z4rx07 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σύμφωνα με τους Digitimes, η Samsung αναμένεται να αυξήσει την διάθεση συσκευών κατά 20% μέσα στον επόμενο χρόνο.Συνολικά, ο Κορεάτικος κολοσσός θέλει να διαθέσει 510 εκ. συσκευές το 2013, αριθμός αρκετά υψηλότερος σε σχέση με τις 420 εκ. που αναμένεται να πουλήσει μέχρι το τέλος του χρόνου. Να αναφερθεί ακόμη ότι περίπου 390 εκ. από τα 510 εκ. handsets θα είναι smartphones. Με τις συνολικές πωλήσεις smartphone να αναμένεται να αγγίξουν τις 860-900 εκ. μονάδες το 2013, σύμφωνα με αναλύσεις διαφόρων ερευνητικών Ινστιτούτων, η Samsung θα είναι υπεύθυνη για το 40% των συσκευών αυτών. Σύμφωνα με πηγές η στρατηγική της εταιρείας με την διάθεση των Galaxy S και Galaxy Note ως flagship μοντέλα, έχει αποδειχθεί επιτυχής, επιτρέποντας έτσι τον κατασκευαστή να κατέχει κυρίαρχη θέση στην παγκόσμια αγορά. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και με τη προσπάθεια της Samsung να δημιουργήσει ένα καθιερωμένο εμπορικό σήμα για την επιπλέον ενίσχυση των πωλήσεων των entry-level και mid-range smartphones, Από την άλλη μεριά εταιρείες όπως οι Sony Mobile Communications, Lenovo, Huawei Device και ZTE φαίνεται να έχουν υιοθετήσει μια πολιτική διάθεσης ποικίλων μοντέλων, με απώτερο σκοπό την διατήρηση της αύξησης του μεριδίου αγοράς που κατέχουν. Site: http://www.digitimes.com/news/a20121225PD208.html[/url]']Digitimes
kilotakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 7,6 δις ευρω δηλαδή εαν λάβουμε υπόψιν οτι μέσω ορο κερδίζει 150 ευρω απο κάθε κομμάτι. Ε ρε τι σου ειναι ο καπιταλισμός. Λεφτά να παίρνεις και ας δίνεις πράγματα όπου δεν εχουν καμιά αξία πέραν από την αποβλάκωση. 3
lepaterious Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 7,6 δις ευρω δηλαδή εαν λάβουμε υπόψιν οτι μέσω ορο κερδίζει 150 ευρω απο κάθε κομμάτι. Ε ρε τι σου ειναι ο καπιταλισμός. Λεφτά να παίρνεις και ας δίνεις πράγματα όπου δεν εχουν καμιά αξία πέραν από την αποβλάκωση. Ναι ναι σιγουρα!!!
Grego3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν πιάνεται η Samsung ρε παιδιά...Τα παλικαρια εκεί στην Κορέα φυσάνε και γιαυτό είναι στην κορυφή άλλωστε ότι και να κάνουν οι " Iphone-men " δεν τους φτανουν πιστευω !!! ;-)
voltes5george Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πουληστε τα iphonia οσο προλαβαινετε
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 7,6 δις ευρω δηλαδή εαν λάβουμε υπόψιν οτι μέσω ορο κερδίζει 150 ευρω απο κάθε κομμάτι. Ε ρε τι σου ειναι ο καπιταλισμός. Λεφτά να παίρνεις και ας δίνεις πράγματα όπου δεν εχουν καμιά αξία πέραν από την αποβλάκωση. *76 δις
lepaterious Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Για πές;Θεωρεις αποβλακωση ενα κινητο κτλ και το κανεις μεσα σε ενα τεχνολογικο φορουμ και δεν υπαρχει περιπτωση να σου απαντησω γιατι το πας για τρολλαρισμα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 hmmmmmmmmm, ενδιαφέρουσα είδηση... ...not 1
kilotakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ το γνωρίζω ομως θεωρώ αποβλάκωση και μεγάλη μαμακία μια εταιρία να δημιουργεί σχέδιπ για το άμεσο μέλλον οταν ηδη εχει πουλήσει τα κερατά της να σχεδιάζει να πουλήσει ακόμα παραπάνω. Θεωρώ αποβλάκωση το να φτιάχνουν μια συσκευή οπου το πολύ το 2ο χρονο θα ειναι άχρηστη απο θέμα επιδόσεων και ενω έχουν τη τεχνολογία στο τσεπάκι τους τη δίνουν σταγόνα, σταγόνα στους αποβλακομένους καταναλωτές. Το οτι γουσταρω τι τεχνολογια δεν εστι οτι γουστάρω και το εμπόριο αυτής.
