panosxry Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδιά καλησπέρα! Μόλις αγόρασα το vigor 2700vg αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ιντερνετ. Το συνδέω με γραμμή και ethernet, ανάβει σταθερά πράσινο το adsl αλλά ο υπολογιστής δεν συνδέεται. Μόνο στο gateway(192.168.1.1) μπορω να μπω και πάω internet access, αλλάζω username και password με αυτά της σύνδεσής μου, pppoe protocol και πατάω οκ, το ρουτερ κάνει reboot αλλά πάλι δεν συνδέεται. Το έχω κάνει 1000 reset, δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Και σκεφτόμουν για firmware update, εδώ δεν μπορώ καν να συνδεθω.. Επίσης στο interface δεν έχει πουθενά wizard, δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.. Τωρα έχω βάλει ξανά το παλιο ρουτερ ώστε να γράψω εδώ. Τί μπορώ να κάνω?
AiWaaa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μηπως βαζεις το καλωδιο τηλεφώνου στην πράσινη υποδοχή ?
AiWaaa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αχα γιατι εγω ετσι τη ειχα πατησει Οταν μπαινεις στο ρουτερακι πρεπει να το σεταρεις αρχικα εγω αυτο εκανα και δουλευει κανονικα. Δες εδω περα : http://www.adslgr.com/forum/threads/128872-Draytek-Vigor-2700VG-Annex-A
panosxry Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τι σετάρισμα χρειάζεται? εγώ πάω internet access και αλλάζω username/password. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο
AiWaaa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 δες στο λινκ που σου εδωσα στο προηγουμενο ποστ μ
panosxry Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 χμμ.. από τις εικόνες βλέπω ότι δεν έχει το λογότυπο της Altec άρα είναι μετά το update. Εσύ το αναβάθμισες απ' ευθείας? Απλά εγώ προσπαθώ να το λειτουργήσω όπως είναι, out of the box. Αλλά δεν!!
AiWaaa Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ναι το εκανα κατευθειαν. εχει πολλες δυνατοτητες το ρουτερακι οποτε αν ξερεις να το κανεις καλο θα ηταν ν γινει το "update"
panosxry Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Λοιπόν δοκίμασα να βάλω protocol PPPOA (αφήνοντας το modulation σε multimode) και κατάφερα να μπω ιντερνετ!! Τώρα για πείτε μου, επειδή δεν είμαι και πολύ σχετικός, γιατί με pppoa μπαίνω ενώ με pppoe όχι? Να το αφήσω με pppoa? Edit: Με το προηγούμενο ρουτερ ήμουν σε pppoe Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2012 από panosxry
SPANK Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Και εγώ αλλα νομίζω οι περισσότεροι με pppoa παίζουν αλλα καμια φορά συνδέεται και με pppoe, τώρα αν εσένα δουλεύει σωστά ετσι κομπλέ δεν υπάρχει πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 καντο firmware update και μετα βαλε pppoe και δοκιμασε παλι.επισης στην εικονα που βαζεις τα στοχεια που λεει Pppoa/pppoe client να ειναι enabled.παντως αλλαξε firmware μην αφησεις της altec μεσα ειναι πολυ παλιο και λειπουν αρκετα πραγματακια.κανονικα ολοι οι isp παιζουν pppoe/llc.υποστηριζουν και Pppoa/vcmux αλλα το πρωτευων ειναι το Pppoe.
panosxry Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 οκ έγινε το f/w update και συνδέθηκε σε pppoe, όλα κομπλέ! thank you guys!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ειδες μια χαρα.απλα το firmware Της altec ειναι πολυ παλιο οποτε σιγουρα μπορει να υπαρχουν πολλες ασυμβατοτητες
Tompgr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα κι εγω ένα vigor 2700vg αλλά πρόλο που βρήκα ένα κάρο οδηγούς στο net δεν κατάφερα να κανω firmware upgrade το modem. Μπορείτε να με βοηθήσετε? ΥΓ: το modem δουλεύει μια χαρά με το firmware της altec αλλά θα ήθελα να βάλω το τελευταίο.
poulinos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/413712-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%B1-vigor-2700vg-adsl2-2-modem/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα