Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia P Black 219,00 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μια μερα.Ωρες να λες.Το βραδυ ποσταρες,την επομενη μερα κοιταξα και καπουτ.

Επεξ/σία από Millennium
Δημοσ.

Τι μια μερα.Ωρες να λες.Το βραδυ ποσταρες,την επομενη μερα κοιταξα και καπουτ.

μαλλον μπερδευτηκες, χθες βραδυ το ποσταρα, οχι αποψε το βραδυ! εχουν περασει 30 ωρες!

αλλα ουτως η αλλως αυτες οι προσφορες κρατανε μερικα λεπτα, η μετρημενες ωρες.

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως μπερδευτηκα.Βραδυ παρασκευης (ξημερωματα σαββατου) ποσταρες.Το σαββατο κοιταξα και δεν υπηρχαν κομματια.

Οπως και να χει δεν εχει σημασια οταν τετοιες εταιριες βγαζουν προσφορες 10 τεμαχια.

Δημοσ.

Ρε παιδια το P λεει οτι εχει εξαντληθει αλλα ακομα στην σελιδα του το δινει 219,00. Ξερει κανεις τι γινετε? Επισης εχουν καποια συγκεκριμενη ωρα που τα ανανεώνουν?

Δημοσ.

Και το περιμένω πως και πως το note στα 300€! Ελπιζω να το βγάλει το πλαίσιο

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Δεν νομιζω πως μπερδευτηκα.Βραδυ παρασκευης (ξημερωματα σαββατου) ποσταρες.Το σαββατο κοιταξα και δεν υπηρχαν κομματια.

Οπως και να χει δεν εχει σημασια οταν τετοιες εταιριες βγαζουν προσφορες 10 τεμαχια.

εδω ποσταρες στις 3 και 39 χθες τα ξημερωματα. Εγω ποσταρα την προσφορα προχθες βραδυ στις 12 και 49 τα μεσανυχτα, δηλαδη 27 ωρες πριν. Απο αυτο εκρινα . Αν εσυ το ειχες δει το τοπικ πιο μπροστα, και απλα σχολιασες αργοτερα, αυτο προφανως δε μπορουσα να το ξερω. ;)

Ρε παιδια το P λεει οτι εχει εξαντληθει αλλα ακομα στην σελιδα του το δινει 219,00. Ξερει κανεις τι γινετε? Επισης εχουν καποια συγκεκριμενη ωρα που τα ανανεώνουν?

Πραγματι ακομα τοσο λεει, αλλα λειπει το κουμπακι Αγορα :P
Δημοσ.

Eιχα παραγγειλει που λετε, ενα προιον απο τα συγκεκριμενα crazy deals, πριν 4-5 ημερες. Και επειδη δεν ειδα εξελιξη στην παραγγελια, εστειλα ενα mail για ενημερωση. H απαντηση ηταν τραγικη, λεγοντας μου οτι τα crazy you δεν δεσμευουν ποσοτητα εμπορευματων, και οτι τη στιγμη που εκανα τη καταχωρηση, το προιον ειχε εξαντληθει. Σε περιπτωση ομως που καποιος ακυρωσει, θα μου το στειλουν.

Ελα ομως που εγω ειχα τσεκαρει τη διαθεσιμοτητα εκεινη τη στιγμη, και διαθεσιμοτητα υπηρχε. Οποτε του εστειλα ενα mail με πολυ κραξιμο, κατα ποσο αυτο ειναι εξαπατηση του καταναλωτη ή οχι. Πως λετε να το χειριστω? Σκεφτομαι να ριξω και ενα μαυρο στον σκρουτζιδη να πονεσει, μιας και εχω την παραγγελια αλλα και screenshots.

Δημοσ.

