Redshift Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 το ξερω φιλε απλα ενημερωνω γιατι πολυς κοσμος θα εχει παραγγειλει φανταζομαι προσωπικα πιστευω οτι ειναι 50-50 να παραλαβουμε και αν παραλαβουμε 50-50 να ειναι σκετο κινητο η κινητο+ταμπλετα θα τους παρω αλλη μια φορα τηλεφωνο μεσα στην εβδομαδα και θα τα χωσω κανονικα γιατι μεχρι τωρα ειμαι κυριλε της ειπα μαλιστα οτι ξερετε ποσες προσφορες σε κινητα εχασα θεωρωντας οτι εχω κανει παραγγελια που θα εκτελεστει? το ξερετε οτι συμφωνα με τα δικαιωματα και τις υποχρεωσεις του καταναλωτη (νομος) αυτο που κανετε ειναι αθετηση συμβασης? θα μου πεις σιγα μην ιδρωσει το αυτι τους αυτα δεν ειναι προσφορες και αγορα,ρουλετα ειναι για αυτο amazon k ebay και να πανε να γαμ...
christs Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 η μονη κατηγορια στην οποια δεν αξιζει να αγορασει κανεις απο αμαζον, ειναι στα κινητα! Σε ολα τα αλλα, με κλειστα ματια.
sintalkas Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τι αργά ή γρήγορα σε λίγους μήνες θα είναι παρελθόν γιατί θα κρατήσουν μόνο τα Public.Για αυτό ότι προλάβετε....
SokinLyg Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Πες μου οτι εισαι και απο Ιεραπετρα τωρα!!! Μπα καμία σχέση. Από Μυτιλήνη είμαι. Γιατί;
SATELLITE Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Τι αργά ή γρήγορα σε λίγους μήνες θα είναι παρελθόν γιατί θα κρατήσουν μόνο τα Public.Για αυτό ότι προλάβετε....συνχώνευση θα γίνει, οπότε μην περιμένει κανείς βελτίωση. νομίζω οτι και το public ακολουθεί την ίδια πορεία με τα multi (κατα κύριο λόγο) μέχρι τώρα. (σε προσφορές, εξυπηρέτηση, λάθος τιμές κλπ)
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2013 Μπα καμία σχέση. Από Μυτιλήνη είμαι. Γιατί; Γιατι ξερω εναν απο Ιεραπετρα που 22-12 πολυ πρωινες ωρες Σαββατου παρηγγειλε απο Public το σετακι 270.60+0.01 και εγινε αποστολη την ιδια μερα, ακριβως σαν την δικη σου ιστορια δλδ... 1
ambientc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 λοιπον μιλησα τηλεφωνικα με μουλτιραμα εξυπηρετηση πελατων μου ειπε οτι υπαρχει θεμα με τα padfone αρχικα η τιμη ηταν για σκετο το τηλεφωνο αλλα μετα ο υπευθυνος πωλησεων τους ειπε οτι δεν πρεπει να πωλειται σκετο χωρις το ταμπλετ τωρα λεει το βλεπει στα 350 (τηλ και ταμπλετ) μαλλον στις αποθηκες τους γιατι στο σαιτ δεν φαινεται μου ειπε τελος οτι οι παραγγελιες θα σταλουν αλλα δεν ξερει τελικα τι θα στειλουν οπως καταλαβαινετε περιμενουμε αλλα κραταμε μικρο καλαθι μου ειπε επισης οτι θα μας παρουν τηλεφωνο Η απορία μου είναι η εξής: αν τους πάρω αύριο ένα τηλέφωνο και τους πω να μου στείλουν το τηλέφωνο με 350 € θα μου το στείλουν ή υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο για όσους πρόλαβαν και το παράγγειλαν;
ambientc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Πριν από λίγο μίλησα με κάποια κοπέλα από τα Multirama και μου είπε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά έχει κατέβει από το site και δεν μπορω να το παραγγείλω άμεσα. Η τιμή μαζι με το tablet στα 355 € αλλά για να γίνει παραγγελία θα πρέπει να ξαναανέβει στο site. Οπότε είμαστε σε αναμονή.
Redshift Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εμεις ειμαστε σε αναμονη απο τελη δεκεμβρη,αν θες ενημερωσε μας οταν ανεβει προς πωληση για να πραξουμε τα δεοντα που νομιζει ο καθενας
ambientc Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 εμεις ειμαστε σε αναμονη απο τελη δεκεμβρη,αν θες ενημερωσε μας οταν ανεβει προς πωληση για να πραξουμε τα δεοντα που νομιζει ο καθενας Καλό είναι να είμαστε όλοι σε επιφυλακή και όποιος το δει πρώτος να postαρει 1
Redshift Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 για να ξερετε το Asus Padfone δεν πουλιεται σε κομματια κανονικα (το τονισα αυτο στην εξυπηρετηση πελατων τους και το επιβεβαιωσαν και αυτοι (οδηγια που τους εχει δωθει απο τον προϊστάμενο τους)) το πακετο περιλαμβανει,το κινητο,το ταμπλετ,θηκη-βαση στηριξης για το ταμπλετ και bluetooth stylus http://www.asus.com/Mobile/PadFone/#overview
Thrylos7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Εχουν περασει 10 μερες απο την παραγγελια και κανενα νεο... Κοιτα να δεις τωρα, που θελω να ξερω τι θα γινει γιατι αν ειναι να παρουμε μπαλες, να παρω το HTC One S απο amazon που εριξε την τιμη σημερα... Προτιμω το padfone ακομα και χωρις το station αφου και εμφανησιακα μου αρεσει πιο πολυ, και microSD παιρνει (το βασικο μειον του oneS) και φτηνοτερο ειναι στην τελικη....αλλα αμα ειναι σε 5 μερες να μας πουνε "δεν υπαρχει λυπαμαι" και εχει ξανανευει και το oneS στα 400, αντε να βρεις Krait σε καλη τιμη παλι...
