simone44 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 εγω λεω τι θα κανω εγω αν μου ερθει σκετο το τηλεφωνο.....θα παρω τηλεφωνο πρωτα στην asus και μετα στο ινστιτουτο καταναλωτη.......και θα δεις σε ποση ωρα θα στειλουν το πακετο οπως πρεπει...........τωρα ο καθενας ας κανει οτι θελει.
Redshift Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2013 θα παρεις τηλεφωνο στα κεντρικα της asus? καλα για το ινκα και μεχρι να καταλαβουν τι τους λες ζησε μαη μου 2
bill987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Παίδες αν ξαναβγεί πάλι καμιά τέτοια προσφορά ως 300€, ενημερώστε σας παρακαλώ, μενδιαφέρει!!
simone44 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 τι εγινε ρε παιδια εχει κανεις κανενα νεο??
Redshift Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 σχετικα με την δικη μου παραγγελια κ αλλη μια που ξερω τπτ ακομα
simone44 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 μαλιστα καταλαβα..........καλα κρασια..............
Psycho13 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εδω και ενα screenshot απο το site τους για οποιον θελει να κανει μανουρα.... capt.pdf
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Την Παρασκευή που μας πέρασε προς Σάββατο χαράματα είδα ακριβώς την ίδια προσφορά στο public. Το padfone 270,60e. Πάω να παραγγείλω και μου βγάζει ότι μπορώ να πάρω μαζί και την padstation στην τιμή του 1 λεπτού. Λέω μούφα θα είναι αλλά δεν χάνω τίποτα να παραγγείλω και έτσι και έκανα. Το πρωί που ξανακοίταξα στο public για να περάσω την προσφορά εδώ είχε εξαφανιστεί αλλά εμένα μου το είχαν στείλει. Τελικά η παραγγελία μου ήρθε χθες και αν και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ ιδιαίτερα μαζί του οι πρώτες μου εντυπώσεις από το τηλέφωνο και το tablet είναι πολύ καλές και τα πάντα ήταν σφραγισμένα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μαζί με την padstation έπρεπε να έχει και ένα στυλό τον οποίο δεν είχε αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω παραπάνω. Αυτή είναι η εμπειρία μου και τα συμπεράσματα δικά σας. Πες μου οτι εισαι και απο Ιεραπετρα τωρα!!!
Redshift Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 αυτη την περιοδο και για νορμαλ τιμες (δεν ξερω κατα ποσο θα υπαρξουν προσφορες τωρα που περασαν οι γιορτες περα απο αστραπιαια ξεστοκαρισματα) ακομα και σκετο το padfone ειναι προσφορα,η κοροιδια βεβαια ειναι κοροιδια αλλα εγω βλεπω περισσοτερο μπαχαλο και ασχετοσυνη επισης να ξερετε οτι εχει βγει και padfone 2 τεσπα οποιος εχει παραγγειλει ας δει τι παιρνει με τα ιδια λ7 και ας πραξει,εγω μαλλον θα το παρω http://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/f/353375/%CE%91%CF%80%CF%8C-4-21-%CE%AD%CF%89%CF%82-4-49-%CE%AF%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%82.html
Thrylos7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 και το κινητο σκετο στα 270 αξιζει....το ειδα απο κοντα και επαθα πλακα. Αυτο που λενε οι κατοχοι στα σχολια περι ποιοτητας κατασκευης δε μπορουσα να τα καταλαβω (απο ενα πλαστικο κινητο) μεχρι που το ειδα και το επιασα...οντως ειναι πολυυυυ καλο, και σε αποδοση, η amoled πανεμορφη και ο krait δεν κολλαει πουθενα, ηταν πολυ smooth, που να παρει και jelly bean! Εμενα η δικια μου παραγγελια ειναι ακομα σε φαση "καταχωρηθηκε"....δε ξερω τι θα κανουν, αλλα με εναν product manager του multi που μιλησα μου ειπε να μην το περιμενω να ερθει καν....οποτε κοιταω για αλλα...
