Προς το περιεχόμενο

usb για music σε new car

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτες τις μερες ερχεται to νεο μου αυτ/το http://www.autoblog.com/2008/10/03/paris-2008-mitsubishi-lancer-ralliart-sportback/ , άλλα θα το κρατησω μεσα μεχρι της 2/1/2013 για να μην πληρωσω για 4 μερες τελη κυκλοφοριας του 2012.Σε εξοπλισμο θα παρω την εκδοση invite, δλδ την φουλ έκδοση η οποία εχει και θυρα  usb για μουσικη, επειδη δεν εχω ξανά δουλεψει θυρα usb σε αυτοκινητο για μουσικη, μπορειτε να μου πειτε

1)πως θα γραψω τραγουδια?

2)θα τα βλέπω στην οθονη του αυτ/του τα τραγουδια?

3)εχει χειριστηρια στο τιμονι, θα μπορω να αλαζω τα τραγουδια απο τα χειρηστηρια?

4)μηπως πρεπει να παρω ενα ipad με 20 ευρω για να αλαζω απο εκει τα τραγουδια?

5)εχω ενα usb stick turbox 8giga, πως θα τα γραψω τα τραγουδια μεσα για να ειναι ταξινομημενα και να αλαζω ανα κατηγορια, πχ: pop ή rok κλπ

Δημοσ.

1)Όπως θα έκανες με ένα οποιοδήποτε flash-ακι ή mp3 player (drag and drop)

2)Εξαρτάται.Μπορεί πχ. να μήν υποστηρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες και να βγάζει αλαμπουρνέζικα.

3)Προφανώς,γι αυτό είναι εκεί εξάλλου.

4)Οχι,άλλα αν σου περισεύουν 20 ευρώ ή πιστεύεις οτι είναι πιο βολικό για σένα...do it

5)Κατα 99,9% ο μόνος τρόπος είναι να αποθηκεύσεις τα τραγούδια σε ξεχωριστούς φακέλους ανάλογα με το είδος.Τώρα αν το υποσύστημα είναι τόσο εξελιγμένο και αναγνωρίζει το genre απο τις πληροφορίες που έχουν αποθηκευτεί σε κάθε αρχείο mp3,θα μπορέσει να κάνει τον διαχωρισμό απο μόνο του, άλλα πραγματικά δέν νομίζω οτι ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

παρε ενα στικακι οτι να ναι και περνα μεσα τα τραγουδια με copy paste

στο δικο μου (εχω ενα sony) με τη σειρα που τα βαζεις παιζουνε κιολας!

αλλιως βαλε φακελους

Δημοσ.

Καλησπέρα, έχεις παραγγείλει το ralliart (Που νομίζω δεν υπάρχει Ελλάδα) ή την έκδοση intense.

intence δεν υπαρχη στα lancer, invite υπαρχει και ειναι η foul εκδοση, οχι το raliant, to 120hp, να σου πω την αληθεια δεν ξερω αν εχει usb αλλα νομιζω οτι εχει (στο φυλλάδιο λεει βοηθητική είσοδο για audio aux)

20 ευρώ iPad?

ηθελα να πω media player και ειπα ipad  :wacko: , τεσπα σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το κινητο μου, εχω ενα motorola milestone http://noscope.com/2009/motorola-milestone-european-droid-mini-review, μπορω να βαλω τραγουδια σε αυτο, στο φυλαδιο του αυτ/του λέει ((υπάρχει βοηθητική είσοδο για audio aux), αυτο δεν ειναι usb θυρα?

Δημοσ.

Συνήθως audio aux=3,5mm mini jack - με λίγα λόγια το κοινό "καρφί".

Βέβαια,ακόμα και να μήν έχει usb,κοίταξε μήπως το ηχοσύστημα υποστηρίζει usb μέσω καλωδίου-αντάπτορα (με το ανάλογο αντίτιμο)

Δημοσ.

Audio aux σημαίνει 3.5 καρφί δηλάδή να συνδέσεις με ένα καλώδιο ακουστικών το κινητό με το αμάξι και ότι παίζει από το κινητό να ακούγεται στο αυτοκίνητο. Αν κάνω λάθος διορθώστε με.

Δημοσ.

Σωστά τα λες, γενικά με ένα καλώδιο 3.5 σε 3.5 το συνδέεις και σε άλλες πηγές ήχου, όπως ένα mp3 player και ότι παίζει το ένα παίζει και το άλλο. Απλά επειδή δεν έχει τόση "δύναμη" όσο η πηγή ίσως ακούγεται λίγο χαμηλότερα και επίσης η αλλαγή τραγουδιών από το mp3 κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι σαν να στέλνεις μήνυμα, οπότε λίγο επικίνδυνη...

Δημοσ.

Αυτες τις μερες ερχεται to νεο μου αυτ/το http://www.autoblog.com/2008/10/03/paris-2008-mitsubishi-lancer-ralliart-sportback/ , άλλα θα το κρατησω μεσα μεχρι της 2/1/2013 για να μην πληρωσω για 4 μερες τελη κυκλοφοριας του 2012.Σε εξοπλισμο θα παρω την εκδοση invite, δλδ την φουλ έκδοση η οποία εχει και θυρα  usb για μουσικη, επειδη δεν εχω ξανά δουλεψει θυρα usb σε αυτοκινητο για μουσικη, μπορειτε να μου πειτε

1)πως θα γραψω τραγουδια?

2)θα τα βλέπω στην οθονη του αυτ/του τα τραγουδια?

3)εχει χειριστηρια στο τιμονι, θα μπορω να αλαζω τα τραγουδια απο τα χειρηστηρια?

4)μηπως πρεπει να παρω ενα ipad με 20 ευρω για να αλαζω απο εκει τα τραγουδια?

5)εχω ενα usb stick turbox 8giga, πως θα τα γραψω τα τραγουδια μεσα για να ειναι ταξινομημενα και να αλαζω ανα κατηγορια, πχ: pop ή rok κλπ

μαλλον το 1.6 πηρες και οχι το ραλλιαρτ μακαρι να ερχοτανε εδω περα ελλαδα σαν γνωστος μιτσουμπισακιας εχω τρελα με αυτο το αμαξι..

λοιπον πως θα γραψεις τραγουδια? οπως γραφεις και στον υπολογιστη φτιαχνεις του φακελους που θες οπως θες με οσα τραγουδια χωρανε..

εφοσον εχει χειριστηρια μπορεις να το χειριστης απο εκει ειτε usb ειτε cd ειτε οτιδηποτε.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Protip: αν αγορασεις νεο stickακι, φροντισε να παρεις το μικροτερο σε ογκο διαστασεις. Δεν ξερω που εχει την υποδοχη το συγκεκριμενο αυτοκινητο, αλλα στο δικο μου εχω χαλασει δυο απο μπλεξιμο με λουρια τσαντων κλπ. Οποτε παρε το πιο mini που θα βρεις (εγω εχω πλεον ενα της sandisk το οποιο προεξεχει ελαχιστα).

Δημοσ.

Υπαρχουν και κατι π@παριτσες στο ebay που παιρνουν micro sd και πραγματικα ειναι πολυ μικρα.Ειχα παρει παλια και εγω ενα τετοιο(1 ευρω με μεταφορικα) για την πηγη και με ειχε βολεψει,γιατι οτι αλλο ειχα βαλει ετρωγε βαρβαροτητες και στο τελος χαλαγε.

Βεβαια πλεον με την sd που παιρνει η νεα πηγη τετοια θεματα λυθηκαν.

Δημοσ.

Υπαρχουν και κατι π@παριτσες στο ebay που παιρνουν micro sd και πραγματικα ειναι πολυ μικρα.Ειχα παρει παλια και εγω ενα τετοιο(1 ευρω με μεταφορικα) για την πηγη και με ειχε βολεψει,γιατι οτι αλλο ειχα βαλει ετρωγε βαρβαροτητες και στο τελος χαλαγε.

Βεβαια πλεον με την sd που παιρνει η νεα πηγη τετοια θεματα λυθηκαν.

Και γω αυτο χρησημοποιω γιατι κλασικα εχω διαλυσει δεκαδες φλασακια στο αμαξι :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...