ATiTool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ενα pc το οποιο το λειτουργω με μια καρτα δικτυου η οποια ειναι wireless G up to 54mbs. Δεν κανει δουλεια ομως γιατι ουτε καλο σημα ποιανει ουτε ταχυτητα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν χρειαζομαι 150mbs ή 300mbs καρτα. την καρτα την θελω για web surfing και youtube. Χρειαζομαι καρτα 300mbs ή θα κανω την δουλεια μου με μια 150mbs? Το router μου ειναι 802.11n 300mbs.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Η ταχύτητα του ασύρματου δικτυου (wireless) δεν εχει να κανει με την ταχύτητα της σύνδεσης σου, αυτο που πρέπει να δεις ειναι την ταχύτητα σύνδεσης με το ίντερνετ μεσα απο τον ρουτερ. 1
ATiTool Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Η ταχύτητα του ασύρματου δικτυου (wireless) δεν εχει να κανει με την ταχύτητα της σύνδεσης σου, αυτο που πρέπει να δεις ειναι την ταχύτητα σύνδεσης με το ίντερνετ μεσα απο τον ρουτερ. Σου ζητω συγνωμη ρε φιλε αλλα,αμα δεν ξερεις μην απαντας!
coffeex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Έχω ενα pc το οποιο το λειτουργω με μια καρτα δικτυου η οποια ειναι wireless G up to 54mbs. Δεν κανει δουλεια ομως γιατι ουτε καλο σημα ποιανει ουτε ταχυτητα. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν χρειαζομαι 150mbs ή 300mbs καρτα. την καρτα την θελω για web surfing και youtube. Χρειαζομαι καρτα 300mbs ή θα κανω την δουλεια μου με μια 150mbs? Το router μου ειναι 802.11n 300mbs. Πάρε ένα καλύτερο wifi usb για να έχεις καλύτερο σήμα μιας και το θέλεις μόνο για internet. Τον λόγο σου τον έγραψε ο NikosKallithea ποιο πάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα