Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω το http://support.acer.com/acerpanam/notebook/0000/Acer/Aspire6930G/Aspire6930Gsp2.shtml όχι πολύ φορτωμένο,προγράμματα για την σχολή έχω (Πληροφορική..) και έχω αρχίσει να παίζω το W.O.T. για όσους το ξέρουν. Μετά από μισή ώρα παιχνιδιού μαζί με ανεμιστηράκια(και κατι έγινε να μου πεις) ανεβάζει  πάνω απο 100 βαθμους θερμοκρασία :o ζεματάειιιι!! Τι παίζει;;

Δημοσ.

αν ειναι ευκολο το ανοιγμα το ανοιγεις και το καθαριζεις εσωτερικα κ κυριως στο μερος του ανεμιστηρα οπου θα πρεπει να εχει πιασει κουβερτα απο την σκονη!

Δημοσ.

αν ειναι ευκολο το ανοιγμα το ανοιγεις και το καθαριζεις εσωτερικα κ κυριως στο μερος του ανεμιστηρα οπου θα πρεπει να εχει πιασει κουβερτα απο την σκονη!

Οκ θα το κάνω! Αλλά πως εξηγείς το οτί με το που βγάλω το παιχνίδι κατεβαίνει κοντα στους 50 βαθμους;;; τόσο πολύ ζορίζεται δηλαδή;

Δημοσ.

Αν δεν αεριζεται σωστα τι να κανει το καημενο. Κανονας πρωτος, το λαπτοπ ποτε δεν το χρησιμοποιουμε πανω σε κρεβατια, καναπεδες κλπ μαλλινα υφασματα. 2ον, αν μπορεις παμε μια βαση ωστε οσο ειναι δυνατον να ψυχει λιγο απο κατω αλλα κυριως να εχει κενο ωστε να μπορει να περνα αερας. και τελος και βασικοτερο, θελει καθαρισμα το εσωτερικο.. Πολυ πιθανον αν σου ανεβασει παλι θερμοκρασιες, να σβησει. Σε καποιο σημειο και μετα εχουν ενα ταβανι που δε σ αφηνει να συνεχισεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...