Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με το login στην πρώτη σελίδα

LL_NEO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπαθώ να κάνω login στην πρώτη σελίδα του insomnia για να σχολιάσω μια είδηση, αλλά δυστυχώς παρόλο που κάνω login και μου λέει οτι έκανα login επιτυχώς, μόλις με επιστρέφει στην αρχική σελίδα του insomnia μου βγάζει πάλι login ή register. Δλδ ενώ μου λέει οτι το login έγινε επιτυχώς παραμένω ανώνυμος. Εχτές δεν είχα αυτό το πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει;

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά τίποτα. Βρήκα και το 2ο δοκίμασα και τίποτα.

Δοκίμασα να σβήσω και όλα τα cookies αλλά και πάλι τίποτα... Γαμώτο! τσαντίζομαι όταν μου συμβαίνουν αυτά...

Δημοσ.

Για δοκίμασε να κάνεις logout και από το forum και ξαναδοκίμασε.Κανονικά αφού είσαι σε ένα από τα 2 συνδεδεμένος θα πρέπει να σε "βλέπει" και το άλλο

Δημοσ.

Τίποτα HAL κάτι συμβαίνει στην database, δοκίμασαν με το κωδικό μου και άτομα που τους δουλεύει κανονικά ο δικός τους λογαριασμός και έχουν ακρίβώς τα ίδια συμπτώματα, τους ευχαριστεί που έκαναν login και τους πετάει πάλι ως guests. Απο την άλλη αν κάνω reset το pass μου δουλεύει κανονικά, αλλά μόλις ξαναβάλω το κανονικό μου, πάλι τα ίδια. :(

Θα μπορέσεις να το κοιτάξεις σε παρακαλώ; Επειδή βλέπω το insomnia και απο άλλα pc δε μπορώ να θυμάμαι αυτούς τους random κωδικούς;

Δημοσ.

Συμβαίνει το ίδιο και σε μένα, έχω καθαρίσει όλα τα cookies και όλα όσα σχετίζονται με το Internet και σε Internet Explorer 6 Sp1 (last update 10/7/2003) και σε Netscape 7.1, αλλά πάλι τίποτα.

Μερικά ακόμα προβλήματα με το forum στο login πάλι:

- Δεν κρατάει το login όταν του έχω πει να το αποθηκεύει, στο forum. (cookies enable)

- 'Οταν πατάω το Σύνδεση, αφού έχω δώσει username & pass, προσπαθεί να μπει σε σελίδα ασφαλείας (εκεί που βγάζει το κλειδί κάτω δεξιά) με αποτέλεσμα να μην βρίσκει το site του forum καθόλου και να γράφει ότι δεν υπάρχει. Αλλά όταν κάνω κλικ στο banner insomnia πάνω αριστερά τότε είμαι μέσα χωρίς να ξαναδώσω username & pass.

-Με τον Netscape 7.1 βγάζει αυτό το μήνυμα όταν πατάω Σύνδεση:

Image1.jpg

Και όταν κάνω κλικ στο banner insomnia πάνω αριστερά τότε είμαι μέσα χωρίς να ξαναδώσω username & pass.

Αυτά.

Ανδρέας.

Δημοσ.

Έχω ΙΕ6 και αντιμετωπίζω τα ίδια προβλήματα που αναφέρουν πιο πάνω τα παιδιά. Προφανώς δεν είναι πρόβλημα των χρηστών αλλά κάποια δυσλειτουργία του forum. Απλά το αναφέρω.

Δημοσ.

Κάτι που μου συνέβει σήμερα γιά πρώτη φορά και μάλλον σχετίζεται με όσα γράφτηκαν πιό πάνω.

Η αρχική σελίδα δεν με "αναγνωρίζει" πλέον και χρειάζεται να κάνω login κάθε φορά. Μόλις μπω στο forum ξαναγίνομαι άγνωστος αλλά αυτή τη φορά δεν μπορώ να κάνω login γιατί μόλις γράψω τα στοιχεία μου και πατήσω το "κουμπάκι" γιά να γίνει η εισαγωγή, μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει. Αν όμως δεν επιχειρήσω να κάνω login, αλλά μπω σε μιά από τις κατηγορίες του forum, ως διά μαγείας με αναγνωρίζει!!!

Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ. Όταν πατήσω στο εικονίδιο δίπλα στον τίτλο του κάθε topic γιά να μου εμφανίσει τα νέα posts, μου λέει ότι η σελίδα δεν υπάρχει ενώ αν πατήσω κατευθείαν στον τίτλο του κάθε topic, μου εμφανίζει όλα τα posts κανονικά. :? :? :?

Τι έγινε ξαφνικά βρε παιδιά; Χθες το βράδυ όλα ήταν μιά χαρά...

Edit: Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ IE6 σε Windows XP pro, αν και δε νομίζω ότι έχει κάποια σχέση γιατί μέχρι χθες δεν υπήρχε πρόβλημα.

Δημοσ.

κάτι συμβαίνει με τον secure server HAL.

Έκανα reset το pass μου και στο link που μου εστάλει με το email δε μπορούσα να μπω με τίποτα.

Το Link άρχιζε με https όπου και το s φανερώνει secure server

μόλις το έσβησα και "χτύπησα" την υπόλοιπη σελίδα το λινκ άνοιξε κανονικά.....

Τελικά λέτε ο διαγωνισμός του Σαββατοκύριακου να χτύπησε και μας ξημερώματα Πέμπτης; :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθείστε να συνδεθείτε. Όταν σας ζητήσει username/password, πατήστε την εικόνα Insomnia που βρίσκεται στο πάνω αριστερό μέρος της σελίδας:

logo_phpBB.gif

Σε εμένα πάντως δουλεύει το 'κόλπο'.

Δοκιμάστε το μέχρι να βρεθεί λιγότερο 'μπακαλίστικη' λύση.

;)

Δημοσ.

α) Μήπως εφόσον το προβλήματα πρόσβασης γράφονται εδώ να γινόταν ορατό το section και στους guests????

β) HAL το αρχικό πρόβλημα του τόπικ δεν έχει λυθεί. Έχει βρει καμιά άκρη;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...