Hal9000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 To πρόβλημα του login έχει λυθεί από το μεσημέρι. Κανονικά δε θα πρέπει να στο κάνει. Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες όπως τι browser χρησιμοποιείς και τι settings στα cookies
3DViRuS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2003 kai emena to ekane tora to bradi.... ta ekana ola reset kai pali to idio ekane... apo tin douleia empaine kanonika.... anagastika kai eftiaxa ena allo account gia na mpor pou mporeis pleon na to sbiseis hal...(temp3dvirus) meta ekana login me to kanoniko mou kai mpike mia xara... den mporo na katalabo ti kolima eixe faei
cookie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2003 emena de me ekane login opos sinthos me ekane ksanaevala ta stixia mou me ekane login kai ksanaesosa se bookmarks ki ola ok
LL_NEO Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Παίδες δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Καταρχάς έχω δοκιμάσει απο 3-4 υπολογιστές και με διαφορετικές συνδέσεις ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις!!!! Πατάω τα στοιχεία μου στην πρώτη σελίδα με ευχαριστεί που έκανα login και με ξαναπετάει στην αρχική σελίδα ως quest!!! Αν κάνω reset θα με πάρει κανονικά, αλλά μόλις ξαναλάξω το pass μου θα μου ξανακάνει τα ίδια τρελά!!!!! ΙΕ6 σε WinXP Pro Αγγλικά με όλα τα patch περασμένα(τουλάχιστον στο δικό μου pc HAL). Αν δεν τα έχει προσβάσιμα, να σου δώσω τα στοιχεία του account μου για να δεις και συ απο πρώτο χέρι το πρόβλημα;
ChrisAce Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Καλά εγώ δεν μπορώ να γράψω και σχόλιο στις ειδήσεις(πρώτη σελίδα)αφού δεν μπορώ να συνδεθώ και να μείνω στην πρώτη σελίδα. Και όταν μπαίνω στο φόρουμ, πρέπει να πατήσω login πάλι παρόλο που του τσεκάρω να με θυμάται, συνέχεια. Αυτά τα κάνω όποτε μπαίνω στο insomnia και πάντα πρέπει να κάνω login.
georgeadams Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Το ίδιο πρόβλημα με τον LL_NEO εξακολουθώ να έχω κι εγώ
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Ψάχνω τις τελευταίες μέρες μαζί με τον δημιουργό του script λύση στο πρόβλημα και κάπου έχουμε καταλήξει. Λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω σχετικά από αυτό το thread
Hal9000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2003 Για δείτε τώρα και πείτε μου αν συνεχίζεται το πρόβλημα
georgeadams Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Σε μένα είναι OK! Μόλις μπήκα στο http://www.insomnia.gr με αναγνώρισε από μόνο του ως georgeadams (προφανώς διάβασε το cookie από το forum)! thanx!
kavaliotis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 OK kai me mena twra, me anagnwrizei kai sthn main page kai sto forum.. Good work HAL ;-)
Hal9000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Υπάρχει ακόμα πρόβλημα. Αν μπεις στο forum και μετά πάλι πίσω στη frontpage τότε σε εμφανίζει πάλι μη συνδεδεμένο (μόνο στη frontpage) Εσάς σας το κάνει?
marios1957 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2003 Warning: standarderror(static/sub_pages/error_page_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hal9000/public_html/includes/functions.php on line 1008 Warning: standarderror(): Failed opening 'static/sub_pages/error_page_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hal9000/public_html/includes/functions.php on line 1008 http://www.insomnia.gr Έστρωσε σήμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.