Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το login στην πρώτη σελίδα

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To πρόβλημα του login έχει λυθεί από το μεσημέρι. Κανονικά δε θα πρέπει να στο κάνει. Δώσε μου περισσότερες πληροφορίες όπως τι browser χρησιμοποιείς και τι settings στα cookies

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai emena to ekane tora to bradi....

ta ekana ola reset kai pali to idio ekane...

apo tin douleia empaine kanonika....

anagastika kai eftiaxa ena allo account gia na mpor pou mporeis pleon na to sbiseis hal...(temp3dvirus)

meta ekana login me to kanoniko mou kai mpike mia xara...

den mporo na katalabo ti kolima eixe faei

Δημοσ.

Παίδες δεν είναι τόσο απλό το θέμα. Καταρχάς έχω δοκιμάσει απο 3-4 υπολογιστές και με διαφορετικές συνδέσεις ακόμα και σε διαφορετικές πόλεις!!!!

Πατάω τα στοιχεία μου στην πρώτη σελίδα με ευχαριστεί που έκανα login και με ξαναπετάει στην αρχική σελίδα ως quest!!! Αν κάνω reset θα με πάρει κανονικά, αλλά μόλις ξαναλάξω το pass μου θα μου ξανακάνει τα ίδια τρελά!!!!!

ΙΕ6 σε WinXP Pro Αγγλικά με όλα τα patch περασμένα(τουλάχιστον στο δικό μου pc HAL). Αν δεν τα έχει προσβάσιμα, να σου δώσω τα στοιχεία του account μου για να δεις και συ απο πρώτο χέρι το πρόβλημα;

Δημοσ.

Καλά εγώ δεν μπορώ να γράψω και σχόλιο στις ειδήσεις(πρώτη σελίδα)αφού δεν μπορώ να συνδεθώ και να μείνω στην πρώτη σελίδα. Και όταν μπαίνω στο φόρουμ, πρέπει να πατήσω login πάλι παρόλο που του τσεκάρω να με θυμάται, συνέχεια. :(

Αυτά τα κάνω όποτε μπαίνω στο insomnia και πάντα πρέπει να κάνω login.

Δημοσ.

Ψάχνω τις τελευταίες μέρες μαζί με τον δημιουργό του script λύση στο πρόβλημα και κάπου έχουμε καταλήξει. Λίγο υπομονή και θα σας ενημερώσω σχετικά από αυτό το thread

Δημοσ.

Υπάρχει ακόμα πρόβλημα. Αν μπεις στο forum και μετά πάλι πίσω στη frontpage τότε σε εμφανίζει πάλι μη συνδεδεμένο (μόνο στη frontpage)

Εσάς σας το κάνει?

Δημοσ.

Warning: standarderror(static/sub_pages/error_page_.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/hal9000/public_html/includes/functions.php on line 1008

Warning: standarderror(): Failed opening 'static/sub_pages/error_page_.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/hal9000/public_html/includes/functions.php on line 1008

http://www.insomnia.gr

Έστρωσε σήμερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...