christs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E182DD43284E27F19B8F0014C2625C7B&pa=0FBAD488A9724D4DAAA64C81457F1A26 απο 250 στο σκρουτζ http://www.skroutz.gr/s/1799095/Sony-Xperia-P.html επισης στο crazy you , πολυ καλες τιμες και σε αλλα πραγματα, και το Note, απλα νομιζω οτι μεχρι να δειτε το τοπικ, θα χει εξαντληθει! EDIT ΕΧΕΙ μεινει ενα τελευταιο Note στα 300 ευρω, 70-80 ευρω κατω απ το φθηνοτερο απο σκρουτζ, οποιος προλαβει!! 1
simone44 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 καλες προσφορες αλλα τα lumia τι ρολο βαρανε αφου δεν τα εχει με εκπτωση........τι θελει να πει ο ποιητης οτι εχει μονο ενα κοματι......who cares????
christs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 αυτο με τα Lumia δε ξερω τι φλασια ειναι, αλλα γενικα δεν ειναι κατι πρωτογνωρο, μιας και παρακολουθω καθημερινα το εν λογω site, συμβαινουν πολυ συχνα τετοια λαθη μηδενικης προσφορας-εκπτωσης. Επικεντρωθειτε στο προαναφερομενο κινητο, το οποιο βλεπω κολλημενο στη διαθεσιμοτητα στα 8 τεμαχια, ΚΑΘΩΣ και στο Note το οποιο αν και εχω βαλει στο καλαθι μου οταν το ειδα διαθεσιμο στο 1 τεμαχιο, εντουτοις βλεπω οτι η διαθεσιμοτητα του δεν αλλαζει. Οποτε, με λιγα λογια μη τσιμπατε απ τη διαθεσιμοτητα, και οποιος θελει καποιο εκ των 2 κινητων ας τα χτυπησει, οι τιμες τους ειναι : πολυ καλη του P, αψογη του Note.
Redshift Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 link για to note ρε παιδες ,στα 499 το βλεπω
christs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 link για to note ρε παιδες ,στα 499 το βλεπωΤο Note εξαντληθηκε φιλε, απ οτι εκανα ανανεωση τωρα τη σελιδα των crazy you http://www.you.gr/b2c_iqshop/catalog/categorieInPath.do?key=0/CC8C83728A4D084697667A5B34FD8F5F/444FF47F1722F64196506F538776B680 πραγματι αν καποιος πηγαινε απευθειας στη σελιδα του Note, θα βλεπε τιμη 499 ευρω, απ τη σελιδα του crazy you ομως αν παταγε αγορα, εμπαινε στο καλαθι στα 299. Αυτο εκανα και εγω, και αυτη τη στιγμη το εχω ακομα στο καλαθι μου σ αυτη την τιμη. Μαλλον θα το ακυρωσω, μιας και δεν το χρειαζομαι.
giorginho Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλα τι ωρα τα ανεβασαν αυτα ρε αυτοι; Το κοιταζα μεχρι χθες βραδυ (καμια ωρα πριν ανοιξει το θεμα εδω) και ειχαν τα παλια ακομα... Θα ηταν ελαχιστα τεμαχια, ελπιζω να μη σας στειλουν τιποτα εκθεσιακα, παντως οι τιμες μου ανοιξαν τα ματια τωρα πρωι που τις ειδα...!
Redshift Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 μεχρι να καταλαβω οτι υπαρχει crazy u και οτι εκει υπαρχει το note στα 300 το εξαφανισαν,κριμα και το ψαχνω σε τετοια τιμη τεσπα πιστευω οτι θα σκασουν και αλλες προσφορες το επομενο διαστημα θενξ τοπικ σταρτερ
runner69 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Οντως καλη τιμουλα. Διπυρηνο με 1GB ram και καλο μεγεθος/αναλυση οθονης και προβλεπεται να παρει 4.1. Το μονο αρνητικο που εχουν κανει σε ορισμενα xperia του 2012 ειναι οτι δεν βαζουν card slot.
christs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πολυ δυνατες προσφορες πραγματικα, απο το εν λογω ηλεκτρονικο καταστημα, πηρε πολλα + απο μενα. Περα απο το P στα 219 ευρω, το Note στα 299 ευρω, βγαλαν και τα Nokia Lumia 800 στα 199 ευρω, φθηνοτερα κατα πολυ απο τον ανταγωνισμο, στην Ελλαδα. Πολυ καλες τιμες για οποιον ηθελε καποιο απο τα 3 κινητα.
john_dr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλά μην τσιμπάτε με τα εξαντλημένα εξ αρχής. Πολλές φορές είναι εξαντλημένα πριν καν βάλουν τις εκπτώσεις. Είναι priceless να βλέπεις την εικονίτσα που λέει ότι εξαντλήθηκε διότι ήταν πολύ crazy η προσφορά και δίπλα να έχει μηδενική ή και αρνητική έκπτωση. Εχτές είχαν 6 ρολόγια. Μπήκαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ως εξαντλημένα και χτες το μεσημεράκι τα αλλάξανε όλα με την μία και τα βάλανε με διαθεσιμότητα ενός κομματιού. Υποθέτω ότι κάποιος στο U αποφάσισε να μην τα καβατζώσει τελικά.
christs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλά μην τσιμπάτε με τα εξαντλημένα εξ αρχής. Πολλές φορές είναι εξαντλημένα πριν καν βάλουν τις εκπτώσεις. Είναι priceless να βλέπεις την εικονίτσα που λέει ότι εξαντλήθηκε διότι ήταν πολύ crazy η προσφορά και δίπλα να έχει μηδενική ή και αρνητική έκπτωση. Εχτές είχαν 6 ρολόγια. Μπήκαν ΕΞ ΑΡΧΗΣ ως εξαντλημένα και χτες το μεσημεράκι τα αλλάξανε όλα με την μία και τα βάλανε με διαθεσιμότητα ενός κομματιού. Υποθέτω ότι κάποιος στο U αποφάσισε να μην τα καβατζώσει τελικά.αυτα που ποσταρα, τα ειδα διαθεσιμα, (εστω και λιγα κομματια), τα τσεκαρα βαζοντας τα ολα και στο καλαθι μου σ αυτες τις τιμες, και μετα ποσταρα την προσφορα. Για τα ρολογια εχεις δικιο κατι τετοιο εγινε, το ειδα!
john_dr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 αυτα που ποσταρα, τα ειδα διαθεσιμα, (εστω και λιγα κομματια), τα τσεκαρα βαζοντας τα ολα και στο καλαθι μου σ αυτες τις τιμες, και μετα ποσταρα την προσφορα. Για τα ρολογια εχεις δικιο κατι τετοιο εγινε, το ειδα! Δυστυχώς πολλές φορές γίνεται αυτό με το crazy U. Στην περίπτωση των κινητών φαίνεται να ήταν αληθινές προσφορές ή έστω προσφορές που φτάσανε μέχρι τους πελάτες. Πέρσι τα Χριστούγεννα που βάζανε τηλεοράσεις σε καλές προσφορές ήμουν με το F5 ξεχαρβαλωμένο και οι περισσότερες πραγματικά καλές προσφορές βγαίναν εξαντλημένες εξ αρχής.
christs Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Τελος??Εδω και 1 μερα το crazy you παντα βγαζει λιγα κομματια, (10 η λιγοτερα) και οποιος προλαβει προλαβε !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα