Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σε αναζητηση κονσόλας (χεριου) για την ανηψιά μου ,7 ετών, και δεν γνωριζω τις διαφορές μεταξυ των ds/3ds/dsi... Ποια θα προτείνατε για αγορα?

Thanks!

Δημοσ.

Αν είναι 7 ετών δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω απο το DS, το οποίο πλέον είναι πάμφθηνο. Το 3DS είναι ο διάδοχος του DS (καλύτερα γραφικά, 3D κτλ), αλλά το DS θα είναι μια χαρά για την μικρή.

Δημοσ.

Αν είναι 7 ετών δεν θα χρειαστεί κάτι παραπάνω απο το DS, το οποίο πλέον είναι πάμφθηνο. Το 3DS είναι ο διάδοχος του DS (καλύτερα γραφικά, 3D κτλ), αλλά το DS θα είναι μια χαρά για την μικρή.

ωραία, ποια τιμή ειναι καλή για καινουριο και ποια για μεταχειρισμένο?

Δημοσ.

θα προτεινα 3ds γιατι πλεον σταματησε κατα οτι νομιζω η κυκλοφορια καινουριων τιτλων για το nds,επιπλεον με το 3ds θα εχεις συμβατοτητα και με τους τιτλους του nds .

οσο αφορα τα παιχνιδια περνεις μια ειδικη καρτουλα και ριχνεις ολα τα παιχνιδια που θα θελεις χωρις επιπλεον κοστος

ουσιαστικα μια καλη τιμη 3ds ειναι γυρω στα 150 και επιπλεον κοστος 20 ευρω για ειδικη καρτα για να βαζεις ολα τα παιχνιδια του nds πανω σε πρωτο σταδιο.

τωρα για το nds αν θες το περνεις το βρισκεις γυρω στα 50 και περνεις παλι την καρτα και τελειωσες αποψη μου ειναι ωστοσο το 3ds να προτιμησεις

Δημοσ.

ok, thanks, η DSi έκδοση πάλι τι είναι? και αυτη στα 50 μπορω να τη βρω? σορρυ για τις πολλες ερωτήσεις αλλα επειγει λογω χριστουγεννιατικου δώρου!

Δημοσ.

Έχω 2 ακόμα ερωτήσεις:)

1) Η κάρτα r4i τι είναι ;

2) Βρήκα ενα μεταχειρισμένο dsi με κάρτα r4i και θήκη στα 85 ευρώ.Αν πάρω και 2 original games 15 ευρώ επιπλέον. Αξίζει σαν προσφορά ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Καλησπέρα και καλή χρονια!

Για dsi ver 1.4.4E πια καρτούλα να προτιμήσω ρε παιδιά?

Είναι αλήθεια ότι η R4i Dual-core δεν λειτουργεί?

Επεξ/σία από nikpoth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...