yanc Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 υπερβάλλεις, αλλα ακόμα κι έτσι προτιμώ να δω ένα μέτριο stream, παρα να φάω ένα "High Definition" πρόστιμο. Ποιος επιβαλλει και εισπρατει αυτα τα προστιμα και με ποιο τροπο ελεγχει τι κατεβασες; Τορεντς, filehosters, Usenet κλπ ειναι παρανομα; Για τι ποσα μιλαμε και πως φτανει σε σενα το προστιμο; Σορυ για την "ανακριση", αν γνωριζεις και δε βαριεσαι απαντας, αλλα δεν εχω ακουσει ξανα να εφαρμοζεται κατι τετοιο και εχει ενδιαφερον.
NoisePollution Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Τα downloads του πίνακα με τις σειρές είναι τα downloads που είχε το επεισόδιο που κατέβηκε περισσότερες φορές. Δεν είναι μέσος όρος αλλά και ο μέσος όρος λογικά εκεί γύρω θα είναι. Η διπλανή στήλη δείχνει τους τηλεθεατές του συγκεκριμένου επεισοδίου μόνο στις ΗΠΑ και για την πρώτη προβολή. Αξιοσημείωτο είναι ότι περισσότερο από το 80% των συνολικών downloads είναι εκτός ΗΠΑ. Μάλιστα η Ελλαδίτσα είναι στο top 10 των χωρών. Νούμερο 9.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Ποιος επιβαλλει και εισπρατει αυτα τα προστιμα και με ποιο τροπο ελεγχει τι κατεβασες; Τορεντς, filehosters, Usenet κλπ ειναι παρανομα; Για τι ποσα μιλαμε και πως φτανει σε σενα το προστιμο; Σορυ για την "ανακριση", αν γνωριζεις και δε βαριεσαι απαντας, αλλα δεν εχω ακουσει ξανα να εφαρμοζεται κατι τετοιο και εχει ενδιαφερον. αν δεν κάνω λάθος, δεν μένει Ελλάδα...
ikaruga24 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2012 Μονο το avengers εχω κατεβασει απο αυτες.
revolver1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Κατεβάζεις ταινίες? Πάω να σε καταγγείλω ευθύς αμέσως. Θείο δεν έχεις να σου τις στέλνει ?
Sugizo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2013 Ποιος επιβαλλει και εισπρατει αυτα τα προστιμα και με ποιο τροπο ελεγχει τι κατεβασες; Τορεντς, filehosters, Usenet κλπ ειναι παρανομα; Για τι ποσα μιλαμε και πως φτανει σε σενα το προστιμο; Σορυ για την "ανακριση", αν γνωριζεις και δε βαριεσαι απαντας, αλλα δεν εχω ακουσει ξανα να εφαρμοζεται κατι τετοιο και εχει ενδιαφερον. μιλάω για Αυστρία (αλλα και Γερμανία τα ίδια νομίζω ισχύουν) γνωστός μου έφαγε πρόστιμο 1500 euro, δεν ξέρω ακριβώς για τον αριθμό το ταινιών που κατέβασε, ήταν μία ήταν δέκα, δεν ξέρω, αλλα ακόμα και για εδώ είναι ένα σεβαστό ποσο, μηνιάτικο ολόκληρο, δηλαδή το σκέφτεσαι 2-3 φορες εάν θες να κατεβάσεις ταινία,ειδικά όταν γνωρίζεις ότι το "σύστημα" δουλεύει.
Swimmer21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 κι αλλά τόσα εκατομμύρια online stream, μην πω και περισσότερα, σε πολλές χώρες τις κεντρικής Ευρώπης (κι όχι μονo) πχ όπως Αυστρία που είμαι τώρα, οι περισσότεροι προτιμάνε stream, γιατί τα πρόστιμα στο downloading πάνε συννεφο. και για να δώσω παράδειγμα, εγώ που είμαι 2 χρονιά γερμάνια-Αυστρία, ζήτημα να κατέβασα 2 ταινίες, από την άλλη έχω δει πάνω από 100 από streaming. Και με το θέμα υποτίτλων τι κανεις? Υπαρχουν ελληνικοί υπότιτλοι στα Streams ή απλα τα βλέπεις χωρίς..?
Sugizo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 99% προτιμώ να δω ταινία χωρίς αυτούς, κάποιες μεταφράσεις είναι για κλάματα.
Fotis13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Και εδω θεμα χρονου ειναι ποτε θα κοπει το "κατεβασμα" ,το μελλον ειναι το stream με ενα χαμηλο αντιτιμο βεβαια και φυσικα οχι ποιοτητες dvdrip που ειναι το τσαμπα ,σιγα μην δουμε και βιντεοκασετες το 2013. Αυτο γινεται σταδιακα σε ολες τις αναπτυγμενες χωρες,φυσικα προυποθετει ταχυτητες επιπεδου vdsl και πανω ωστε να βλεπουμε HD περιεχομενο που ειναι το ζητουμενο . 1
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Κάτσε να πιάσουμε πρώτα ταχύτητες vdsl και για το "πάνω" βλέπουμε 1
dhmhtrhs79 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Και εδω θεμα χρονου ειναι ποτε θα κοπει το "κατεβασμα" ,το μελλον ειναι το stream με ενα χαμηλο αντιτιμο βεβαια και φυσικα οχι ποιοτητες dvdrip που ειναι το τσαμπα ,σιγα μην δουμε και βιντεοκασετες το 2013. Αυτο γινεται σταδιακα σε ολες τις αναπτυγμενες χωρες,φυσικα προυποθετει ταχυτητες επιπεδου vdsl και πανω ωστε να βλεπουμε HD περιεχομενο που ειναι το ζητουμενο . Πολύ σωστά. Έτσι θα έπρεπε να είναι το μέλλον. Χωρίς πειρατεία, χωρίς να περιμένεις να κατέβει κάτι, χωρίς χαζοταινίες Nova, OTE TV, κτλ. Να έχεις ένα virtual video club με HD ποιότητα, surround ήχο και ελληνικούς υπότιτλους για όλη την οικογένεια. Με ένα λογικό αντίτιμο κάθε μήνα, όλοι θα το πλήρωναν. Όμως προϋποθέτει γρήγορο και φτηνό ίντερνετ και λογικές συνδρομές, κάτι που δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα (ειδικά το δεύτερο).
D_N_A Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Χωρίς απαραίτητα να διαφωνώ πόσο θα έπρεπε να ήταν το "λογικό" αντίτιμο? Και αυτη η υπηρεσία θα σου έδινε και Internet ή θα ήταν άλλος πάροχος?
Luxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παντως η ταινια που βρισκεται στη νο1 θεση με τα downloads, εχει τα λιγοτερα εσοδα σε σχεση με τις αλλες. Το dark knight λογικο ειναι να το ειδαν οι περισσοτεροι στον κινηματογραφο. Εν'μερει η πειρατεια τις ψιλοσκοτωνει τις ταινιες.
slipknot Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Παντως η ταινια που βρισκεται στη νο1 θεση με τα downloads, εχει τα λιγοτερα εσοδα σε σχεση με τις αλλες. Το dark knight λογικο ειναι να το ειδαν οι περισσοτεροι στον κινηματογραφο. Εν'μερει η πειρατεια τις ψιλοσκοτωνει τις ταινιες. Επίσης έχει πολύ μικρότερο budget από τις άλλες και μικρότερο hype σημειώνω εγώ. 100 εκατομμύρια έσοδα με μια ταινία που έχει 12 εκατομμύρια budget δεν το λες και αποτυχία. Υπάρχουν δε και περιπτώσεις που η πειρατεία μπορεί να βοηθήσει μια ταινία, η πιο καραμπινάτη πρόσφατη περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Dredd.
NoisePollution Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Επίσης έχει πολύ μικρότερο budget από τις άλλες και μικρότερο hype σημειώνω εγώ. 100 εκατομμύρια έσοδα με μια ταινία που έχει 12 εκατομμύρια budget δεν το λες και αποτυχία. Υπάρχουν δε και περιπτώσεις που η πειρατεία μπορεί να βοηθήσει μια ταινία, η πιο καραμπινάτη πρόσφατη περίπτωση που μου έρχεται στο μυαλό είναι το Dredd. Και πως ακριβώς βοηθήθηκε το "Dredd" όταν με 50αρι budget έκανε 30 εκ. παγκοσμίως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα