Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

πρόσφατα αγόρασα ένα Macbook Pro mid2012 13'' και σκέφτομαι να αλλάξω τις μνήμες του (2x2gb).Σκέφτομαι 8 ή 16 gb αν τις δέχεται. Ποια μάρκα να προτιμήσω; ποιες είναι πιο "δοκιμασμένες" σε mac; Επίσης σημαντικό για μένα είναι να μπορώ να τις βρω Ελλάδα. Έχετε κάτι να μ προτείνετε;

βρήκα αυτές http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=0D7ED70FA5CA7304

Δημοσ.

Δεν εχουνμεγαλη διαφορά οποα μαρκα και να παρις. Αλλα να σιγουρευτεις τί μνημες ακριβως εχεις (τα specs τους).

Επισης εχω γραψει εναν οδηγό για αλλαγή μνήμης σε μακμπουκ, αν θελεις με πμ μου λες και στον στελνω.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Κατά την γνώμη μου προτίμησε τις Crucial είναι εξαιρετικές και πλήρως συμβατές. Δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορείς να τις βρεις στην αγορά μας, πάντως η αγορά τους από το e-shop της Crucial είναι εξαιρετικά απλή ενώ μπορεί να τις παραλάβεις ακόμη και την επόμενη μέρα από την παραγγελία.

Δημοσ.

αυτές που έχω στο link απο επάνω πώς σου φαίνονται; τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ όσο λέει στο site;έχεις παραγγείλει απο το eshop τους;

Δημοσ.

στο site της apple λέει ότι παίρνει μέχρι 8 gb ram ( http://support.apple.com/kb/HT1270?viewlocale=en_US#link1 ) ενώ στο site της Crucial μου προτείνει πακέτο 16 gb για το macbook pro mid 2012. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Το mid 2012 "βλεπει" 16 gb χωρις προβλημα.
Τα 2011 τα βλεπουν, τα 2012 νομιζω οχι.Sent from my iPad using Insomnia
Δημοσ.

Εφόσον λένε στην Crucial οτι τα βλέπει τα 16 ισχύει. Τα έχουν τεστάρει. Και εγώ θα βάλω όπου να ναι 16gb στο εν λόγω macbook.

• Moderators
Δημοσ.

Τα 2011 τα βλεπουν, τα 2012 νομιζω οχι.

Εχεις διαβασει/δοκιμασει κατι για το συγκεκριμενο? Καθως η Crucial φαινεται να διαφωνει μαζι σου.

Προσωπικα εχω mid 2010, το οποιο σιγουρα βλεπει ταβανι στα 8.

Δημοσ.

Τα 2011 τα βλεπουν, τα 2012 νομιζω οχι.

Εχεις διαβασει/δοκιμασει κατι για το συγκεκριμενο? Καθως η Crucial φαινεται να διαφωνει μαζι σου.

Προσωπικα εχω mid 2010, το οποιο σιγουρα βλεπει ταβανι στα 8.

Εχω διαβάσει και συζητήσει σχετικά με το θέμα με φίλο τεχνικό ο οποίος ασχολείται και το ψάξαμε. Στα φόρουμ λένε οτι υπάρχει στα 2011 να μπει και να διαβαστεί 16αρα ραμ.Sent from my iPhone using Insomnia
  • Moderators
Δημοσ.

Εχω διαβάσει και συζητήσει σχετικά με το θέμα με φίλο τεχνικό ο οποίος ασχολείται και το ψάξαμε. Στα φόρουμ λένε οτι υπάρχει στα 2011 να μπει και να διαβαστεί 16αρα ραμ.Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι αλλα δεν σε ρωτησα για τα 2011 (για τα οποια δεν ειπε κανεις το αντιθετο και στα οποια δεν αναφερεται το thread), αλλα για τα mid 2012.

Δημοσ.

αυτές που έχω στο link απο επάνω πώς σου φαίνονται; τα μεταφορικά είναι 5 ευρώ όσο λέει στο site;έχεις παραγγείλει απο το eshop τους;

Έχω πάρει επανειλημμένα και έμεινα ικανοποιημένος τόσο από την ποιότητα των μνημών όσο και από την άμεση αποστολή τους. Πάντως, την τελευταία φορά που πήρα (προ δύο μηνών περίπου) πλήρωσα για μεταφορικά (UPS) κάπου 14€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...