Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδερφε αυτο που συνεβη με το Ocarina of time δε συνεβη απο κανενα "ωριμο" παιχνιδι.Τα παιχνιδια που ανεφερες τα λατρευω και τα εχω λιωσει αλλα αυτο που συνεβη με το ocarina of time στη βιομηχανια των παιχνιδιων δε συνεβη με κανεναν απο τους τιτλους που ανεφερες για να μη βαλω μεσα και το Mario 64 η το απλησιαστο ακομα και σημερα Golden eye.Παντως για να λεμε και του στραβου το δικιο οταν αντικρυσα Metal Gear Solid 2,Devil may cry και grand theft auto απλα κοιταγα σα χαζος.Τελος εποχης για μια ακρως πετυχημενη κονσολα.

Ναι δεν διαφωνω αλλα ειναι και στο καθε παικτη ωραιο το zelda αλλα την ηδονη να ξεπαστρεφεις ολο τον Ολυμπο δεν στην δινει :devil:  

Δημοσ.

Ειχε αρκετα παιχνιδια για μεγαλες ηλικιες απλα δεν ειχε τοσο πολυ δικα της τα περισσοτερο ηταν παιχνιδια με ελαχιστη βια οχι παιδικα.

Δεν εβγαλε ας πουμε ενα βαρβατο franchise οπως το God of War ή το Gears of War.

Δεν είναι βαρβάτα τα Mario και Zelda που άλλαξαν τα βιντεοπαιχνίδια επειδή δεν είχαν την βία των God και Gears of War;  :mellow:   :huh:  :blink:

Δημοσ.

Δεν είναι βαρβάτα τα Mario και Zelda που άλλαξαν τα βιντεοπαιχνίδια επειδή δεν είχαν την βία των God και Gears of War;  :mellow:   :huh:  :blink:

Εννοώ βίαια ανήκει στην κατηγορία Sonic.

Δημοσ.

Ναι δεν διαφωνω αλλα ειναι και στο καθε παικτη ωραιο το zelda αλλα την ηδονη να ξεπαστρεφεις ολο τον Ολυμπο δεν στην δινει :devil:  

Φιλε μου ειμαι μεγαλος λατρης του God of war και τα εχω ρημαξει ολα τα παιχνιδια της σειρας αλλα αυτο που συνεβη με το ocarina of time (τουλαχιστον αυτο που επαθα εγω και αλλοι πολλοι) δεν εχει ξαναγινει.Την τελειοτητα του ocarina of time δεν την ξεπερασε ποτε κανενα παιχνιδι.

Δημοσ.

Φιλε μου ειμαι μεγαλος λατρης του God of war και τα εχω ρημαξει ολα τα παιχνιδια της σειρας αλλα αυτο που συνεβη με το ocarina of time (τουλαχιστον αυτο που επαθα εγω και αλλοι πολλοι) δεν εχει ξαναγινει.Την τελειοτητα του ocarina of time δεν την ξεπερασε ποτε κανενα παιχνιδι.

Αυτα ειναι γουστα φιλε μου εμενα τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever ειναι το Gears of war, god of war, onimusha, Final Fantasy και Castlevania.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αυτα ειναι γουστα φιλε μου εμενα τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ever ειναι το Gears of war, god of war, onimusha, Final Fantasy και Castlevania.

βαλε στη λιστα και το Shadow of the Colossus.

**καλα , και το Ocarina τελειο. Το GoW πολυ καλο αλλα δεν προδιαθετει ιδιαιτερη σκεψη. Αμυαλο button masher ειναι. Αλλα καλο , δεν λεω...

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...