Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι οτι εκεί που χρησιμοποιώ το ταμπλετ(πχ είμαι στη σελίδα στο fb και σκρολάρο) η φωτεινότητα της οθόνης πέφτει, γίνεται πιό σκοτεινή και επανέρχεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό;

Δημοσ.

το ιδιο εχω κ εγω στο xperia tablet s αλλα του εχω ενεργοποιησει την εξοικονομιση ενεργειας οθονης.Οταν ειμαι σε σκοτεινο φοντο κλπ η φωτεινοτητα πεφτει ελαφρα,το ιδιο και στο fb.

Δημοσ.

Έχω απενεργοποιήσει τη ρύθμιση για εξοικονόμιση της οθόνης αλλά κάνει το ίδιο. Το θέμα είναι οτι το παρατήρησα στο fb και μέχρι στιγμής όχι κάπου αλλού. Σε κάποια βιντεάκια του yt δεν είχα δεί κάτι.

Δημοσ.

χμμ με εβαλες σε σκεψεις.

λοιπον το δοκιμασα χωρις την εξοικονομιση και κανει παλι το ιδιο στο fb.Πεφτει δλδ λιγο αισθητα η φωτεινοτητα.Οχι τιποτα τρομερο αλλα το καταλαβαινεις.

αρα δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα.Στο εκανε και πριν η τωρα το πηρες και το παρατηρησες;Στο λεω γιατι εχω το tablet εδω και 1 μηνα και κατι περιπου χωρις αλλη εμπειρια σε tablets και το παρατηρησα απο την πρωτη στιγμη.

Δημοσ.

Το έχω 1 εβδομάδα και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα. Στο Yt όπως είπα οπού έχω κάνει την περισσότερη χρήση δεν το παρατήρησα όπως και σε όποια σελίδα είχα μπεί στο ιντερνετ(από τις λίγες που μπήκα). Στο fb το πρωτοείδα και μου έκανε εντύπωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...