Προς το περιεχόμενο

Μια ερωτησουλα για συνδεση

knox

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hi, παρακολουθω καιρο το forum αλλα μολις σημερα εκανα εγγραφη. Ηθελα να κανω της εξης ερωτηση. Εχω εδω και 3 χρονια κινητο με συνδεση Vodafone. Γινεται να διακοψω το συμβολαιο μου και να κανω ενα καινουργιο; Γιατι π.χ. η Vodafone στο Vodafone 10 δινει το T310 70 Ευρω (ενω η συσκευη κανει 200). Αρα με συμφερει αυτο, ή μηπως οχι; :Ρ

Γι'αυτο και σας ρωταω :mrgreen:

Δημοσ.

εμένα πάντως η βόντα δε μου έδωσε επιδότηση για ανανέωση (ΟΚ, δεν έκανα και μεγάλους λογαριασμούς, μου έφταναν τα λεπτά ομιλίας του βόντα-60) και είπα "άντε γεια"...

Το ίδιο θα έλεγα έτσι κι αλλιώς δηλαδή γιατί επέλεξα να πάω Στετ λόγω gprs...

Δημοσ.

Ontos pare tin Voda na su pun.

To poso dikeuse exartate apo iserchomenes, exerchomenes mion teli diasindesis, epidotisi ke pagia, sms, gprs klt klt + chrono pu ise sto diktio. Genika exartate apo ta kathara kerdi pu vgazi apo sena i eteria.

Ke kati allo... programmata anavathmisis, den trechun sinechos. Trechun mia sigekrimeni stigmi, opu i sindromites pu echun klisi 8 mines ke plirun tis proipothesis dikeunte anavathmisi. Osi klisun 8 mines tin imera pu ipologizete to poso epidotisis gia olus, tote afti tha parun epidotisi. An klisis 8 mines esto ke meta apo 1 mera, prepi na perimenis ligo gia na mpis sto epomeno kima epidotiseon.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...