lepaterious Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Το οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ το γνωρίζω ομως θεωρώ αποβλάκωση και μεγάλη μαμακία μια εταιρία να δημιουργεί σχέδιπ για το άμεσο μέλλον οταν ηδη εχει πουλήσει τα κερατά της να σχεδιάζει να πουλήσει ακόμα παραπάνω. Θεωρώ αποβλάκωση το να φτιάχνουν μια συσκευή οπου το πολύ το 2ο χρονο θα ειναι άχρηστη απο θέμα επιδόσεων και ενω έχουν τη τεχνολογία στο τσεπάκι τους τη δίνουν σταγόνα, σταγόνα στους αποβλακομένους καταναλωτές. Το οτι γουσταρω τι τεχνολογια δεν εστι οτι γουστάρω και το εμπόριο αυτής. Εταιρια του καπιταλισμου ειναι,Δεν ειναι Ελληνικο δημοσιο για να ξυνεται,το οτι εχει βγαλει τα κερατα της δεν σημενει οτι πρεπει να σταματησει για διακοπες κανα 2 χρονια και μετα να ξαναβγαλει συσκευες,το θεμα ξεκιναει απο τους καταναλωτες και οχι απο τις εταιριες. Η διαφημιση ως μεσο εχει να επηρεασει αναλογα με το μορφωτικο επιπεδο του ανθρωπου οχι οτι η εταιρια βγαζει καθε εξι μηνες καινουργιο προιον,το κανει κιολας για να αγορασουν και οι υπολοιποι που δεν αγορασανε το προηγουμενο εξαμηνο,επισης εγω δεν θεωρω πχ οτι το gs3 του χρονου θα ειναι μπακατελα και παλιατζουρα μια χαρα θα κανει την δουλεια της σαν συσκευη και θα αντεχει χαλαρα και οταν βγει το 4,τωρα αν ειναι θεμα λειτουργικου δεν φταιει ο κατασκευαστης σε αυτην την περιπτωση. Τωρα αυτο που ειπες σταγονα-σταγονα εν μερει συμφωνω απλα σε αυτην την περιπτωση πεφτουμε στην λουπα οτι αν σου δωσουν την ultimate συσκευη που τελικα κανει και καφε του χρονου παραχρονου αυτοι τι θα πουλησουν?Θα μου πεις και τι με νοιαζει εμενα ακριβως αυτο θα σου πω και εγω αλλα ελα ομως που η εταιριες δεν το βλεπουν ετσι και εφοσον εξαρτιομαστε απο αυτες θα πηγαινουμε συνεχεια με τα νερα τους. 1
kilotakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Καλα τα λες αλλα εγω εχω πάψει να ειμαι με τα νερά τους. Δοξα το θεο εχω ενα samsung των 20 ευρω περίπου ενα χρόνο και ηρέμησα απο τα "smart"phone. Το φορτίζω 3 φορες το μήνα και αυτο δίχως να το κλείνω όταν κοιμάμαι. Θα μου πεις τώρα και τι ολος ο κόσμος δεν εχει τις ιδιες ανάγκες. Εμ και εδω θα ερωτήσω πόσοι απο αυτούς που εχουν smartphones τα χρησιμοποιούν (οχι καμμένα) σωστα. Δηλαδή την ιδια ακριβώς πρόταση μπορείς να τη κάνεις και για το αντίθετο απλα ο άνθρωπος επειδή ειναι κοινωνικό πλάσμα οτι βλέπει το αντιγράφει δίχως να αναλογιστεί αν το χρειάζεται ή αν το αξιοποίησει σωστά στη καθημερινότητα του. Πχ shazzam ή qr code κλπ; Ο περισσότερος κόσμος αγοράζει smartphone για να τους βλέπει ο κοσμάκης στο fb άλλη αποβλάκωση βέβαια και αυτή. any way.. Δεν ειμαι samsung hater ή οτιδήποτε τέτοιο αν φάνηκε ετσι σε κάποιους ετσι αντιθέτως οτι εχω είναι samsung. Απλα βαρέθηκα τοσα χρόνια να βλέπω την δήθεν εξέλιξη. Η βασική αρχή του κέρδους δεν ειναι καλύπτω το κενο ή κάποιο πρόβλημα αλλά δημιουργώ πρόβλημα ώστε να δώσω την οποια λύση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα