Simos805 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλημέρα, στο gta san andreas για κάποιο λόγο δεν μου δουλεύει το ποντίκι. Δηλαδή στο μενού το βελάκι κινείτε όμως στο παιχνίδι δεν αποκρίνεται καθόλου τι να κάνω?
Makaros1994 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Options -> Controller Setup -> Restore Defaults Δες στις ρυθμίσεις στο Controller Setup, στο Configuration να είναι Mouse + Keys και όχι Joypad. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2012 από Makaros1994
Simos805 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Options -> Controller Setup -> Restore Defaults Δες στις ρυθμίσεις στο Controller Setup, στο Configuration να είναι Mouse + Keys και όχι Joypad. Ναι έτσι είναι. Όμως δεν νομίζω να είναι ρύθμιση διότι κάποιες φορές αν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πατήσω συνεχόμενα το ESC (κάνει αυτό το "αναβόσβημα" αν το έχετε δοκιμάσει) μετά μπορεί να δουλέψει το ποντίκι μέχρι πάλι να πάω στο μανού που μετά πάλι δεν δουλεύει...
Gkogkos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Και μένα μου το έκανε αυτό αλλά υπέθεσα ότι φταίει το ότι μάλλον δεν είναι απόλυτα συμβατο με win7 και το απεγκατέστησα!
gega Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 θυμαμαι και σε εμενα που μου τυχαινε αυτο και αν θυμαμαι καλα απλα κουνουσα συνεχως το ποντικι και πατουσα ESC μεχρι να εβλεπα το ποντικι να μετακινειται στην οθονη του μενου και μετα Resume Game και ολα οκ.
Simos805 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 θυμαμαι και σε εμενα που μου τυχαινε αυτο και αν θυμαμαι καλα απλα κουνουσα συνεχως το ποντικι και πατουσα ESC μεχρι να εβλεπα το ποντικι να μετακινειται στην οθονη του μενου και μετα Resume Game και ολα οκ. Ναι αυτό έκανα κι εγώ στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε win 7 αλλά τώρα στον καινούριο που έχει win 8 δεν γίνεται!
gega Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Ναι αυτό έκανα κι εγώ στον προηγούμενο υπολογιστή μου που είχε win 7 αλλά τώρα στον καινούριο που έχει win 8 δεν γίνεται! Δοκιμασε να τρεξεις το gta σε συμβατοτητα για Win7 και δοκιμασε το κολπακι.
Simos805 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δοκιμασε να τρεξεις το gta σε συμβατοτητα για Win7 και δοκιμασε το κολπακι. Το έκανα και δουλεύει! Σ' ευχαριστώ!!
whimsical Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Για σας παιδιά είχα και εγώ προβλημα με το ποντίκι ευχαριστώ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα