Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το vigor 2700vg αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Το συνδέω με γραμμή και ethernet, ανάβει σταθερά πράσινο το adsl αλλά ο υπολογιστής δεν συνδέεται. Μόνο στο gateway(192.168.1.1) μπορω να μπω και πάω internet access, αλλάζω username και password με αυτά της σύνδεσής μου, pppoe protocol και πατάω οκ, το ρουτερ κάνει reboot αλλά πάλι δεν συνδέεται. Το έχω κάνει 1000 reset, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Και σκεφτόμουν για firmware update, εδώ δεν μπορώ καν να συνδεθω.. :P

Επίσης στο interface δεν έχει πουθενά wizard, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό..

Τωρα έχω βάλει ξανά το παλιο ρουτερ ώστε να γράψω εδώ. Τί μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

χμμ.. από τις εικόνες βλέπω ότι δεν έχει το λογότυπο της Altec άρα είναι μετά το update. Εσύ το αναβάθμισες απ' ευθείας? Απλά εγώ προσπαθώ να το λειτουργήσω όπως είναι, out of the box. Αλλά δεν!!

Δημοσ.

ναι το εκανα κατευθειαν. εχει πολλες δυνατοτητες το ρουτερακι οποτε αν ξερεις να το κανεις καλο θα ηταν ν γινει το "update"

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν δοκίμασα να βάλω protocol PPPOA (αφήνοντας το modulation σε multimode) και κατάφερα να μπω ιντερνετ!! :D

Τώρα για πείτε μου, επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, γιατί με pppoa μπαίνω ενώ με pppoe όχι? Να το αφήσω με pppoa?

Edit: Με το προηγούμενο ρουτερ ήμουν σε pppoe

Επεξ/σία από panosxry
Δημοσ.

Και εγώ αλλα νομίζω οι περισσότεροι με pppoa παίζουν αλλα καμια φορά συνδέεται και με pppoe, τώρα αν εσένα δουλεύει σωστά ετσι κομπλέ δεν υπάρχει πρόβλημα :)

Δημοσ.

καντο firmware update και μετα βαλε pppoe και δοκιμασε παλι.επισης στην εικονα που βαζεις τα στοχεια που λεει Pppoa/pppoe client να ειναι enabled.παντως αλλαξε firmware μην αφησεις της altec μεσα ειναι πολυ παλιο και λειπουν αρκετα πραγματακια.κανονικα ολοι οι isp παιζουν pppoe/llc.υποστηριζουν και Pppoa/vcmux  αλλα το πρωτευων ειναι το Pppoe.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα κι εγω ένα vigor 2700vg αλλά πρόλο που βρήκα ένα κάρο οδηγούς στο net δεν κατάφερα να κανω firmware upgrade το modem. Μπορείτε να με βοηθήσετε?

ΥΓ: το modem δουλεύει μια χαρά με το firmware της altec αλλά θα ήθελα να βάλω το τελευταίο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...