lazlo1992 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kAG1MbDeDps πολύ σαπίλα όμως το startup καταθλιπτικό! με το που έβλεπα το playstation 2 μου έφτιαχνε η διάθεση ομως!
lazlo1992 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 βασικά δεν θα ξεχάσω τις μεγαλύτερες αγάπες μου στο ps2!kingdom hearts και sly cooper! ααααααχ.... <3 1
N3M3SiS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σαν τον startup ηχο του PS1 δεν βαζω τιποτα! Ανατριχιλα σκετη ! Ασε που θυμαμαι τις "αλλαγες" με την οδοντογλυφιδα στο κουμπι, και το πειρατικο στο χερι να περιμενουμε να δουμε... Θα πετυχει.... Δεν θα πετυχει.. ! 4
artshadows Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 panasonic 3do και atari jaguar καλυτερες κονσολες αθλιο μαρκετινγκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ζωή σε μας... 1
skorpios131 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θα μείνει στις αναμνήσεις μας σίγουρα .... Μια κονσόλα που άφησέ εποχή .... Ποιος θα ξεχάσει τις ατελείωτες ώρες με μερικά παιχνίδια όπως : ICO ONIMUSHA CRASH BANDICOOT PES FIFA TEKKEN GRAND TURISMO GRAND THEFT AUTO....... Αστε το καλυτερα ,μην συνεχίσω γιατί δεν θα τελειώσω ούτε μέχρι να βγει το PS4 ..... :-) Καλή πρωτοχρονιά σε όλους ...
nikolaos p. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Mου κράτησε και εξακολουθεί να μου κρατάει συντροφιά, σε μένα και τα παιδιά μου, με αξεπέραστα παιχνίδια! Δεν χρειάζεται να γράψω τίτλους, είναι πολλοί και γνωστοί!
skorpios131 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 panasonic 3do και atari jaguar καλυτερες κονσολες αθλιο μαρκετινγκ Panasonic 3do ,πω ρε φίλε τι μου θυμισες τώρα ( ειδικά ένα béat em up που οι χαρακτήρες του ήτανε αληθινοί ... ) ,ναι έχεις δίκιο ,άθλια υποστήριξη ομως και κράτησε και λιγο ....
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 God of war, Rachet and Clank και Gta: SA. Τα καλυτερα παιχνιδια, για την καλυτερη κονσολα.
nikolaos p. Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αυτό το διάστημα παίζω για πολλοστή φορά το εκπληκτικό Dark Chronicle! 1
hackerW32 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω πως μπορεί το ps2 να στα έκανε τσουρέκια.. Εγώ θυμάμαι που για τα 3 πρώτα χρόνια δεν είχα memory card (το πήρα 2001) και το άφηνα μήνες ανοιχτό για να μην χαθεί το game.. Μετά όταν το lazer τα κακάρωσε(2010) το γύρισα σε media player (freemc boot, και μαμο τα mod) Του είχα κοτσάρει και ένα ασύρματο χειριστήριο που είχα για pc/ps2/ps3. Του έχω βάλει μέχρι και έναν μπλε ανεμιστήρα και καλά για μόστρα στην θέση του σκληρού δίσκου (δεν κατάφερα ποτέ να του βάλω έναν..), και έτσι φαίνεται το μπλε φως του ανεμιστήρα από μπροστά (ρεύμα τράβηξα από της usb, επίσης έκανα τρύπες στο κάτω μέρος.) Είχα λιώσει crash bandicoot σε αυτό το legendary μηχάνημα . Όσο για την απόφαση που πήρε η sony είναι πολύ σωστή, λογικά δεν μπορούσε να έχει 3 κονσόλες στην αγορά.. και δεν θέλω να άκου "rip", "Θεος χωρεστο" και τέτοια, δεν είπε η Sony ότι όλα τα ps θα αυτοκαταστραφουν.. απλά εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα θα μπορεί να πάρει μονάχα μεταχειρισμένο.
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 ωραια χρονια προσωπικα ακομα παιζω και nintendo και psx και ps2...(nintendo πειρατικο δυστυχως γιατι δεν ειχα την ευκαιρια να το αγορασω) και θα το χρυσοπληρωσεις αν το βρεις μεταχειρισμενο...παντα ειχα κολλημα με τις παλιες κονσολες οπως dreamcast gamecube saturn κτλ κτλ κτλ...αντικες μαγκα μου..καλο λιωσιμο σε οποιον παιζει ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα