theodots Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Τις τελευταίες μέρες προσπαθώ να κάνω port forward σε router Alcatel 7130rg με firmware της HOL. Τα settings του router είναι αυτά που έχει μετά από hard reset. Έχω βάλει static ip στο PC μου. Έπειτα πήγα στα settings του router και στο menu virtual servers έβαλα την θύρα (πχ 41962), το static ip του PC μου όπως εμφανίζεται από το ipconfig και επιλέγω TCP/UDP. Κάνω save και όταν πάω να κάνω check για το port.....port not open. Έχω απενεργοποιήσει τόσο το firewall των windows αλλά και το firewall του router. Το test το κάνω μέσα από το test to utorrent και ότι site έχω βρει για port check. Δεν νομίζω ότι έχω κάνει κάτι λάθος στην διαδικασία, αλλά παρόλα αυτά δεν έχω βρει άκρη. Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια γιατί δεν μπορώ να βρω άκρη. THAAAANKS.
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 κανε κατι απλο.ανοιξε το port οπως το εχεις κανει και μετα ανοιξε το utorrent βαλε μεσα το port που εχεις ανοιξει πχ το 4444 και μετα εφοσον εχεις ανοιχτο το τορρεντ πηγαινε στο www.canyouseeme.org και βαλε το Port 4444 και τσεκαρε αν ειναι ανοιχτο.θα πρεπει ομως και το mtorrent να ειναι ανοιχτο για να σου δειξει οτι η πορτα ειναι ανοιχτη καποιες φορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα