takaros1982 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα και χρονια πολλα, εχω ενα sony vaio, ο οποιος τα εχει παιξει ο δισκος και θέλω να του κανω format. Δεν μπαίνει καν στα windows. το θέμα ειναι οτι δεν εχει cd rom , και δεν αναγνωριζει τα φλασακια. δεν εχω usb cd rom, υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να του κάνω format, να του ξαναβαλω λειτουργικό; Ευχαριστώ
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Nα κάνεις την εγκατάσταση σε άλλον υπολογιστή και να διορθώσεις μετά τους drivers.
takaros1982 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Nα κάνεις την εγκατάσταση σε άλλον υπολογιστή και να διορθώσεις μετά τους drivers. θα τον αναγνωρισει το δισκο οταν τον ξαναβαλω στον δικό του υπολογιστή? θα μπαινει στα windows;
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ναι και δεν χρειάζεται να το ολοκληρώσεις εκεί που κάνει το πρώτο reboot άλλαξε τον.Απλά τσέκαρε να είναι στο ίδιο mode οι controler καλύτερα Ahci Αν και μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο usb dvd 15 ευρώ από καμιά αγγελία αν το ψάξεις,και κάνεις αρκετά συχνά format.
takaros1982 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 υπάρχει περιπτωση να βαλω στον δισκο λειτουργικο, συνδεωντας το με άλλον υπολογιστη μέσω usb, και να του βάλω ενα copy απο windows, είτε απλα βάζωντας τα αρχεια απο ενα cd των windows, ή κάποιο ιmage ή κάτι άλλο δεν ξερω; πάιζει τέτιοιο σενάριο;
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αφού δεν ξεκινάει μόνο του από usb πως θα του αντιγράψεις αρχεία μέσα από αυτό;;; Το bios δεν έχει πρόγραμμα αντιγραφής... Αυτό που λέει ο moviemaker γίνεται αλλά δεν έχει πάντα επιτυχία,είναι και «βρόμικη» λύση και δεν ξέρεις ακόμα και αν πετύχει αν θα είναι σταθερό το σύστημα ή αν αρχίσει να σου βγάζει προβλήματα. Το ποιο σωστό είναι να κάνεις εγκατάσταση από το usb,είναι λιγάκι μανίκι να το κάνεις αλλά όχι και τόσο πολύ ώστε να μην το κάνεις,διάβασε εδώ που τα έχουμε ξαναπεί. http://www.insomnia.gr/topic/445388-format-%CF%83%CE%B5-laptop-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-dvd-player/page-4
takaros1982 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 χαχααχ δεν ειπα να κανω αντιγραφη μεσω του bios να παρω τον δισκο να το βάλω σε ενα εξωτερικό κουτακι και να κανω copy τα αρχεια. αυτο ελεγα αν παιζει σαν σενάριο. τωρα να φτιαξω ενα bootable στικακι οκ, αλλα δεν μου το αναγνωριζει αυτο ειναι το κακο
TheELF Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 τωρα να φτιαξω ενα bootable στικακι οκ, αλλα δεν μου το αναγνωριζει αυτο ειναι το κακο Διάβασε στο λινκ που δίνω αφού θα το συνδέσεις που θα το συνδέσεις με Usb κάνε τουλάχιστον το σωστό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα