Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μια ερωτηση ισως χαζη αλλα δεν ξερω και πολλα..Θελω να αγορασω μια καρτα γραφικων γυρω στα 60-80 ευρω αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στο motherboard εκει στο βισμα για την καρτα γραφει PCI-E1_16x και εγω εχω δει κατι καρτες γραφικων πχ pci express 2.0 x16 κατι τετοιο αυτο το 2.0 τι σημαινει??οτι η μιτρικη μου δεν υποστριζει την συγκεκριμενη καρτα? Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους! :)

Δημοσ.

Τις υποστηρίζει !

Γιατί πράγμα την θες την κάρτα γραφικών ?

Πόσα watt είναι το τροφοδοτικό σου ?

Αν την θες για παιχνίδια πήγαινε σε κάποια μεταχειρισμένη επιλογή που να έχει εγγύηση γιατί σε αυτές τις τιμές aming κάρτες δεν υπάρχουν !

Θα ψάξεις για

4870 1GB DDR5  μέχρι 50€

4890 1GB DDR5  μέχρι 60€

6870 1GB DDR5 μέχρι 85€

5850 1GB DDR5 μέχρι 90€

Αυτές είναι που αξίζουν στις ανάλογες τιμές !

Απλά πρέπει να μας πεις και τι τροφοδοτικό έχει το σύστημα !

Δημοσ.

Απο αποψη συμβατοτητας κανενα θεμα.

ΑΠο αποψη ταχυτητας σημαινει οτι η θυρα σου εχει τη μιση ταχύτητα αλλά δε παιζει σχεδον κανενα ρολο..

Μόνο αν πάρεις καποια συγχρονη καρτα των 300+ ευρώ μπορεί να της κόψει λίγο την ταχυτητα .Εσενα δε σε απασχολει παντως γιατι ετσι και αλλιως αν παρεις τετοια καρτα-που δε θα παρεις, θα σε κοβει ο επεξεργαστής που λογικά έχεις και οχι το Pci express 1.

Δημοσ.

Κυριως για gaming..500w ειναι !

Μαρκα και μοντέλος ξέρεις ???

Κοίτα για μεταχειρισμένη ! Οι επιλογές σου είναι αυτές που σου έγραψα παραπάνω !

Μην κοιτάξεις για καινούρια γιατί σε αυτές τις τιμές δεν υπάρχει κάτι ! Μόνο για διακόσμηση θα την πάρεις την κοινούρια των 60-80€ ....

ο επεξεργαστής ποιος είναι ?

Δημοσ.

Δυστυχως δεν ειμαι σπιτι οταν παω θα σου πω..Ναι ομως που ακριβως μπορω να βρω μεταχειρισμενες? to googlarw ? Ευχαριστω παντως και τους δυο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...