Το U σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά μου έχει αποδείξει ότι στο θέμα πωλήσεων προσπαθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη και ζητάει έμπρακτα συγνώμη αν το λάθος είναι δικό τους. Μπορεί να δοκιμάσει να μιλήσει με κάποιον/κάποια υπεύθυνη ή να προχωρήσει σε αξιολόγηση στο skroutz περιμένοντας την ανταπόκρισή τους. Απλά να είναι ειλικρινείς σε αυτό που θα γράψει, να μην γράψει ανακρίβειες με λίγα λόγια και να μην βάλει σάλτσες. Την καλόπιστη κριτική την δέχονται από ότι έχω καταλάβει. Τώρα μπορεί εγώ απλά να στάθηκα τυχερός και να ακούσει πάλι κούφια λόγια από απέναντι, αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Το U σε αντίθεση με άλλα μαγαζιά μου έχει αποδείξει ότι στο θέμα πωλήσεων προσπαθεί να εξυπηρετήσει τον πελάτη και ζητάει έμπρακτα συγνώμη αν το λάθος είναι δικό τους. Μπορεί να δοκιμάσει να μιλήσει με κάποιον/κάποια υπεύθυνη ή να προχωρήσει σε αξιολόγηση στο skroutz περιμένοντας την ανταπόκρισή τους. Απλά να είναι ειλικρινείς σε αυτό που θα γράψει, να μην γράψει ανακρίβειες με λίγα λόγια και να μην βάλει σάλτσες. Την καλόπιστη κριτική την δέχονται από ότι έχω καταλάβει. Τώρα μπορεί εγώ απλά να στάθηκα τυχερός και να ακούσει πάλι κούφια λόγια από απέναντι, αλλά δεν χάνει τίποτα να δοκιμάσει.

Φιλε και συναδελφε John τελικα φαινεται πως εχεις απολυτο δικιο. Και εγω ημουν σ αυτους που ελεγαν οτι το You διαφερει στη συμπεριφορα απο τους αλλους απαραδεκτους της Ελλαδας, τεινει να μου το ξανα αποδειξει.

Ελαβα απαντηση, οτι βασει των ορων του crazy you, (μου εστειλε το παραθεμα), δεν υπαρχει δεσμευση διαθεσιμοτητας προιοντων, με λιγα λογια μου απεδειξε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να με εξυπηρετησει τωρα που εξαντληθηκε το προιον. *Εξαιρεση το γεγονος οτι οφειλαν να με ενημερωσουν για τη μη διαθεσιμοτητα στην παραγγελια, αυτο ειναι το μονο λαθος τους*

Ωστοσο, και εδω σε δικαιωνουν τα οσα ελεγες, ο ανθρωπος με ρωτησε αν ακομα ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο, και μου προτειναν 2 αλλες συσκευες, τις οποιες θελουν να μου δωσουν σε καλυτερη μειωμενη τιμη. Με πηραν μαλιστα και τηλεφωνο (λογω φορτου εργασιας δεν το σηκωσα).

Οποτε αναμενω αυριο να μαθω για τι τιμες μιλαμε, και αν τυχον με συμφερουν, ισως και να αγορασω κατι αλλο. Παντως οπως και να χει, η συμπεριφορα τους ειναι αξιεπαινη, μιας και ξερουμε ολοι πως λειτουργουν τα ελληνικα καταστηματα.

Αναμενω λοιπον.

• Like 1
Δημοσ.

Ελαβα απαντηση, οτι βασει των ορων του crazy you, (μου εστειλε το παραθεμα), δεν υπαρχει δεσμευση διαθεσιμοτητας προιοντων, με λιγα λογια μου απεδειξε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να με εξυπηρετησει τωρα που εξαντληθηκε το προιον.

Αυτο που λεει ουσιαστικα το you ειναι οτι οταν βλεπεις στα crazy you πχ 3 τεμαχια διαθεσιμα και πατησεις προσθηκη στο καλαθι -> αγορα κλπ κλπ... μεχρι να ολοκληρωσεις την συναλλαγη δεν εχεις δεσμευσει αποθεμα. Δηλαδη μπορει καλλιστα να σε προλαβουν αλλοι 3 στην καταχωρηση της παραγγελιας και να μην παρεις κατι. Παντως οταν ολοκληρωσεις την συναλλαγη θα πρεπει να δεις τα διαθεσιμα τεμαχια μειωμενα τουλαχιστον κατα ενα (αυτο απο καμια 15αρια δικες μου αγορες απο crazy you με την τελευταια παντως πριν αρκετους μηνες). Το κακο εδω ειναι οτι απο τη στιγμη που θα το βαλεις στο καλαθι το you σε αφηνει να ολοκληρωσεις την παραγγελια παρολο που μπορει καποιοι να σε προλαβουν (δεν σε σταματαει εστω την υστατη στιγμη να σου πει "ουπς σε προλαβαν αλλοι, λυπαμαι").

Εσυ στα screens που λες εβγαλες εχεις καποιο να δειχνει οτι υπηρχαν ακομα διαθεσιμα τεμαχια αφοτου ολοκληρωσες την παραγγελια σου; Αν ναι, τοτε αλλαζει το πραμα.

Δημοσ.

Παντως οταν ολοκληρωσεις την συναλλαγη θα πρεπει να δεις τα διαθεσιμα τεμαχια μειωμενα τουλαχιστον κατα ενα (αυτο απο καμια 15αρια δικες μου αγορες απο crazy you με την τελευταια παντως πριν αρκετους μηνες).

Εσυ στα screens που λες εβγαλες εχεις καποιο να δειχνει οτι υπηρχαν ακομα διαθεσιμα τεμαχια αφοτου ολοκληρωσες την παραγγελια σου; Αν ναι, τοτε αλλαζει το πραμα.

Aκριβως οπως τα λες ειναι. Και μενα αλλες φορες που αγορασα, οταν παραγγελνες, εβλεπες αμεσως το αποθεμα να μειωνεται κατα 1. Ελα ομως που δεν εγινε το ιδιο σ αυτη την περιπτωση. Το Note και το P φαινοταν στην ιδια κολλημενη διαθεσιμοτητα (1 τεμαχιο το ενα, μερικα τεμαχια το αλλο)για πολλη ωρα, και μετα.

Τελος παντων ας μου κανουν μια καλη εκπτωσουλα στις αντιπροτασεις τους και θα τους ειμαι ευγνωμων :D

Δημοσ.

Παιδια σας ευχαριστω πολυ για την απαντηση.

Φιλε και συναδελφε John τελικα φαινεται πως εχεις απολυτο δικιο. Και εγω ημουν σ αυτους που ελεγαν οτι το You διαφερει στη συμπεριφορα απο τους αλλους απαραδεκτους της Ελλαδας, τεινει να μου το ξανα αποδειξει.

Ελαβα απαντηση, οτι βασει των ορων του crazy you, (μου εστειλε το παραθεμα), δεν υπαρχει δεσμευση διαθεσιμοτητας προιοντων, με λιγα λογια μου απεδειξε ο ανθρωπος οτι δεν ειναι υποχρεωμενος να με εξυπηρετησει τωρα που εξαντληθηκε το προιον. *Εξαιρεση το γεγονος οτι οφειλαν να με ενημερωσουν για τη μη διαθεσιμοτητα στην παραγγελια, αυτο ειναι το μονο λαθος τους*

Ωστοσο, και εδω σε δικαιωνουν τα οσα ελεγες, ο ανθρωπος με ρωτησε αν ακομα ενδιαφερομαι να αγορασω κινητο, και μου προτειναν 2 αλλες συσκευες, τις οποιες θελουν να μου δωσουν σε καλυτερη μειωμενη τιμη. Με πηραν μαλιστα και τηλεφωνο (λογω φορτου εργασιας δεν το σηκωσα).

Οποτε αναμενω αυριο να μαθω για τι τιμες μιλαμε, και αν τυχον με συμφερουν, ισως και να αγορασω κατι αλλο. Παντως οπως και να χει, η συμπεριφορα τους ειναι αξιεπαινη, μιας και ξερουμε ολοι πως λειτουργουν τα ελληνικα καταστηματα.

Αναμενω λοιπον.

Μπράβο στο you λοιπόν. Να λέμε και τα καλά.

Αν και να σημειώσω ότι καλό θα ήταν να υπάρχει σύνδεση e-shop - αποθήκης, ή το σύστημα να επιτρέπει την παραγγελία συγκεκριμένου αριθμού κομματιών, για να μην υπάρχουν τέτοια θέματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...