Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H τεχνολογία προχωράει.

Μακράν του 2ου η καλύτερη κονσόλα.Επιτυχημένη όσο καμία άλλη.

Πανέμορφη με τίτλους όνειρο.

Αναμένουμε το 4 πλέον προς το τέλος του 13 αρχές 14(αν ο κόσμος υπάρχει ακόμα και αν έχουμε λεφτά βέβαια :P).

Δημοσ.

sorry για την ενόχληση παιδιά!

Απλώς μπήκα να προσκυνήσω το PS2.

*Προσκυνώ*

\m/

καλα δεν προσπαθησε και πολυ  για να βαλει τα γυαλια στην nintendo αφου τα παιχνιδια της ειναι για παιδακια η για αυτους πους τους αρεσουν τα παιδικα games.

Μάσησε καμία trident καλύτερα : )

RIP

Γιατι rip ρε παιδια?

Η κονσολα δεν πεθαινει ποτε οταν παιζεις τα αμετρητα παιχνιδια της. Και εχει παρα πολλα κορυφαια η ατιμη.

Δημοσ.

καλα δεν προσπαθησε και πολυ  για να βαλει τα γυαλια στην nintendo αφου τα παιχνιδια της ειναι για παιδακια η για αυτους πους τους αρεσουν τα παιδικα games.Μακραν η καλυτερη κονσολα και πολυ αργησε να καταργηθει ειναι πλεον απαρχαιωμενη.

Δεν υπάρχει θέμα στην Ελλάδα που δεν θα πεταχτεί ένας να πει την μαλ***α του...

Πράγματι φοβερό το PS2, αν και η μεγάλη μου αγάπη είναι η Nintendo... Από τις πιο πετυχημένες όλων των εποχών, νομίζω πως είναι κάτι σαν τα XP των games... Αλλά εντάξει καιρός ήταν... ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όχι ρε γαμώτο. Από τις καλύτερες κονσόλες με τα καλύτερα παιχνίδια ever!

Το όχι ρε γαμώτο πού πήγαινε, ότι σταματάει να πουλιέται κάτι παντελώς άχρηστο πλέον? Ρεαλιστικά, ποιός αγοράζει καινούριο PS2....? Όποιος δεν το έχει, απλά το αγοράζει μεταχειρισμένο σε πολύ χαμηλή τιμή.

Μιλάω με δεδομένο ότι όποιος το έχει μπορεί ακόμα να παίζει τα παιχνίδια που υπάρχουν ήδη.. Και εγώ στο dreamcast παίζω καμιά φορά Metropolis Street Racer! :)

Δημοσ.

Το PS2 αποτελουσε ακομα και σημερα ιδανικη επιλογη για ενα γονιο που ηθελε να παρει μια φθηνη αλλα πολυ καλη κονσολα για το παιδι του.

• Like 2
Δημοσ.

φιλε δεν ειναι αχρηστη η αγορα ενος πς2 ακομα και σημερα με την κριση. Πες μου τι θα επαιρνες σε ενα 12χρονο ας πουμε αν δεν μποροσες να διαθεσεις 250 ευρω τουλαχιστον για ενα ps3-xbox360; δεν θα ηταν καλη επιλογη ενα πς2 με δυο κορυφαια παιχνιδια σαν god of war με 100 περιπου ευρω; σιμασια εχει οτι κλεινει ενα κεφαλαιο αλλα η κονσολα αυτη θα παραμεινει ζωντανη για αρκετα χρονια ακομα.

• Like 2
Δημοσ.

Για τον φίλο που λέει ότι η Sony είναι έβαλε τα γυαλιά στην Nintendo. Το SNES κυκλοφορούσε μέχρι το 1999 εκτός Ιαπωνίας, ενώ μέσα στην Ιαπωνία μέχρι το 2003! Και μιλάμε για μια κονσόλα 16bit, ενώ ήδη είχαν κανει την εμφάνιση τους κονσόλες δύο γενιές μπροστά.

Κάποια στιγμή θα σταματούσε το ps2. Περάσαμε όμορφες στιγμές και με αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...