Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Θέλω να ηχογραφω αποσπάσματα απο μουσικές εκπομπές που παίζουν live (σε ιντερνετικά ραδιόφωνα)

ή απο οιαδήποτε πηγή ήχου που έχω συνδέσει στο pc μου εννοώ: ΠΑΝΤΑ "ΚΛΕΙΣΤΗ" ΗΧΟΓΡΑΦΙΣΗ (Xωρίς να γράφεται μαζί και ο εξωτερικός θόρυβος του δωματίου αναπνοές κτλ...)

Επείδή δεν βγάζω άκρη με κατεβασμα ειδικών αλλά επιβλαβων   προγραμάτων απο το διαδίκτυο τύπου wavlabe κ.α...(κατάβασα κάποια και έφαγα κάργα ιούς είναι επιπλέον και δυσχρηστα άν δεν γνωρίζεις και πολλά απο υπολογιστές...)

ΕΡΩΤΗΜΑ:

Γίνεται δουλειά με αυτά τα δημοσιογραφικά καταγραφικά άν τα συνδέσω στον υπολογιστή και πατήσω rec απο την μία και play στην πηγή ήχου απο την άλλη;;!...

Μετατρέπουν την ηχογράφιση σε mp3 για μεταφορά σε cd ,στικάκι

Exoυν καλό ακουστικό αποτέλεσμα στο τελικό δισκάκι που θα μεταφερθούν ή θα αγούγονται σε στύλ ήχου..."τηλεφωνικής ανταπόκρισης";;...

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω πολλές γνώσεις...

Η κάρτα ήχου είναι αυτή η εγκοπή στο pc που παιρνει ένα πλαστικό μικρό;

Αν ναί,

η line που βρίσκεται;  Είναι αυτή με το εικονίδιο του μικροφωνου ή με το εικονίδιο των ακουστικών;

και πως συνδέονται μεταξύ τους;

Δημοσ.

Rarma radio.

Free Πρόγραμμα που κάνει την δουλειά θες , έχει όλους τους ιντερνετικούς σταθμούς , βρες τους ελληνικούς και κάνε record με κλειστό τον ήχο μέσα από το πρόγραμμα.

Δοκιμασμένο γύρω στον χρόνο , ποτέ δεν είχα ιούς κ.λ.π. Είναι τελείως free οπότε μην φοβάσαι.

Δημοσ.

Ευχαριστώ, θα το επιχειρίσω.

(Βέβαια δεν με καλύπτει στην περίπτωσή άλλης συνδεδεμένης με pc, πηγήs ήχου)

Ναι σε καταλαβαίνω. Δοκίμασε αυτό και ζήτα από τους πιο έμπειρους σε αυτά πώς το κάνανε με εξωτερική πηγή ήχου. Κάτι πατέντα θα έχουνε κάνει ! :P

Δημοσ.

Για εξωτερική μονάδα ήχου θα πρέπει να την συνδέσεις μέσω καλωδίου με την μητρική σου στην υποδοχή "είσοδος ήχου". Αρχικά αν μπορείς πες μας ποια μητρική έχεις.

Αν έχεις με 6 βίσματα, όπως στην παρακάτωBack-Plane.jpg

πας και διαβάζοντας το manual της μητρικής βλέπεις που θα συνδέσεις το καλώδιο για να "εισάγεις" τον ήχο από την εξωτερική μονάδα (στην συγκεκριμένη είναι το "θαλλασί" τέρμα πάνω δεξιά και το ονομάζει Line-In, ενώ αμέσως από κάτω έχει την "Front Speaker" απ' όπου θα πάρεις την έξοδο (αν δεν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που αναφέρθηκε πάνω).

Δημοσ.

Για εξωτερική μονάδα ήχου θα πρέπει να την συνδέσεις μέσω καλωδίου με την μητρική σου στην υποδοχή "είσοδος ήχου". Αρχικά αν μπορείς πες μας ποια μητρική έχεις.

Αν έχεις με 6 βίσματα, όπως στην παρακάτωBack-Plane.jpg

πας και διαβάζοντας το manual της μητρικής βλέπεις που θα συνδέσεις το καλώδιο για να "εισάγεις" τον ήχο από την εξωτερική μονάδα (στην συγκεκριμένη είναι το "θαλλασί" τέρμα πάνω δεξιά και το ονομάζει Line-In, ενώ αμέσως από κάτω έχει την "Front Speaker" απ' όπου θα πάρεις την έξοδο (αν δεν χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα που αναφέρ;θηκε πάνω).

Έχω αυτόν τον υπολόγιστή άν βοηθάει σε φίλε...http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Laptop/Sony-Vaio-SVE14A2M1EB-Black-SVE14A2M1EB-GC2.htm  Mάλλον έπρεπε να διευκρινήσω εξ αρχής ότι είναι φορητός

Δημοσ.

Εμ, πες το από την αρχή.

Πας και πάιρνεις καλώδιο αρσενικό σε αρσενικό και συνδέεις το "Microphone in" με το "Headphone Out", από οποιοδήποτε μαγαζί με ηλεκτρονικά στην γειτονιά.

3.5mm Mono Plug to Plug Lead http://images.maplin.co.uk/300/rw28_2003cat.jpg

Μάλιστα! Και απ την άλλα μεριά, της εξωτερικής δηλ.συσκευής;   η έξοδος out  αντιστοιχεί στο "ιn" του laptop προφανώς...Οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...