gkalas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 καλα δεν προσπαθησε και πολυ για να βαλει τα γυαλια στην nintendo αφου τα παιχνιδια της ειναι για παιδακια η για αυτους πους τους αρεσουν τα παιδικα games.Μακραν η καλυτερη κονσολα και πολυ αργησε να καταργηθει ειναι πλεον απαρχαιωμενη. Kριμα πραγματικα που υπαρχουν ατομα σαν εσενα και το παιζουν gamers.Που να ηξερες τι διαμαντια εχεις χασει με το κολλημενο σου μυαλο. 11
ntinos19 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Kριμα πραγματικα που υπαρχουν ατομα σαν εσενα και το παιζουν gamers.Που να ηξερες τι διαμαντια εχεις χασει με το κολλημενο σου μυαλο. Όταν βλέπω κάτι τέτοια νιώθω οτι υπάρχουν άνθρωποι που με καταλαβένουν --- το ΠΣ2 εντάξει, κανείς δεν μπορει να πει οτι δεν ήταν καλή κονσόλα όσο φαν και να είναι άλλης εταιρίας. 7 χρόνια την είχα και την ευχαριστήθηκα αρκετά αλλά το λιώσημο που έριξα σε N64... 6
damoclesword Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Nintendo & Sony πάντως καλά κρατούν, σε διαφορετικά target group το καθένα, αλλά κρατούν. Εκείνη η καημένη η Sega πώς ξέπεσε έτσι; (το Mega θυμάται. ) Όχι τίποτα άλλο, έχω ξεμείνει με κάτι Master System, Game Gear και ένα Saturn! Ενδιαφέρεται κανείς να έρθει να παίξουμε;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Άντεξε Με ικανοποίησε Όχι δεν είναι γκόμενα Είναι το PS2
SHot-OS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Είχες ένα καλό και μεγάλο ταξίδι PS2! Δεν θα σε ξεχάσουμε! καλα δεν προσπαθησε και πολυ για να βαλει τα γυαλια στην nintendo αφου τα παιχνιδια της ειναι για παιδακια η για αυτους πους τους αρεσουν τα παιδικα games.Μακραν η καλυτερη κονσολα και πολυ αργησε να καταργηθει ειναι πλεον απαρχαιωμενη. Ααα ρε Fotis13, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω όταν βλέπω τέτοιες απόψεις... Κρίμα για σένα που δεν ξέρεις τι έχεις χάσει με την "παιδική" Nintendo. Όλα αυτά πάντα φιλικά. 2
Vincanity Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 η αντοχή της στον χρόνο αποδεικνύει και την αξία της! ... απλά φοβερή (για την εποχή της!)
Grego3 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Playstation 2 ρε φίλε τι μου θυμισες τωρα ? Τα παιδικα μου χρόνια. Παντως με αυτη την κονσολα μεγαλωσαμε και περασαμε πολυ καλα , σαφως και θα μεινει στην ιστορια !!We love PS2 ;-) 1
Beerloah Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πώπω το πήρα οταν γύρισα απο Γερμανία πριν καμία 10ρια χρόνια... Με το επικό GTA Vice City...πώπω μεγαλε τι μου θύμησες! Το καλύτερο δώρο απο τον παππού...α ρε παππού! Σα νερό πέρασαν τα χρονακια long live PS series, καλο και το 3 που χω, αλλα το 2 = old school φάση !<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia 2
atsddd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αν και ποτε δεν περασα μαζι του τις ωρες που ειχα περασει παλιοτερα με super nintendo και το psx, δεν μπορουμε να μην πουμε ενα γεια στην πρωτη κονσολα που σχεδιαστικα μπορουσε να τη βαλει καποιος στο επιπλο κατω απ τη μεγαλη τηλεοραση του σαλονιου και να ταιριαζει αψογα με οτιδηποτε ακομα και high end που στεκοταν διπλα της. Επισης η τελευταια κατ εμε κονσολα που ειχε πραγματικα τεραστια γκαμα οχι μονο παιχνιδιων, αλλα διαφορετικων ειδων παιχνιδια. Κι επισης ενα μεγαλο τελευταιο μπραβο για την ποιοτητα κατασκευης της. Ισως η πιο γερη και ποιοτικη σαν υλικα κονσολα που εχω πιασει (και ειναι παααααρα πολλες) Μιλωντας παντα για την πρωτη εκδοση της.
norms Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Και έτσι στην Ιαπωνία μένει μόνο το PS3 και οι κονσόλες της nintendo. Η MS έτσι και αλλιώς ποτέ δεν κατάφερε να πουλήσει τίποτα εκεί.
hartoyakas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Θα γραφω παντου "μονο dreamcast ρε" οπως γραφουν μερικοι οπαδοι μονο παοκ ας πουμε, αλλα ναι ακομα παιζω dreamcast, εκτος απο sega που εχω στην καρδια μου σαν εταιρεια που επαιζα παντα παιχνιδια της.ποιο ps2 που δεν εχουν καν λειτουργικα ενω το dc ειχε Windows!
NickTG Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 ποιο ps2 που δεν εχουν καν λειτουργικα ενω το dc ειχε Windows! Φαίνεσαι γνώστης. http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_for_PlayStation_2 1
BALABANIS Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αποχαιρεταμε μια κονσολα που μας μεγαλωσε απ τα παιδικά μας χρόνια, τα ωραία εκείνα χρόνια του psx!! Το διαδέχτηκε επάξια και ανέβασε το πυχη με εξαιρετικούς τίτλους που μας απογειωσανε!!Οπως είπανε κ μερικοί φίλοι... Θα αργήσει να σβήσει το ps2...! Sent from my iPhone using Insomnia
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Πηρα το PSX ως 9 χρονων τον Δεκεμβρη του 1999. 6 μηνες μετα βγηκε το PS2 που συνεχιζε τη "διαστημικη τεχνολογια" στο σαλονι μας. Δεν το απεκτησα ποτε και το ειχα αχτι, ωσπου το αγορασα πριν μερικους μηνες μεταχειρισμενο, βρηκα μετα απο πολυ κοπο εναν συμβατο σκληρο δισκο και ενα network adapter και απο τοτε κοσμει το μερος πλάι στην τηλεοραση.
st1979 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ας το σκεπαζουν απαλα τα dvd του εκει που θα παει... 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα