Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα λοιπον αντιμετοπιζω το εξής πρόβλημα όταν ανάβω το pc μου κάνει ότι λεει ο τίτλος ενα μακρύ μπιπ και 3 μικρά και η οθόνη μένει σβηστη. Μετά απο 2-3 το πολύ αναψε σβήσε και μπιπ ανοίγει κανονικά και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Έχω κάνει restart κατευθειαν και ανοιγει χωρίς κανένα μπιπ και τερματισμο εχω κάνει και τον έχω ανοιξει χωρίς κανένα μπιπ. Άμα τον αφήσω όμως κλειστο για πάνω απο 20 λεπτά με 30 λεπτα πάλι μου κάνει το ίδιο. Δοκίμασα μνήμες αλλά συνεχίζει δοκίμασα κάρτα γραφικών και πάλι τα ίδια δοκίμασα τροφοδοτικό τα ίδια. Τι μπορεί να φταίει?

Μητρική είναι Asus P5Q

Cpu E8400

Μπωρεί να φταίει το οτι δεν εχω βάλει 8πινο βισμα για τον επεξεργαστή αλλά τετράπινο?

Δημοσ.

Το θέμα είναι πως δοκίμασα και άλλες μνήμες και άλλη κάρτα γραφικών και κάνει το ίδιο. Να τονίσω ξανα οτι αυτο το κάνει μια δυο φορες

και μετά ανοίγει κανονικα. Και επίσης το κάνει όταν είναι κλειστός για κανένα μισάωρο και μετά. Έτρεξα και memtest να δώ και τις μνήμες όλες αλλά κανένα error δεν πήρα.

Δημοσ.

μηπως δεν κουμπώνει καλα η καρτούλα;  αλιως το μονο μετα ειναι οτι εχεις καμενο σλοτ 

γιατι δεν εβαλες το κανονικο βυσμα στον επεξεργαστη; 

Δημοσ.
μηπως δεν κουμπώνει καλα η καρτούλα;  αλιως το μονο μετα ειναι οτι εχεις καμενο σλοτ  γιατι δεν εβαλες το κανονικο βυσμα στον επεξεργαστη; 
Γιατι το τροφοφοδοτικο βγαζει 4πινο και οχι 8πινο

δοκιμασε αλλο slot για τη καρτα
Διστυχως εχει ενα slot για την καρτα γραφικων
Δημοσ.

Τα ιδια εκανε και εμενα στο παλιο pc,και τελικα πρεπει να εφταιγε το σλοτ που κουμπωνει η καρτα.Με λιγο κουνημα εστρωνε.Βεβαια κουνημα στο κουνημα μας αφησε χρονους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...