Προς το περιεχόμενο

format σε sony vaio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και χρονια πολλα,

εχω ενα sony vaio, ο οποιος τα εχει παιξει ο δισκος και θέλω να του κανω format. Δεν μπαίνει καν στα windows.

το θέμα ειναι οτι δεν εχει cd rom , και δεν αναγνωριζει τα φλασακια.

δεν εχω usb cd rom, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να του κάνω format, να του ξαναβαλω λειτουργικό;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Nα κάνεις την εγκατάσταση σε άλλον υπολογιστή και να διορθώσεις μετά τους drivers.

θα τον αναγνωρισει το δισκο οταν τον ξαναβαλω στον δικό του υπολογιστή?

θα μπαινει στα windows;

Δημοσ.

Ναι και δεν χρειάζεται να το ολοκληρώσεις εκεί που κάνει το πρώτο reboot άλλαξε τον.Απλά τσέκαρε να είναι στο ίδιο mode οι controler καλύτερα Ahci

Αν και μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο usb dvd 15 ευρώ από καμιά αγγελία αν το ψάξεις,και κάνεις αρκετά συχνά format.

Δημοσ.

υπάρχει περιπτωση να βαλω στον δισκο λειτουργικο, συνδεωντας το με άλλον υπολογιστη μέσω usb, και να του βάλω ενα copy απο windows, είτε απλα βάζωντας τα αρχεια απο ενα cd των windows, ή κάποιο ιmage ή κάτι άλλο δεν ξερω; πάιζει τέτιοιο σενάριο;

Δημοσ.

Αφού δεν ξεκινάει μόνο του από usb πως θα του αντιγράψεις αρχεία μέσα από αυτό;;; Το bios δεν έχει πρόγραμμα αντιγραφής... :)

Αυτό που λέει ο moviemaker γίνεται αλλά δεν έχει πάντα επιτυχία,είναι και «βρόμικη» λύση και δεν ξέρεις ακόμα και αν πετύχει αν θα είναι σταθερό το σύστημα ή αν αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα.

Το ποιο σωστό είναι να κάνεις εγκατάσταση από το usb,είναι λιγάκι μανίκι να το κάνεις αλλά όχι και τόσο πολύ ώστε να μην το κάνεις,διάβασε εδώ που τα έχουμε ξαναπεί.

http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-%CF%83%CE%B5-laptop-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dvd-player/page-4

Δημοσ.

χαχααχ

δεν ειπα να κανω αντιγραφη μεσω του bios

να παρω τον δισκο να το βάλω σε ενα εξωτερικό κουτακι και να κανω copy τα αρχεια.

αυτο ελεγα αν παιζει σαν σενάριο.

τωρα να φτιαξω ενα bootable στικακι οκ, αλλα δεν μου το αναγνωριζει αυτο ειναι το κακο

Δημοσ.

τωρα να φτιαξω ενα bootable στικακι οκ, αλλα δεν μου το αναγνωριζει αυτο ειναι το κακο

Διάβασε στο λινκ που δίνω αφού θα το συνδέσεις που θα το συνδέσεις με Usb κάνε τουλάχιστον το σωστό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...