bill27 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 καλημερα,εχω το λαπτοπ lenovo g560και σημερα το πρωι το αναψα και ενω το ειχα στην πριζα η μπαταρια επεφτε...δηλαδη δεν φορτιζε.την εβγαλα και την εβαλα ξανα αλλα τιποτα...δοκιμασα να ανοιξω το λαπτοπ μονο με το τροφοδοτικοχωρις μπαταρια και ανοιγε...αρα απο το τροφοδοτικο παιρνει ρευμα...το θεμα ειναι γιατι οταν ειναι και η μπαταρια πανω δεν κραταει την φορτιση της μπαταριας???θα σας ημουν υποχρεως παιδια αν με βοηθουσατεευχαριστω
Alexis407 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τα εχει κλάσει η μπαταρία αδερφέ, εγώ έχω ένα dell όλα καλά ώσπου μια μέρα το ανοίγω κ η μπαταρία μου κράταγε μόνο 5 λεπτά ενώ έδειχνε full ! δεν λέω ίσως η κακή χρήση από την κοπέλα μου να ήταν ενας παράγοντας ! αλλα αυτα εχουν τα laptop τι να κανουμε !
tasbojo1979 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 αν εχεις και κανενα πολυμετρο ελενξε την ταση του τροφοδοτικου.υπαρχει περιπτωση να ειναι πιο χαμηλη απο οτι πρεπει!αν ειναι χαμηλοτερη δεν φορτιζεται η μπαταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα