He1c Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Παιδια μια ερωτηση ισως χαζη αλλα δεν ξερω και πολλα..Θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων γυρω στα 60-80 ευρω αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο motherboard εκει στο βισμα για την καρτα γραφει PCI-E1_16x και εγω εχω δει κατι καρτες γραφικων πχ pci express 2.0 x16 κατι τετοιο αυτο το 2.0 τι σημαινει??οτι η μιτρικη μου δεν υποστριζει την συγκεκριμενη καρτα? Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους!
adtakhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Τις υποστηρίζει ! Γιατί πράγμα την θες την κάρτα γραφικών ? Πόσα watt είναι το τροφοδοτικό σου ? Αν την θες για παιχνίδια πήγαινε σε κάποια μεταχειρισμένη επιλογή που να έχει εγγύηση γιατί σε αυτές τις τιμές aming κάρτες δεν υπάρχουν ! Θα ψάξεις για 4870 1GB DDR5 μέχρι 50€ 4890 1GB DDR5 μέχρι 60€ 6870 1GB DDR5 μέχρι 85€ 5850 1GB DDR5 μέχρι 90€ Αυτές είναι που αξίζουν στις ανάλογες τιμές ! Απλά πρέπει να μας πεις και τι τροφοδοτικό έχει το σύστημα !
baskon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Απο αποψη συμβατοτητας κανενα θεμα. ΑΠο αποψη ταχυτητας σημαινει οτι η θυρα σου εχει τη μιση ταχύτητα αλλά δε παιζει σχεδον κανενα ρολο.. Μόνο αν πάρεις καποια συγχρονη καρτα των 300+ ευρώ μπορεί να της κόψει λίγο την ταχυτητα .Εσενα δε σε απασχολει παντως γιατι ετσι και αλλιως αν παρεις τετοια καρτα-που δε θα παρεις, θα σε κοβει ο επεξεργαστής που λογικά έχεις και οχι το Pci express 1.
adtakhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κυριως για gaming..500w ειναι ! Μαρκα και μοντέλος ξέρεις ??? Κοίτα για μεταχειρισμένη ! Οι επιλογές σου είναι αυτές που σου έγραψα παραπάνω ! Μην κοιτάξεις για καινούρια γιατί σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχει κάτι ! Μόνο για διακόσμηση θα την πάρεις την κοινούρια των 60-80€ .... ο επεξεργαστής ποιος είναι ?
He1c Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι οταν παω θα σου πω..Ναι ομως που ακριβως μπορω να βρω μεταχειρισμενες? to googlarw ? Ευχαριστω παντως και τους δυο !
Millennium Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Κοιταξε μεσα στης αγγελιες εδω στο forum.
adtakhs Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Στο φόρουμ εδώ στην ενότητα των Αγγελιών! Εχει πράμα να φαν κι 'κότες !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα