makaro_s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα και χρονιά πολλάΕχω ένα PlayStation 2 εδω και κάμποσα χρονιά και της τελευταίες ημέρες το ξετρύπωσε ο μικρός από την ντουλάπα και μου έχει φάει τα σκότια να το το βάλω να παίξει .Το σύνδεσα στην tv , του βρήκα και κάτι παιδικά παιχνίδια από φίλους και γνωστούς και μέχρι εδω όλα καλάΤου είπαν τα άτιμα τα ανίψια μου ότι αυτό το πράγμα < τσιπαρετε > και φυσικά λέει αναβαθμίζετε, όποτε η ερώτηση μου είναι εάν αξίζει να μπω σε τέτοια διαδικασία (να βρω άνθρωπο να μου το φτιάξη ) η αν όντως αναβαθμίζετε
Duck Dodgers Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 τι θες να πεις με το αναβαθμίζετε??για τσιπάρισμα πλέων μετά από 13 παρά κάτι μέρες χρόνια που έχει βγει το ps2 δεν αξίζει καλύτερα κάνε softmodπλέων με μια αναζήτηση στο google/youtube μπορείς να κάνεις θαύματα!
Tilemaxx Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αλλά για να κάνει softmod χρειάζεται μια δεύτερη μονταρισμένη κονσόλα. Τρέχα γύρευε δηλαδή.
vasiliskamagr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 μπα δεν είναι απαραίτητο για το softmode επιδη μου το έχει κάνει ένα φιλαράκι το μονό που έκανε ήταν να φέρει την memory και ένα usb stick και να αντιγράψει τα αρχεία του softmode το καλό με αυτό είναι ότι μπορείς να το μεταφέρεις κιόλας και σε μια άλλη κονσόλα χωρίς να τις κανείς κάτι.
Duck Dodgers Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μπορείς να παίζεις παιχνίδια από dvd χωρίς κάτι σπουδαίο ψάξε στο google για free mcboot κάνε downlod γράψε το σε σε ένα cd/dvd (νομίζω cd θέλει) κάνε install στο ps2 (πρέπει να έχεις πάνω στο ps2 την κάρτα μνήμης, εκεί θα πάνε τα αρχεία). Θα δεις αλλαγές στο menu του μαζί με τις παλιές επιλογές θα έχεις και επιλογές όπως sms για να βλέπεις ταινίες αλλά το βασικό είναι το esr αν θυμάμαι καλά από αυτό θα μπορείς να παίξεις τα games σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα