Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια σελίδα που φτίαχνουν logos για σελίδες ? έχω ψάξει αυτες τις σελίδες που τα φτίαχνεις μόνος σου σαν αυτή http://www.logomaker.com/ αλλά χωρις επιτυχία αφου δεν το έχω.. σελίδες όπως την freelancer.com θα προτιμούσα να αποφηγω, αν ξέρει κάποιος κάτι να προτείνει είμαι όλος αυτιά

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε μου. Βρήκες τελικά άκρη με το logo; Ψάχνω και γω απεγνωσμένα να βρω για δικό μου site και δεν μπορώ.

• Like 1
Δημοσ.

αν πιστεύετε ότι φτιάχνεις ένα λογότυπο σε 5 λεπτά και αν κάποιος δεν ξέρει με το να δει ένα video έμαθε.... τι να πω τσάμπα σπουδάζουν οι γραφίστες τόσα χρόνια.... 

Συμφωνώ με τον gigenis 

αν δεν έχετε τις γνώσεις ώστε να το δημιουργήσετε τότε καλύτερα να απευθυνθείτε σε κάποιον που μπορεί.

• Like 3
Δημοσ.

αν πιστεύετε ότι φτιάχνεις ένα λογότυπο σε 5 λεπτά και αν κάποιος δεν ξέρει με το να δει ένα video έμαθε.... τι να πω τσάμπα σπουδάζουν οι γραφίστες τόσα χρόνια.... 

Συμφωνώ με τον gigenis 

Εξαρτάται απο πια σκοπιά το βλέπεις. Αν θες ενα logo εδώ και τώρα  φτιαχνεις κατι πρόχειρο. Δηλαδη αν αυτος που θελει το logo δε θελει να πληρώσει και δε μπορει να δει διαφορά και τα παίρνει στο κρανίο αν το ψάχνεις πανω απο μια μερα τοτε δεν εχει νοημα. 

Δημοσ.

Συμφωνώ με τον gigenis

Παιδία έχω βρεί εταιρεία στο ιντερνετ μου το κάναν επαγγελματικά 3 άτομα για 60κάτι δολλάρια, υπήρχαν μεγαλυτερα πακέτα. μου ζητήσαν τι ακριβώς ήθελα, είπα πανω κάτω ύστερα απο δυο μέρες μου στείλανε μερικά σχεδιάκια, όλα πολύ καλά, δίαλεξα μερικά και τους είπα τι αλλαγές θέλω και όλα κομπλε σε 4-6 μέρες.

ὀποιος ενδιαφέρετε να δεί το λογο η να του πω την εταιρεία(δεν θυμάμε θα πρέπει να ψάξω τα εμαιλς) ας μου στείλει πμ να του το δείξω στην σελίδα,

Δημοσ.

μιλαω για κατι προχειρο - μετριο . οχι κατι επαγγελματικο.  Εγω απο βιντεακια εμαθα ναι.οχι επαγγελματικα αλλα κατι ειναι κ αυτο!! απ το να δωσεις λεφτα για κατι που μπορεις να ασχοληθεις 1 ωριτσα εγω το προτιμω.

Δημοσ.

αν έμαθες απο τα βιντεάκια όμως,χωρίς παρεξήγησ, όσο ταλέντο και όσο καλός να είσαι, δεν θα μπορέσεις να κάνεις κάτι όπως θα σου κάνουν αν πληρώσεις.(υπόψιν σου, όταν πληρώνεις, δεν πληρώνεις ένα άτομο, αλλά συνήθως είναι 3-10 άτομα για το σχέδιο σου, που έχουν την εμπειρία ήδη και τις γνώσεις) Εξαρτάται στο τέλος για τι σκοπό το θές.

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι για site μικρό και χομπίστικο, με κάνα έτοιμο joomla theme, το ετοιματζίδικο logo θα είναι το κερασάκι στη τούρτα, οπότε go for it.

Για οποιοδήποτε, άνω του πάτου, site, απευθύνσου σε επαγγελματία. Απαράβατος κανόνας το ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο πια σκοπιά το βλέπεις. Αν θες ενα logo εδώ και τώρα  φτιαχνεις κατι πρόχειρο. Δηλαδη αν αυτος που θελει το logo δε θελει να πληρώσει και δε μπορει να δει διαφορά και τα παίρνει στο κρανίο αν το ψάχνεις πανω απο μια μερα τοτε δεν εχει νοημα. 

το να φτιάξεις πρόχειρο logo (μιας και είναι το πρώτο και βασικό πράγμα που πρέπει να είναι άρτια σχεδιασμένο για την σωστή εκπροσώπηση ενός προϊόντος / μάρκας / εταιρείας) τότε αυτό συνεπάγεται ότι πρόχειρη θα είναι και η σελίδα σου  και γενικότερα πρόχειρο θα είναι το όλο αποτέλεσμα . Αν αυτό δεν σε απασχολεί... τότε ποιος ο λόγος να το σχεδιάσεις από την αρχή και να μην χρησιμοποιήσεις μια απλή γραμματοσειρά;  

• Like 2
Δημοσ.

Με βάλατε σε πολλές σκέψεις. Αν πω κάποιον γραφίστα να το σχεδιάσει, σε τι τιμές να παίξω; Από πόσο μέχρι πόσο δηλαδή, για να ξέρω μη με πιάσουν και κορόιδο :Ρ

Δημοσ.

το να φτιάξεις πρόχειρο logo (μιας και είναι το πρώτο και βασικό πράγμα που πρέπει να είναι άρτια σχεδιασμένο για την σωστή εκπροσώπηση ενός προϊόντος / μάρκας / εταιρείας) τότε αυτό συνεπάγεται ότι πρόχειρη θα είναι και η σελίδα σου  και γενικότερα πρόχειρο θα είναι το όλο αποτέλεσμα . Αν αυτό δεν σε απασχολεί... τότε ποιος ο λόγος να το σχεδιάσεις από την αρχή και να μην χρησιμοποιήσεις μια απλή γραμματοσειρά;  

δεν μιλάμε για επαγγελματικές σελίδες αλλα μέτριου επιπέδου..έχω φτιάξει σελίδα με δικό μου logo  και πιστεύω ειναι αντάξιο ενος καλου logo.αν θες να την δεις στείλε μου μην κάνω και διαφήμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπορείτε να ψάξετε για σελίδες που παρέχουν υπηρεσίες όπως πχ 99designs αν και μπορείς να βρεις και αρκετούς Έλληνες γραφίστες για αυτή την δουλειά. Dantekavala οι τιμές μπορούν να ξεκινήσουν από 5$ και να φτάσουν μερικές χιλιάδες ευρώ.... ότι πληρώνεις παίρνεις (χωρίς βέβαια αυτό να ισχύει πάντα)

foutzos δεν έχω λόγo να μην το πιστεύω. Έχω δει "ερασιτέχνες" να δημιουργούν και να σχεδιάζουν καλύτερα από επαγγελματίες...

Επεξ/σία από wdfgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...