Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χθες πριν κανω φορματ σε εναν φιλο μου εβαλα μια ati 2600pro και ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα..απο την στιγμη που πατησα να κανω φορματ δεν ανοιγε η οθονη και αναγκαστικα το εκανα φορματ με την On board καρτα γραφικων..τωρα που βαζω την αλλη δεν αναβει παλι η οθονη..εχετε καποια ιδεα το τι μπορει να φταιει?drivers εχω περασει αλλα και παλι δεν ανοιγει?επισης χθες οταν εκανα φορματ ανοιξε μονο μια φορα...οταν αλλαξα το cd των windows απο την μια σιντιερα στην αλλη..μολις εκανα reboot ομως παλι τα ιδια..καποια ιδεα?

Δημοσ.

Κατι μου λεει οτι η 2600PRO χρειάζεται έξτρα τροφοδοσία γιαυτο δεν αναβει. 

φιλε μου ειναι αρκετα παλια καρτα και δεν χρειαζεται...την εχω ψαξει απο καθε μερια.. 

Δημοσ.

Είχα μια  2600pro της sapphire και χρειαζόταν τροφοδοσια floppy γιαυτό το πρότεινα.

τροφοδοσια floppy τι εννοεις??ρευμα απο το τροφοδοτικο?δεν εχει καποια θυρα..

Δημοσ.

φιλε μου ειναι αρκετα παλια καρτα και δεν χρειαζεται...την εχω ψαξει απο καθε μερια.. 

ΤΙ σχεση εχει το ποσο παλια ειναι η καρτα με το αν χρειαζεται τροφοδοσια; Καμια.. Πολλές παλιες καρτες γραφικών χρειάζονται εξωτερική τροφοδοσια..

Μια 2600 Προ Agp Που ειχα παλιοτερα χρειαζοταν. Απο κει και περα είναι αναλογα και την υλοποίηση. ΑΝ δε βλέπεις πάνω στην καρτα υποδοχη για τροφοδοσια προφανως δε χρειάζεται. Αν βλέπεις και δεν εχεις βαλει τότε εχεις προβλημα..

Απο κει και περα λες οτι ανοιξε στην αρχή και μετά τιποτα, οπότε μαλλον η υλοποιηση της καρτας σου είναι χωρις τροφοδοσια.. Μήπως το τροφοδοτικό δεν επαρκεί; Τι τροφοδοτικό εχει;

Δημοσ.

ΤΙ σχεση εχει το ποσο παλια ειναι η καρτα με το αν χρειαζεται τροφοδοσια; Καμια.. Πολλές παλιες καρτες γραφικών χρειάζονται εξωτερική τροφοδοσια..

Μια 2600 Προ Agp Που ειχα παλιοτερα χρειαζοταν. Απο κει και περα είναι αναλογα και την υλοποίηση. ΑΝ δε βλέπεις πάνω στην καρτα υποδοχη για τροφοδοσια προφανως δε χρειάζεται. Αν βλέπεις και δεν εχεις βαλει τότε εχεις προβλημα..

Απο κει και περα λες οτι ανοιξε στην αρχή και μετά τιποτα, οπότε μαλλον η υλοποιηση της καρτας σου είναι χωρις τροφοδοσια.. Μήπως το τροφοδοτικό δεν επαρκεί; Τι τροφοδοτικό εχει;

550w..σημερα θα δοκιμασουμε και μια αλλη καρτα για να δουμε τι γινεται...απλα μου κανει εντυπωση πως πριν το φορματ δουλευε κανονικα και ειχα κανει και μερικα reboot θυμαμαι..και τωρα μετα το φορματ δεν δουλευει..

Δημοσ.

ΩΠΑ

η εξτρα καρτα που εβαλες τι εξοδους εχει?

για δοκιμασε απο καποια αλλη

και δες μεσα στο bios ποια εχεις διαλεξει ως default

Δημοσ.

και δες μεσα στο bios ποια εχεις διαλεξει ως default

ωραιος ο Ntinaras!!!!!αυτο σκεφτηκα και εγω χθες και τωρα δουλευει μια χαρα!!!κατι τελευταιο να ρωτησω ομως!!οταν μια καρτα γρειαζεται να τις δωσεις ρευμα...και εχει 2 θυρες για τροφοδοσια ρευματος η μια 8pin και η αλλη 6 και εγω εχω δυο 6αρες...θα υπαρχει καποιο προβλημα που αντι για 8 θα εχω 6?υπαρχει περιπτωση να χαλασει η καρτα??

Δημοσ.

Κι εγω μια Sapphire Radeon HD2600Pro που εχω, χρειαζεται εξτρα τροφοδοσια απο τετραπινο βυσμα σαν του floppy για να δουλεψει.

Δημοσ.

ωραιος ο Ntinaras!!!!!αυτο σκεφτηκα και εγω χθες και τωρα δουλευει μια χαρα!!!κατι τελευταιο να ρωτησω ομως!!οταν μια καρτα γρειαζεται να τις δωσεις ρευμα...και εχει 2 θυρες για τροφοδοσια ρευματος η μια 8pin και η αλλη 6 και εγω εχω δυο 6αρες...θα υπαρχει καποιο προβλημα που αντι για 8 θα εχω 6?υπαρχει περιπτωση να χαλασει η καρτα??

δε το εχω δοκιμασει αν θα δουλεψει,αλλα φανταζομαι για να ζηταει 8 θα θελει 8

βρες και βαλε ανταπτορα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...