aris17561 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα με λενε Αρη... Πρωτη φορα στο φορουμ οποτε γεια σας και χρονια πολλα... Αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το λαπτοπ μου εδω και πολυ καιρο... Εκει που ολα πανε καλα μου βγαζει μια οθονη σαν αυτην την φωτογραφιας παρακατω... Υπαρχουν εποχες που το κανει συχνα και καθε μερα θα ελεγα , και αλλες εποχες οπου δεν το κανει ενα μηνα συνεχωμενο... Το λαπτοπ δεν εχει βαρια προγραμματα επανω... Τιποτα το ιδιατερο... Κυριως ιντερνετ , ειναι free απο ιους... Εχω δοκιμασει την οθονη να την κανω πανω κατω μηπως και κατι δεν ακουμπαει κανενα βυσμα εσωτερικα αλλα τιποτα . Συνηθως φτιαχνει αν συνδεσω μια εξωτερικη οθονη... Δουλευει η εξωτερικη κανονικα και μετα απο λιγο συνερχεται και η εσωτερικη... Εχω κανει format πολλακις ... Συνηθως μετα το φορματ αντεχει λιγο καιρο ομως μετα απο 1 μηνα περιπου παλι τα ιδια . Ομως αυτο μου φενεται λιγο συμπτωματικο διοτι δεν εχω ιους 100% και δεν φορτωνω βαρια προγραμματα... Ευχαριστω και χρονια πολλα...
jimisvog Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες και χρόνια πολλά.. το πρόβλημά σου με παραπέμπει σε καρτα γραφικών και μόνο... Αν και δεν ειμαι ειδικός καλύτερα να ανοιχτει για να ελεγχτουν οι επαφες, οι πυκνωτες και γενικα να γινει ενα καθάρισμα..
tasos555 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 φιλε ριξε ενα καλο καθαρισμα γιατι μαλον αυτο ειναι
aris17561 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Πως ακριβως να το καθαρισω ? Βγαζω τις φενες απο πισω και βαζω σκουπα... Το εχω κανει αρκετες φορες αλλα μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια... Υπαρχειθ καποιος αλλο τροπος καθαρισμου που δεν εχω κανει ας πουμε ? Ανοιγω αλλες φορες τα καπακια και ρουφαω... τι αλλο ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα