Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,μου κανανε δωρο αυτη την οθονη http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/lcd-monitor/LS22B150NS/XA-spec και θα ηθελα να παρω μια καρτα γραφικων ωστε να μπορω να παιζω τα παιχνιδια μου αξιοπρεπος το θεμα ειναι οτι διαθετω max 200e + οτι το τροφοδοτικο μου ειναι το cx430.Σκευτομουνα κατι σε 7850 που ειναι και οικονομικες και δεν καταναλονουν πολυ ρευμα αλλα δεν ξερω ποια απο ολες αυτες εχει καλυτερο συστημα ψυξης http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?keyphrase=7850&price_min=&price_max=200

Στην 5770 που εχω τωρα ειναι στο στηλ της amd (αλλα ειναι saphire) και εχει πολυ καλες θερμοκρασιες..

Ακομα επεσε το ματι μου σε αυτη εδω http://www.amazon.fr/Sapphire-HD7870-graphique-GHZ-PCI-Express/dp/B00A1572TQ/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1356544898&sr=8-3 αμα επερνα αυτη το τροφοδοτικο μου θα αντεχε?

Δημοσ.

Μήν πάρεις με 1gb είναι κρίμα για την κάρτα, θα πάς να βάλεις ένα 4xaa και θα ξεμένεις απο μνήμη. Δώσε 10 ευρώ παραπάνω απο τα 200 ευρω και πάρε την φθηνότερη στο skroutz με 2gb. Aκόμα καλύτερα , αν μπορεις, παραγγειλε απο το εξωτερικό οπου βρίσκεις και 7870 κάτω απο 200 ευρώ. Προσωπικά θα πήγαινα σε 7870,αν και θα σε κόβει ο επεξεργαστής αν τον έχεις αφήσει στα 2.4. Πήγαινε τον τουλάχιστον στα 3 πάει πολύ εύκολα. Το τροφοδοτικό σου θα τη σηκώσει καθώς έχει 40watt διαφορά απο την 7850, και το μόνο που θα χρειαστείς θα ναι έναν αντάπτορα 1-2 ευρώ για να συνδέσεις και το 2ο εξάπινο που έχει η 7870.

Δημοσ.

<p>Μήν πάρεις με 1gb είναι κρίμα για την κάρτα, θα πάς να βάλεις ένα 4xaa και θα ξεμένεις απο μνήμη. Δώσε 10 ευρώ παραπάνω απο τα 200 ευρω και πάρε την φθηνότερη στο skroutz με 2gb. Aκόμα καλύτερα , αν μπορεις, παραγγειλε απο το εξωτερικό οπου βρίσκεις και 7870 κάτω απο 200 ευρώ. Προσωπικά θα πήγαινα σε 7870,αν και θα σε κόβει ο επεξεργαστής αν τον έχεις αφήσει στα 2.4. Πήγαινε τον τουλάχιστον στα 3 πάει πολύ εύκολα. Το τροφοδοτικό σου θα τη σηκώσει καθώς έχει 40watt διαφορά απο την 7850, και το μόνο που θα χρειαστείς θα ναι έναν αντάπτορα 1-2 ευρώ για να συνδέσεις και το 2ο εξάπινο που έχει η 7870.</p>

Αυτή που έχω βάλει από το Amazon αξίζει; όσο για την CPU δεν νομίζω σε Intel socket να γίνετε

... :/

Αποστολή από το Milestone με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γιατί να μην αξίζει ? Ολες οι 7870 ίδιες είναι. Το μόνο που άλλάζει είναι το σύστημα ψύξης και δεν ξέρεις πόσο αθόρυβο θα είναι. Αλλά απο τη στιγμή που δεν είναι blower και έχει δυο σχετικά μεγάλους ανεμηστήρες η λογική λέει ότι δεν θα κάνει ιδιαιτερο θόρυβο. Τα ίδια λενε και τα review των χρηστών στο amazon απο κάτω, δηλαδη ότι η κάρτα είναι αθόρυβη.

Tι εννοεις ότι δεν γίνεται σε ιντελ socket? Ποια μητρική έχεις?

Δημοσ.

Sorry που αργησα να απαντησω η μυτρικη μου ειναι μια της intel dg31pr το εχω 1000 ψαξει με ενα προγραμμα ειχα βρει μια ακρη αλλα μου κολαγε το pc και βαραγα restart για να επανελθει anyway παρηγειλα την 7870 απο το amazon και αμα ειναι θa ψαξω για καμια φθηνη mobo ddr2 :/

Δημοσ.

Socket 775-DDR2 new να βρεις κάπως δύσκολο. Κανά Ρ35/Ρ45 θα λέγε πάντως σε λογική τιμή όμως. Με λίγο oc στα 3-3.2GHz πάντως ο q6600 μια χαρά θα 'ναι. Βέβαια με λίγα λεφτά και πούλημα τα υπάρχοντα πας σε κανά PΙΙ 965/FX6300 , mb970 , 8GB DDR3 οπού θα ρολάρεις αρκετά καλύτερα.

Δημοσ.

ωντος αμα ψαχτω μαλον για p45 θα παω αν δεν κανω λαθος εχει 2 θεσεις για gpu που με ενδιαφερει αυτο για μελοντικο upgrade.Οσω για τον amd δεν ξερω γιατι αλλα δεν τους εμπιστευομαι καθολου,εχω ακουσει πολλα αρνητικα (θορυβος,υψηλες θερμοκρασιες κλπ)

Μαλον θα γερασω με s775 και ddr2 :P

O Καλη Χρονια!!

Δημοσ.

Sorry που αργησα να απαντησω η μυτρικη μου ειναι μια της intel dg31pr...

ναι όντνως με ιντελ μητρική μη περιμένεις πολλά πράγματα. Δες τα μεταειρισμένα για καμια p45 με κανα 40αρι. Αλλα αν θες απλώς μέχρι τα 3-3.2 Ghz, και με με μια p35,x38,x48 λογικά θα σαι οκ.

Δες αν ο επεξεργαστής σου είναι g0 ή b3 (φαινεται με το cpu-z). Aν ειναι b3 λογικά μέχρι τα 3,2 θα φτάσεις , με g0 πανε μέχρι 3,6.

Δημοσ.

Θα χρειαστεί μεγαλύτερο τροφοδοτικο αργα η γρήγορα θα σου κάψει κάτι εγω εχω την 7870 τις gigabyte την πήρα 240

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...