Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας και χρόνια πολλά!!!!

Θα ήθελα να σας πω για ένα πρόβλημα που έχω...

Σήμερα το μεσημέρι πήγα να μπω μέσω δικτύου (ο υπολογιστής που χρησιμοποιώ έχει windows 7 ultimate x64) στα κοινόχρηστα έγγραφα του netbook μου (windows xp home x32) ... αλλά μου εμφάνησε το παρακάτω μήνυμα:

"Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στα Έγγραφά μου. Μπορεί να μην έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε εάν έχετε δικαίωμα πρόσβασης."

Εδώ και αρκετώ καιρό μπορούσα να μπαίνω στον συγκεκριμένο φάκελο... και το πιο περίεργο είναι ότι σε άλλους κοινόχρηστους φακέλους του ίδιου netbook μπαίνει κανονικά...

Είδα για το αν επιτρέπεται η πρόσβαση κτλ και όλα μια χαρά... Αυτό το πρόβλημα το κάνει για συγκεκριμένους φακέλους!!!!

(ορισμένοι από τους φακέλους που μπορώ να χρησιμοποιήσω βρίσκονται σε διαφορετικό partition... αλλά μπορώ να χρησιμοποιήσω και κάποιους από αυτούς που βρίσκονται στο partition με τους προβληματικούς φακέλους)!

Λέτε να φταίει το ότι μου έπεσε τις προάλες κάτω το netbook;;;;;

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;;;;

Δημοσ.

Ναι κανονικά όλα... αφού έχω ίδιες ρυθμίσεις σε όλους τους κοινόχρηστους φακέλους... σε κάποιους μπαίνει και σε κάποιους άλλους όχι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά πρόσεξα κάτι ακόμη... ενώ έχω κωδικό στο netbook με τα xp από τα 7 μπαίνει στους κοινόχρηστους (σε όσους μπαίνει δηλαδή) χωρίς να ζητάει κωδικό... γιατί αυτό;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...