Προς το περιεχόμενο

usb για music σε new car

GIANNIS400

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τελικα δεν εχει usb θυρα  :huh: , πηγα την Παρασκευη και ειδα το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεία άλλα δεν το πηρα επειδη δεν εχει βγάλει πινακιδες.Εχει δυο υποδοχες μια κοκινη και μια ασπρη, άρα πρεπει να πάρω ενα καλωδιο με καρφακι για τα ακουστικα του κινητου κ απο την άλλη πλευρα να βγαινει σε 2 βυσματα, ενα κοκκινο και ενα ασπρο.

Κατι αλλο, για gps ξερεται τιποτα, ρωτησα στο ανάλογο thread εδω περα κ μου πρότειναν mls destinaitor και navicon, αλλα όσες φορες και ρωτησα κανεις δεν μου ειπε ποια απο αυτα τα μοντελα ανανεωνουν χαρτες δωρεαν, και τι γινεται με τις ανανεώσεις χαρτων, θελω ενα να εχει καλούς χαρτες και να μιλαει κ για την κινηση, μεχρι 120ευρω το πολυ....

Κ πειτε μου επιτελους τι γινεται με αυτους τους χάρτες, καθε ποτε θελουν ανανέωση και πως τους ανανεώνεις και αν πληρωνεις  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα δεν εχει usb θυρα  :huh: , πηγα την Παρασκευη και ειδα το αυτοκινητο στην αντιπροσωπεία άλλα δεν το πηρα επειδη δεν εχει βγάλει πινακιδες.Εχει δυο υποδοχες μια κοκινη και μια ασπρη, άρα πρεπει να πάρω ενα καλωδιο με καρφακι για τα ακουστικα του κινητου κ απο την άλλη πλευρα να βγαινει σε 2 βυσματα, ενα κοκκινο και ενα ασπρο.

Κατι αλλο, για gps ξερεται τιποτα, ρωτησα στο ανάλογο thread εδω περα κ μου πρότειναν mls destinaitor και navicon, αλλα όσες φορες και ρωτησα κανεις δεν μου ειπε ποια απο αυτα τα μοντελα ανανεωνουν χαρτες δωρεαν, και τι γινεται με τις ανανεώσεις χαρτων, θελω ενα να εχει καλούς χαρτες και να μιλαει κ για την κινηση, μεχρι 120ευρω το πολυ....

Κ πειτε μου επιτελους τι γινεται με αυτους τους χάρτες, καθε ποτε θελουν ανανέωση και πως τους ανανεώνεις και αν πληρωνεις  

οταν βρεις λεφτα στο μελλον παρε οθονη 2din για το αμαξι σου που να εχει και gps να μην μπλεκεις με πολλα μπιχλιμπιδια.

οταν βρεις λεφτα στο μελλον παρε οθονη 2din για το αμαξι σου που να εχει και gps να μην μπλεκεις με πολλα μπιχλιμπιδια.

Σε ποιες μάρκες παιζουν οι 2din και ποσο κανει μια με gps αξιόλογη?  πρότεινε καμία μάρκα

Eτσι και αλλιως εχω σκοπο να πάρω gps, με κανα κατοσταρικο, τωρα αν δωσω και λιγα παραπανω να εχω και τον ηχο επανω ειμαι ο.κ..... αυτες λοιπον οι 2din ειναι και mp3 player  με usb?

Με την ανανεωση καρτων στα gps τι γινετε ξερει κανεις?

Υ.Γ: μηπως εννωεις μια τέτοια  http://www.fortoste.gr/FortosteEshop/product_info.php?products_id=7304, αυτη στα χαρακτηριστικα της λέει παιζει και miltumidia

απο μαρκα σε μαρκα αλλαζει οτι πληρωνεις παιρνεις..

μπορεις να πας στην απλη της kenwood με 250-300 κατοσταρικα μπορεις να πας στην μεσαια με 5-6 και στην ακριβη 7+ κατοσταρικα

http://www.ihosynthesi.gr/gps/2-din.html

απο μαρκα σε μαρκα αλλαζει οτι πληρωνεις παιρνεις..

μπορεις να πας στην απλη της kenwood με 250-300 κατοσταρικα μπορεις να πας στην μεσαια με 5-6 και στην ακριβη 7+ κατοσταρικα

http://www.ihosynthesi.gr/gps/2-din.htm

ωραια φιλε ευχαριστω, εσυ ποια προτεινεις απο τις φθηνες?

ειναι καλο το μαγαζι που μου προτεινεις? ποσο παιρνουν για εγκατασταση? εχεις παρει απο εκει?

Από mls destinaitor ή navigon ή garmin δεν παιζει κανενα mp3?

Και σαν gps τι λενε τα pionner --- kenwood κλπ, ρωτάω γιατι αυτα τα ξερω περισσοτερο σαν midia player και οχι σαν gps

εκει εχω φτιαξει ολο μου το ηχοσυστημα στο Lancer Μου με ξερει πολλα χρονια..

προσωπικα εμενα στην τιμη που τα δινει (ποιο φθηνα τα παιρνω λογο γνωριμιας ) μου τα κανει και τοποθετηση..εαν αποφασισεις και θες μπορουμε να παμε μαζι να στον συστησω να σε βοηθησει..

εγω προτιμω kenwood..

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα..θελω να αλλαξω την πηγη του αυτοκινητου με αυτην εδω   https://www.skroutz.gr/s/447249/Kenwood-KDC-3054URY.html?from=account_favorites

Τωρα εχω ενα της jvc αλλα ειναι στα τελευταια του..αυτο που θελω να ρωτησω ειναι θα μπαινει κανονικα το καινουργιο η θα χρειαστει τιποτα ανταπτορες?

Το αμαξι ειναι forester s-turbo.

thank you..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...