Millennium Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τελικα απο περιεργεια ειπαν πως θα το δωσουν με το tablet και τα λοιπα? 251λιρες για το one s λες thrylos7?
tornadoathens Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 χαχαχα......τωρα που παρελαβα μπορω να μιλησω με σκοπο να βοηθησω αν και δεν εχω κανενα οφελος......γιατι ορισμενοι με ολο το σεβασμο μαλλον δεν εχετε καταλαβει τι πρεπει να κανετε με τετοιου τυπου μαγαζια......ειχα κανει και εγω παραγγελια online την προσφορα πακετο λοιπον στις 27 Δεκεμβριου απο ενα απο τα δυο γνωστα μαγαζια που εκαναν την μ@κ@κι@ δηλαδη ουσιαστικα το ενα μαγαζι μιας και ειναι υπο την ιδια ιδιοκτησια.........περνανε η μερες περνανε και τιποτα στασιμη η παραγκελια......λεω δεν πειραζει γιορτες ειναι γιαυτο καθηστερουν..........ε την πεμπτη που μας περασε τα πηρα στο κρανιο και πηρα τηλεφωνο.........οχι βεβαια ευγενικα και πολιτισμενα.........αν και ειμαι πολιτισμενος ανθρωπος γενικα στη ζωη μου........αλλα γνωριζω οτι αυτοι δεν καταλαβαινουν ετσι..........τους σκυλοβρισα λοιπον και απαιτησα την αμμεση αποστολη της παραγγελιας μου...............μου λενε ναι αλλα μονο το τηλεφωνο..................τους λεω φωναζοντας και ακρως απειλητικα...........εχω το επιβαιωτικο εμαιλ που γραφει asus padfone με οτι αυτο σημαινει και screen shot απο το σιτε σας που αποδυκνειει οτι αυτο περιγραφετε και που εγω παρηγγηλα στα 270 ευρο ηταν το πακετο του τηλεφωνου μαζι με το ταμπλετ και αν δεν το στειλετε ετσι το πολυ μεχρι αυριο θα απευθυνθω στη διευθυνση εμποριου με ολα τα απαραιτητα στοιχεια..........το αποτελεσμα...........σημερα το πρωι παρελαβα το τηλεφωνο πακετο με το ταμπλετ στα 270 ευρο με αντικαταβολη στα Τρικαλα που βρισκομαι αυτη τη περιοδο....................σφραγισμενα βεβαια και μαλιστα το τηλεφωνο ειναι το 32αρι...........οποτε ΞΥΠΝΑΤΕ......... οποιος πραγματικα θελει να παρει αυτο το τουμπανακι μαζι με το ταμπλετ του...........σε πραγματικα εξωπραγματικη τιμη που δεν θα την ξαναβρει ποτε να στε σιγουροι ας αφησει τις ευγενειες και ας παρει να απαιτησει την παραγγελια του..................οποιος παλι δεν θελει............μπορει σαν κοροιδο να δωσει 270 μονο για το τηλεφωνο η 355 για το πακετο η 699 που το εχει το ενα και μοναδικο μαγαζι πλην των δυο προαναφερθεντων που το εκανε εισαγωγη στην ελλαδα επισημα........χαχαχαχαχαχαχα Υ.Γ.1 Οσον αφορα τη διαθεσιμοτητα σαφως και υπαρχει και στα δυο μαγαζια αποδεδειγμενα απο την δικη μου περιπτωση και αλλων απλα καταλαβαν τη βλακεια τους και τα κατεβασαν σαν τρελοι απο τα σιτε τους.........χαχαχαχα.........οι τσακαλοι ομως δε μασανε........χαχαχαχαχα Υ.Γ. 2 Η θηκη και το πενακι που λεει καποιος απο πανω δεν περιλαμβανονται στην συσκευασια καθως τα τηλεφωνα εχουν γινει εισαγωγη στα δυο συγκεκριμενα μαγαζια απο Ιταλια και αν το ψαξει καποιος θα διαπιστωσει οτι εκει δεν περιλαμβανοταν στη βασικη συσκευασια.....δεν ειναι ομως 16αρια αλλα 32αρια οποτε μια η αλλη βγαινει......το επιβαιβαιωνουν και αλλα τσακαλια εδω και σε αλλα φορουμ που το επιασαν το νοημα και παρελαβαν κανονικα.............. 3
Thrylos7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2013 Τελικα απο περιεργεια ειπαν πως θα το δωσουν με το tablet και τα λοιπα? 251λιρες για το one s λες thrylos7? ναι αυτο λες... το κινητο ειναι σχεδον ιδιο με το padfone, ιδια οθονη ιδιος επεξεργαστης ιδια καρτα γραφικων, μνημη...αλλα ειναι πιο λεπτο και δε παιρνει MicroSD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα