murcielago580 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.Ειμαι μεταξυ των 2 παραπανω τηλεφωνων,πλεον και το note 2 εχει πεσει πολυ σε τιμη και σκεφτομαι η να παρω το 2 με 230 ευρω η το 1 αλλα μεταζχειρισμενο με 80 σε πολυ καλη κατασταση.Το 2 ειναι καινουριο!Απλα θελω να ρωτησω ειναι μεγαλη η διαφορα των 2 τηελφωνων?Η και το 1 μπορει να σε καλυψει σε ολες τις καθημερινες αναγκες?Απο παιχνιδια μεχρι και παρακολουθηση ταινιας σε τηλεοραση μεσω hdtv καλωδιου.Ξερω η διαφορα των χρηματων δεν εινια μεγαλη αλλα 150 αν γινεται θα ηθελα να τα εξοικονησω σε περιπτωση που και το 1 ειναι εξισου καλο κινητο.Τα υπολοιπα χρηματα ειναι απο την πωληση του galaxy nexus.
mphxths Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Εχω το 1 και εχω φιλο που ειχε το 1 και πηρε το 2 γιατι πολυ απλα με τις δωροεπιταγες και τα κουπονια εβγαινε φτηνα. Το πηρε μονο και μονο για αυτο.Το 1 τον καλυπτε πληρως. Παμε στο ζουμι τωρα. Το νοτε1 αντεχει για αρκετα ακομα.Θα παρει και την αναβαθμιση σε 4.1.χ μεσα στον Γεναρη με το καλο και θα εχει ολα τα softwar-ικα καλουδια του 2 μιας και θα περαστει και η σουιτα του 2. Διαφορες των 2 τηλεφωνων. 1.Eμφανισιακα σε μεγεθος ειναι ΣΧΕΔΟΝ τα ιδια..μιλαμε για χιλιοστα διαφορας.Αν τα βαλεις διπλα διπλα δεν μπορεις να καταλαβεις με την μια ποιο ειναι ποιο. Απλα στο νοτε2 εχουν μειωσει λιγο το πλαισιο και εχουν αυξησει την οθονη κατα 0.2 ιντσες. 2. 2γιγα ραμ το νοτε2 , 1 γιγα ραμ το νοτε1 με ο,τι αυτο συνεπαγεται. 3.bluetooth 4.0 το νοτε2 , 3.0 το νοτε1 (κλαιν μαιν για μερικους...) 4. τετραπυρηνος επεξεργαστης στο νοτε2 , διπυρηνος στο νοτε1 5. ιδια χαρακτηριστικα στις καμερες και στα 2..αλλα ειναι "καλυτερη" στο νοτε2.Σε εναν τομεα που υπερεχει ειναι το time lapse.Ξερεις εκεινες τις φωτος που φαινονται σε γρηγορη κινηση.Στην ουσια βαζεις την καμερα να τραβαει πολλες φωτος ανα δευτερολεπτο. Στο νοτε2 αυτο γινεται..στο νοτε1 παει τοσο χαμηλα οσο 1 φωτο/δευτερολεπτο... Προφανως ισως ειναι ικανοτερη και σε αλλα σημεια που δεν γνωριζω. Αυτα ειναι για μενα τα βασικα σημεια που διαφερουν.Ισως υπαρχουν και αλλες μικρο-τεχνικες-διαφορες που να παιζουν ρολο σε καποιον που θα τις χρησιμοποιησει...αλλα τοσο αυτες οσο και οι περισσοτερες απο αυτες που ανεφερα....εναν μεσο χρηστη ουτε καν θα τον "ενοχλησουν". Εγω που το χω για κλησεις , φηφιακη και κανα παιχνιδι , το νοτε1 με καλυπτει πληρως αν και ψηνομουν να παρω το νοτε2 για ενα διαστημα..αλλα καταληγω στο οτι δεν αξιζει ο κοπος να ξοδευτω για να χω ενα καλυτερο κινητο που να το χρησιμοποιω για τα ιδια πραγματα οπως το νοτε1 και οι διαφορες του να μην παιζουν ρολο στην χρηση που του κανω. Για καποιον που δεν εχει το νοτε1 , σαφως αξιζει να χτυπησει το 2 , αν δεν εχει προβλημα και με το μεγεθος.
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Εγω μιας και τα χρηματα λογικα θα τα εχω Φεβρουαριο, Οι διαφορες ειναι μεγαλες? Το note βγαινει στα 380 ευρω, ενω το 2 στα 740 (σχεδον διπλασια τιμη). Ts αν το βρισκεις στα 230 ευρω το 2, παρτο αυριο κιολλας.
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Χωρις προθεση να κανω καμμια διαφημιση , στο πλαισιο το νοτε2 βγαινει ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ..διοτι.. 1.δωροεπιταγη 150ευρω (με λιγη μανουρα την αφαιρουν απο το ιδιο το προιον , γιατι κανονικα η δωροεπιταγη ειναι ΓΙΑ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑ). 2.επιστροφη 100ευρω με καθε αγορα νοτε2 απο την σαμσουνγκ hellas (προσοχη το κινητο να μην ειναι καμμια παραεισαγωγη , αλλα ελληνικης εισαγωγης, δηλ. απο μεγαλη αλυσιδα , πλαισιο , multirama κλπ και επισης αν θυμαμαι καλα ισχυει μεχρι 11 γεναρη) 3.αν εχεις παλια συσκευη την αποσυρεις μπας και γλυτωσεις κατι ( www.fonebank.gr) 4.αν εχεις κανα γνωστο να κοψει τιμολογιο , γλυτωνεις κανα φπα. αν υπολογισουμε το 1 και 2 μονο , εχουμε 700 - 250 = 450 ευρω ..οχι και ασχημα... Αλλος τροπος ειναι να το παρει καποιος απο αγγελια...σφραγισμενο κλπ...πολλοι αγοραζουν καινουργια κινητα και τα σπρωχνουν σε τιμες που κατα διαβολικη συμπτωση ειναι τιμη καινουργιου - φπα (στο περιπου) Αλλος τροπος μεσω καποια επιδοτησης Αλλος τροπος με ανταλλαγη σε αγγελια αν εχει καποιος καποια καλη συσκευη και παιξει καποια μικρη χρηματικη διαφορα. Να καταληξω , αν καποιος εχει το 1 , δυσκολα το 2 θεωρειται "αναγκαια" αναβαθμιση.Αν δεν εχει το 1 , τοτε καλυτερα να παλεψει να παρει το 2 αν δεν εχει θεμα με τις ιντσες...
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 http://www.fonebank.gr/recycle_sell_mobile_phone_Samsung_Galaxy%20Note%202.aspx#termsΑυτο το site τι ειναι? Επισης αν παρω κατι απο εδω, εγγυηση εχει?Οπως ειπα τα λεφτα θα τα εχω Φεβρουαριο, αρα τα -100 ευρω δεν τα προλαβαινω. Αυτο με την δωροεπιταγη μεχρι ποτε ισχυει? Μονο για το note 2 δινουν δωροεπιταγη? Και αυτο μονο στο Πλαισιο?
mphxths Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Το fonebank.gr απο οτι βλεπω μονο "αγοραζει" κινητα , δεν πουλαει. Ποια μοντελα τα αναγραφει στο σαιτ καθως και το ποσο που τα αγοραζει. Πολλες εταιριες λειτουργουν ως βιτρινα του σαιτ αυτου.Οταν λεω βιτρινα εννοω να αγοραζουν το κινητο απο σενα , να σου δινουν δωροεπιταγη και να αγοραζεις εσυ μετα απο την εταιρια αυτην κατι. Η εταιρια αυτη στην συνεχεια παιρνει το κινητο που αγορασε απο σενα και το πουλαει στο fonebank.gr και ετσι εβγαλε τα λεφτα της. Ξερω σιγουρα οτι το κανουν τα apple stores. Η δωροεπιταγη τρεχει εδω και κανα 2 μηνες στο πλαισιο.Κατι ακουω και για τον Γερμανο , δεν ξερω εκει τι παιζει. Το πλαισιο εχει δωροεπιταγες για το νοτε2 (150ευρω) , για το σ3 (50ευρω) και για το σ3 μινι αν δεν κανω λαθος στα 100ευρω. Ξαναλεω η δωροεπιταγη κανονικα ισχυει για την ΕΠΟΜΕΝΗ αγορα που θα κανεις..οχι για την αγορα που κανεις εκεινη την στιγμη. Ο φιλος μου που ανεφερα στο 1ο ποστ μου , παει μια μερα στο πλαισιο του λενε 600ευρω για νοτε2. Παει την επομενη μερα και του λενε 700ευρω!! (Κανανε μαλακιες με τις τιμες του νοτε2 οι ξυπνητζηδες). Αρχισε φασαρια , κατεβηκαν διευθυνταδες και εγινε τρελο μπαχαλο και για να τελειωσει η ιστορια ενας υπαλληλος του προτεινε να αφαιρεσει την δωροεπιταγη απο το νοτε2 και οχι απο επομενη αγορα. Για αυτο μην την υπολογιζετε στα στανταρ μειον στην τιμη.Θελει λιγο ....μανουρα....
murcielago580 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Απο εχτες ειμαι και εγω κατοχος του νοτε2,δεν αντεξα τελικα και το πηρα αντι για το 1...Οι διαφορες μεταξυ τους ειναι πολυ μικρες,τα βρηκα στο public sto mall και τα ειχαν διπλα διπλα!Το κινητο αξιζει τα λεφτα του εννοωντας τα 450!!!Η δωροεπιταγη στο πλαισιο ισχυει και γινεται απευθειας εξαργυρωση της στο ταμειο οποτε το κινητο παει απο τα 699 στα 549 και ισχυει μεχρι 11-1-2013 επιστροφη 100 ευρω μεσω samsung για το συγκεκριμενο κινητο,καθολου ασχημα!τωρα αν καποιος εχει καποια παλαιοτερη συσκευη και την ποθλησει οπως εγω βγαινει ακομα πιο κατω για ενα κινητο που ειναι με διαφορα πιστευω οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη!Η οθονη η αποκριση του σε οτι και αν κανεις,η μπαταρια του παιζω σημερα απο το πρωι μεζι του και ειναι ακομα 75%!!!!!!!!!!!!!!Το gps που το δοκιμασα 2 φορες με βρηκε σε λιγοτερο απο 10 δευτερολεπτα.Οποιος μπορει να το παρει το κινητο πραγματικα αξιζει!Το μεγεθος συνιθιζεται πολυ γρηγορα.... Και για να μην κανουμε και διφημιση μονο στο πλαισιο,να πω οτι στα public τιμολογειται η συσκευη στα 599 και εκει σου δινουν δωροεπιταγη 50 ευρω και βγαινει παλι μια απο τα ιδια!
overpower Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Σε αυτο το site, το κινητο μου για 22 ευρω δεν το πουλαω. Οκ θα δω τι θα κανω, ισως το παρω και απο καμια αγγελια Φεβρουαριο-Μαρτιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα