Προς το περιεχόμενο

GTA San Andreas Mouse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, στο gta san andreas για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το ποντίκι. Δηλαδή στο μενού το βελάκι κινείτε όμως στο παιχνίδι δεν αποκρίνεται καθόλου τι να κάνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Options -> Controller Setup -> Restore Defaults

Δες στις ρυθμίσεις στο Controller Setup, στο Configuration να είναι Mouse + Keys και όχι Joypad.

Επεξ/σία από Makaros1994
Δημοσ.

Options -> Controller Setup -> Restore Defaults

Δες στις ρυθμίσεις στο Controller Setup, στο Configuration να είναι Mouse + Keys και όχι Joypad.

Ναι έτσι είναι. Όμως δεν νομίζω να είναι ρύθμιση διότι κάποιες φορές αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πατήσω συνεχόμενα το ESC (κάνει αυτό το "αναβόσβημα" αν το έχετε δοκιμάσει) μετά μπορεί να δουλέψει το ποντίκι μέχρι πάλι να πάω στο μανού που μετά πάλι δεν δουλεύει...

Δημοσ.

Και μένα μου το έκανε αυτό αλλά υπέθεσα ότι φταίει το ότι μάλλον δεν είναι απόλυτα συμβατο με win7 και το απεγκατέστησα!

Δημοσ.

θυμαμαι και σε εμενα που μου τυχαινε αυτο 

και αν θυμαμαι καλα απλα κουνουσα συνεχως το ποντικι και πατουσα ESC μεχρι να εβλεπα το ποντικι να μετακινειται στην οθονη του μενου και μετα Resume Game και ολα οκ.

Δημοσ.

θυμαμαι και σε εμενα που μου τυχαινε αυτο 

και αν θυμαμαι καλα απλα κουνουσα συνεχως το ποντικι και πατουσα ESC μεχρι να εβλεπα το ποντικι να μετακινειται στην οθονη του μενου και μετα Resume Game και ολα οκ.

Ναι αυτό έκανα κι εγώ στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε win 7 αλλά τώρα στον καινούριο που έχει win 8 δεν γίνεται!

Δημοσ.

Ναι αυτό έκανα κι εγώ στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε win 7 αλλά τώρα στον καινούριο που έχει win 8 δεν γίνεται!

Δοκιμασε να τρεξεις το gta σε συμβατοτητα για Win7 και δοκιμασε το κολπακι.

Δημοσ.

Δοκιμασε να τρεξεις το gta σε συμβατοτητα για Win7 και δοκιμασε το κολπακι.

Το έκανα και δουλεύει! Σ' ευχαριστώ!!

• 1 μήνα μετά...
  • 8 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...