Redshift Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 εμενα και αλλων 2 ατομων (ο ενας ειναι μελος εδω) η παραγγελια ειναι ακομα σε κατασταση "κατεχωρηθη",ημερομηνια παραγγελιας 29/12 στους ορους του σαιτ λεει οτι αν η κατασταση δεν γινει "επεξεργασια" δεν ειναι δεσμευτικη για αυτους,εν τω μεταξυ προσπερασα καμποσες προσφορες που με ενδιεφεραν για 4αρι 2πυρηνο κινητο και επειδη βρωμαει να παρουμε τα 3 μας αν δεν ερθει μεχρι το σαββατο θα τους παρω τηλεφωνο και θα τους ξεχεσω πατοκορφα τους μπακαληδες λοιπον τους εστειλα το παρακατω μηνυμα μεσω της φορμας στο σαιτ τους και ετοιμαζομαι για τραγελαφους Η παραγγελία μου καταχωρήθηκε στις 29/12/2012 και από τότε η κατάσταση της είναι στάσιμη σε "κατεχωρήθη",όταν έκανα την παραγγελία μου το προϊόν ήταν άμεσα διαθέσιμο και αφορούσε το κινητό τηλέφωνο asus padfone και το τάμπλετ που το συνοδεύει κανονικά,το πακέτο δηλαδή που το asus padfone πωλείται παγκοσμίως,βλέπω οτι η παραγγελία μου έχει αλλαχτεί από asus padfone σε κινητό τηλέφωνο asus padfone,ελπίζω να πρόκειται περί λάθους της μηχανοργάνωσης σας,διαφορετικά επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματος μου συμπεριλαμβανομένης της διαμαρτυρίας στην asus το ΙΝΚΑ καθώς και ενημέρωση των μηχανων αναζήτησης skroutz.gr και Bestprice.gr. ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Redshift Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 λοιπον μιλησα τηλεφωνικα με μουλτιραμα εξυπηρετηση πελατων μου ειπε οτι υπαρχει θεμα με τα padfone αρχικα η τιμη ηταν για σκετο το τηλεφωνο αλλα μετα ο υπευθυνος πωλησεων τους ειπε οτι δεν πρεπει να πωλειται σκετο χωρις το ταμπλετ τωρα λεει το βλεπει στα 350 (τηλ και ταμπλετ) μαλλον στις αποθηκες τους γιατι στο σαιτ δεν φαινεται μου ειπε τελος οτι οι παραγγελιες θα σταλουν αλλα δεν ξερει τελικα τι θα στειλουν οπως καταλαβαινετε περιμενουμε αλλα κραταμε μικρο καλαθι μου ειπε επισης οτι θα μας παρουν τηλεφωνο
Millennium Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μυλος... Και αυτοι δεν ξερουν τι πουλανε.
simone44 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια οι ανθρωποι προφανως και εκαναν λαθος (προφανως απο αγνοια....τραγικο!!!!) αφου μολις καταλαβαν την μ@κ@κι@ τους το κατεβασαν σαν τρελοι απο το σιτε τους και ας ειχαν αποθεματα απο οτι λεει και ο φιλος Redshift απο πανω.....οποτε μακαρι να στειλουν πακετο....αν στειλουν τελικα.....αλλα το βλεπω δυστηχως δυσκολο.....παντως τα 270 ηταν τρομερη τιμη για το πακετο αν ισχυε ...με διαφορα για μενα η καλυτερη προσφορα των γιορτων.....αν σκεφτει κανεις οτι επερνες ενα τηλεφωνο σχεδον εως ακριβως ιδιο σε αποδοση και τεχνικα χαρακτηριστικα με το htc one s (την εκδοση με τον κορυφαιο snapdragon s4 φυσικα που φοραει και το padfone) που κατα γενικη ομολογια ειναι οτι πιο γρηγορο κυκλοφορησε σε διπυρινο και συμφωνα με τα benchmarks πιο γρηγορο η εφαμιλο με πολλα τετραπυρινα..... συν ταμπλετ!!!!...εεε 270 ηταν πολυ καλο να ειναι αληθινο....χαχαχα....τελος παντων περιμενουμε... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2013 από simone44
sv2kgl Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2013 Redshift είμαι σίγουρος πως αν ξαναπάρεις τηλέφωνο τώρα και μιλήσεις με τον ίδιο υπάλληλο, θα σου πει διαφορετικά πράγματα... Αφού δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Γι' αυτό και αργά ή γρήγορα θα κλείσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα