Προς το περιεχόμενο

Asus PadFone 16GB στα 270,6 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως, τώρα το παρατήρησα κι εγώ. Αφήσανε τον ίδιο κωδικό, δηλαδή το 0732741, αλλά αλλάξανε στην περιγραφή της παραγγελίας από Asus PadFone σε ΚΙΝ ΤΗΛ ASUS PADFONE. Ξέρει κανείς να μας διαφωτίσει για το τι ενέργειες μπορούμε να κάνουμε?

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αν δεν ειχαν σκοπο να στειλουν και τα δυο μην τα περιμενετε και τα δυο... Τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια λεει το αντιθετο με αυτους, οταν τους επισημανα αντιστοιχο λαθος απαντησαν (αφου "συσκευθηκαν" για κανα 10ημερο) να τους στειλω πισω αυτο που παρελαβα και οτι δε θα μου εστελναν αυτοι τα υπολοιπα που επρεπε.

Επειδη λοιπον ειναι τοσο ΓΥΦΤΟΙ, τους το εστειλα με την ακριβοτερη κουριεροϋπηρεσια που βρηκα (με δικη τους χρεωση εννοειται), με χρεωση που καλυπτε χαλαρα το κοστος των μισων απο αυτα που δε μου εστειλαν.

Οπως και να 'χει το συστημα τους εχει μια χαρα τα στοιχεια του τι παραγγειλατε και τι αλλαγες εγιναν. Κατεβειτε για διαμαρτυρια στο κοντινοτερο καταστημα (απευθειας στον διευθυντη-φροντιστε να ειναι εκει μην πατε τζαμπα) και αν δεν δεχθει στην πλησιεστερη διευθυνση εμποριου για -ει δυνατον- επι τοπου ελεγχο/προστιμο ειδαλλως καταγγελια και καλο 2015!

• Like 1
Δημοσ.

Σιγα μην σκασουμε κιολας!!Απλα δεν παραλαμβανουμε!Αφηστε τις παραγγελιες ως εχουν ωστε να μαζεψουν το αποθεμα που νομιζουν οτι θα πουλησουν και στο τελος αφηστε τους να τα λουστουν οι ιδιοι εξυπνακηδες που εκαναν τις αλλαγες σε τοσες παραγγελιες!!Να δουμε στο τελος ο χαμενος ποιος θα ειναι....

• Like 2
Δημοσ.

εγω ειμαι προετοιμασμενος για γελια

περασα σημερα απο το τοπικο μουλτιραμα επειδη ηταν στον δρομο μου μηπως και το ειχαν φερει και δεν ηξεραν καν οτι εχουν asus κινητα

αν δεν εχουν το ταμπλετ μαζι θα ζητησω να μιλησω με τα κεντρικα τους λεγοντας οτι κανουν παραπλανητικη διαφημιση προιοντων

Δημοσ.

καλα ναι,ειμαι σιγουρος οτι αν τηλεφωνησω σε 10 διαφορετικα μουλτιδραμα θα ακουσω δεκα διαφορετικες εκδοχες

για σπεκς κλπ δεν ειμαι τοσο τολμηρος :P

Δημοσ.

επειδη αυριο λογικα θα αρχισουν να μας παιρνουν τηλεφωνα να παραλαβουμε τα κινητα σκετα

τι θα κανουμε τελικα? σε σχεση με τον ανταγωνισμο πλην προσφορων αξιζουν αλλα δεν ειναι καμια καλη ευκαιρεια

τους γραφουμε και περιμενουμε αλλες προσφορες? θα υπαρξουν τωρα κοντα?

Δημοσ.

το κινητο παντως περα απ την κοροιδια του multiδραμα κ γενικα ολων των "μεγαλων" ελληνικων καταστηματως σ αυτη την τιμη,γνωμη μου ειναι οτι αξιζει κ σκετο.δηλαδη αν εξ αρχης ξεκαθαριζαν οτι ειναι χωρις το station στα 270E παλι προσφορα θα ητανε.για την κοροιδια κ μονο παντως εγω δεν θα το επερνα

Δημοσ.

Παντως το κινητο το εχουν βγαλει απο το σιτε τους εδω και μερες....ενω οι παραγγελιες ειναι στασιμες....τουλαχιστον η δικη μου......εχει παραλαβει ρε παιδια κανεις να μας πει τι παρελαβε κινητο σκετο η και το ταμπλετ μαζι????

Δημοσ.

μεσολαβησαν αργιες για αυτο,οπως ειπα κ παραπανω λογικα απο αυριο θα αρχισουν τα τηλεφωνακια για παραλαβες

επισης αν δεις την παραγγελια σου απο asus padfone αλλαχτηκε σε κινητο asus padfone οποτε παλι λογικα θα μας ερθουν σκετα τηλεφωνακια

Δημοσ.

φιλε μου η asus δεν πουλαει το κινητο σκετο.......ειναι πακετο σφραγισμενο μαζι με το ταμπλετ οποτε δεν παιζει αυτο που λες....και στα multirama ελπιζω οτι δεν ειναι ηλιθιοι....επισης στην επιβεβαιωση τις παραγγελιας που μου ηρθε στο μαιλ γραφει asus padphone και αυτο κραταω εγω..........αλλιως αν ισχυει οτιδηποτε διαφορετικο παω σε καταγγελια στο ινστιτουτο καταναλωτη και θα δεις σε ποση ωρα τα στελνουν και τα δυο μαζι ως οφειλουν φυσικα.................http://www.asus.com/Mobile/PadFone/#specifications

Δημοσ.

σε διαφορετικα κουτια ειναι ταμπλετ και κινητο,μπορουν να τα δωσουν ξεχωριστα αρα

καλα τα λες αλλα διαβασε πιο πισω και θα δεις οτι μαλλον τηλεφωνο σκετο θα μας στειλουν 

επισης αιντε βγαλε ακρη στο ελλαδισταν με καταγγελιες κλπ και ολα αυτα για ενα τηλεφωνο

γνωμη μου αυτα

Δημοσ.

φιλε μου δεν πωλειται χωριστα......το tablet το βγαζουν μονο του στην αγορα ως ανταλακτικο,,,,,οπως και το πενακι.....το τηλεφωνο το ειδες σε κανενα μαγαζι του κοσμου χωριστα??? δε νομιζω.........πιστεψε με ξερω τι λεω........

Δημοσ.

φιλε μου αν διαβασεις ολο το νημα θα δεις οτι πολλοι πηραν τηλεφωνο και τους ειπαν οτι ειναι σκετο το τηλεφωνο

εσυ καλα τα λες ,μαζι σου και εγω αλλα εδω εχουμε να κανουμε με μπακαληδες που δεν ξερουν που τους πανε τα 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...