knightwish Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Γεια σας.Παιζει να εχω παρει ιο στο ταμπλετ γιατι οταν πηγαινω στο google play να κατεβασω εφαρμογες μου βγαζει και κατι αλλες "περιεργες" αναμεσα.Εν τω μεταξυ εχω το AVG σαν antivirus αλλα μου δειχνει ολα κανονικα.Βεβαια εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι καπως κρασαρουν 2 εφαρμογες.Η μνημη μου ειναι σχεδον ελευθερη δεν εχω ουτε 20 εφαρμογες μεσα στο ταμπλετ.Μπορει καποιος να μου δωσει οδηγιες πως να τον βγαλω ή αν υπαρχει καποιο προγραμμα?οι εφαρμογες γραφουν κατι τυπου milware και απο εκει το παρατηρησα οτι ειναι ιος..... :unsure: :unsure: !!!
knightwish Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αναμεσα στις κανονικες εφαρμογες πεταγονται και κατι αλλες πορνογραφικες εφαρμογες...ομως μονο στο google play store μου εμφανιζονται..αν παω στα samsung apps για να κατεβασω εφαρμογες απο εκει δεν μου εμφανιζεται τιποτα.Τι να κανω ?Να κανω απεγκατασταση το Google Play??
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 αναμεσα στις κανονικες εφαρμογες πεταγονται και κατι αλλες πορνογραφικες εφαρμογες...ομως μονο στο google play store μου εμφανιζονται..αν παω στα samsung apps για να κατεβασω εφαρμογες απο εκει δεν μου εμφανιζεται τιποτα.Τι να κανω ?Να κανω απεγκατασταση το Google Play?? αλλο το playstore και αλλο το samsung apps.
knightwish Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δεν υπαρχει κανενας τροπος για να βγαλω τον ιο???
iMarilina Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του google play. Και δες και μερικά άλλα antivirus και αν έχει και κανα antimalware (Η προφανής λύση βεβαια ειναι να πας σε ipad ) Sent from my iPhone using Insomnia
Millennium Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε το kaspersky tablet security.
aikat90 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δοκίμασε απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του google play. Και δες και μερικά άλλα antivirus και αν έχει και κανα antimalware (Η προφανής λύση βεβαια ειναι να πας σε ipad ) Sent from my iPhone using Insomnia offtopic:Αν εχει το budget....εγω παντως δεν τ εχω... δοκιμασε αυτο..και δοκιμασε να πας στις ρυθμισεις--->εφαρμογες(στην καρτελα ολες) και δες αν εχει καποια που δεν αναγνωρίζεις περα του συστήματος...
alexzzz Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Είναι λογικά από κάποια free και full στο bloadware φορτωμένα προγράμματα τύπου "κινούμενο φόντο" κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα