεργαστης...τελος παντων επιστρεφω στο θεμα...εχει 8 GB ram που πιστευω οτι ειναι υπεραρκετη και τελεια μητρικη που υποστηριζει 3 καρτες της Gigabyte τωρα...αυτο κοστισε για να φτιαχτει 850€ και τωρα πωλειται 400€(δεν υπαρχει τιποτα που ειναι του 2011 και πισω σε hardware γενικα) και εγω σκεφτομαι να του βαλω εναν SSD(θα ανεβασει ελαφρως τα FPS) και φυσικα σκεφτομαι να αλλαξω την GPU του σε Crossfire HD 6970 μεταχειρισμενες!

Ποια ειναι η γνωμη σας καλη συνθεση?

Δημοσ.

Μεχρι ποσα λεφτα θα μπορεσεις να διαθεσεις μετα την αγορα του για την καρτα? Τωρα ποια καρτα εχει?

Με ssd δεν ανεβαινουν τα fps, αλλα το loading time αν εγκαταστησεις το παιχνιδι σε αυτο το σκληρο.

Δημοσ.

Σχετικα δεν ειμαι ακομα σιγουρος ποσα μπορω να χαλασω...αλλα...μια HD 6970 θα την παρει πιστευω...

γιατι την βρηκα 145€...τωρα καινουρια καρτα σε τετοιες επιδοσεις δεν ξερω εαν θα βρω σε αυτην την τιμη...

650w για 2xHD6970 ειναι αρκετο? :devil:

και επειδη το budget ειναι πολυ πιστευεις οτι αξιζει αυτα τα 75€ για SSD να πανε στις καρτες?

Εγω,ναι αλλα για πες μου και την δικη σου γνωμη!

Δημοσ.

Οταν τον πάρεις δώσε τον 8120 με 110-120€ και πήγαινε σε 8320 ή 8350

Και ο 8120 καλός είναι αλλά είναι χαμηλά χρονισμένος !  Ψήκτρα έχει μαμά ή aftermarket ??

Το 650watt τροφοδοτικό ποιο ακριβώς μοντέλο είναι ?

Πιστεύω πως αυτή την στιγμή είναι καλύτερα να επενδύσεις σε μια ανανέωση του επεξεργαστή, ακόμα και με τον 8350  και σε έναν SSD 120GB SAMUNG 840 , παρά σε κάρτα γραφικών !

Η 6970 είναι πολύ δυνατή κάρτα και τα σηκώνει όλα άνετα !

Αργότερα αν θελήσεις κοιτάς για μια ακόμα 6970 στα μεταχειρισμένα ! 

Πες μας και ποια είναι η μητρική !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...