gargoyle1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Γεια χαρα σε ολους και χρονια πόλλα. Η παλια μου τηλεοραση τα επαιξε και σαν φτηνη λυση αγορασα αυτην http://www.electroniki.gr/electroniki/el_gr/samsung-le-32d403.php επισης εχω και εναν αποκωδικοποιητη που μου εμεινε απο την παλια που δεν ειχε ενσωματωμενο αυτον εδω http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10107712 ξερω οτι η τηλεοραση δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο παρολα αυτα θα ηθελα να ρωτησω δυο τρια πραγματακια μπορει ας πουμε να παιξει αρχεια τυπου 720p BRRip x264 η και 1080p BrRip x264 που υποστηριζει ο media player του αποκωδικοποιητη η θα δημιουργηθει καποιο προβλημα στην οθονη της τηλεορασης?
disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δε θα παθει τιποτα αλλα δεν εχει κανενα νοημα να κατεβαζεις ασκοπα 1080p αρχεια. Παιζε τις 720p εκδοσεις αν και με καλα dvdrip ακομα βλεπεις μια χαρα σε 32αρα
gargoyle1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 γιατι λες οτι ειναι ασκοπα τα 1080p επειδη η τηλεοραση δεν υποστηριζει αυτη την αναλυση προφανως δεν θα εχω και καλυτερη εικονα? για τον αποκωδικοποιητη τι λες να χρησιμοποιησω τον δικο της? η να κρατησω τον εξωτερικο θα ειναι καλυτερος?συγνωμη παιδια αλλα ειμαι λιγο ασχετος
disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Οποιοδηποτε 720p των 4-6GB ειναι ηδη overkill για την τηλεοραση σου. Μπορεις αν θες να κατεβασεις και 1080p να δεις αν εχει καποια διαφορα, για μενα ειναι ασκοπο. Αν τωρα και με το downscale μπορεις να καταλαβεις καλυτερη εικονα και πιστευεις οτι αξιζει να κατεβαζεις ολον αυτον τον ογκο δεδομενων για 1080p μπορεις να το κανεις. Εγω πιστευω οτι ακομα και ενα 720p των 2-3GB ειναι κατι παραπανω απο αρκετο. Υ.Γ. Η τηλεοραση σου μπορει και να φτανει ισως 1080i η δικη μου HDready το αναφερει ως χαρακτηριστικο η δικη σου δεν το γνωριζω. Απλα το αναφερω σαν πληροφορια για σενα Οσων αφορα για ποιον αποκωδικοποιητη να χρησιμοποιεις παλι δοκιμες κανε αν μπορεις να δεις καποια διαφορα. Εγω θα χρησιμοποιουσα της τηλεορασης και θα ειχα τον εξωτερικο για εγγραφες 1
gargoyle1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω οσο το δυνατον καλυτερη εικονα, χωρις ομως να δημιουργησω καποιο προβλημα στην τηλεοραση, απο οτι καταλαβαινω αυτο που μου λες ειναι οτι με 720p θα ειμαι καλυμενος στο θεμα της εικονας και δεν θα δημιουργηθει καποιο προβλημα στην οθονη επειδη προφανως υποστηρηζει αυτη την αναλυση, καταλαβα καλα? για τον αποκωδικοποιητη ποια ειναι η γνωμη σου?
disqualified Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Νομιζω ημουν αρκετα σαφης στα προηγουμενα μηνυματα μου. Προβλημα στην τηλεοραση δε θα δημιουργησεις
gargoyle1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 οκ φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και παλι χρονια πολλα και καλες γιορτες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα