Προς το περιεχόμενο

Asus PadFone 16GB στα 270,6 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν πάει κάποιος σε κανένα κατάστημα, μπορεί να κοιτάξει το καρτελάκι του προϊόντος αν ο κωδικός είναι 0732741 και να μας πει αν είναι και τα 2 μαζί ή να το ζητήσει από κάποιο πωλητή με τον κωδικό του

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν πάει κάποιος σε κανένα κατάστημα, μπορεί να κοιτάξει το καρτελάκι του προϊόντος αν ο κωδικός είναι 0732741 και να μας πει αν είναι και τα 2 μαζί ή να το ζητήσει από κάποιο πωλητή με τον κωδικό του

Απο εδω http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/asus-padfone-16gb/prod3650059pp/#.UN8HHqxlyTq βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι μαζι και το tablet (multirama και public χρησιμοποιουν τους ιδιους κωδικους προιοντων). Το θεμα τωρα ειναι οτι δειχνει παντου εξαντλημενο. (Προσωπικα ειδα το τηλεφωνο και την ταμπλετα απο κοντα στο public the mall και απογοητευτικα πληρως! σε σχεση με το s2 μου...)
Δημοσ.

βλεποντας specs και reviews αρχιζω να το σκεφτομαι σοβαρα ακομα και αν προκειται για σκετο το τηλεφωνο

στην ιδια τιμη με την προσφορα του samsung galaxy s2 πριν λιγο καιρο που εγινε αναρπαστη εχεις

δυνατοτερο επεξεργαστη,την ιδια πολυ καλη οθονη,ποιοτικοτερη κατασκευαστικα συσκευη και ομορφοτερη imho,μεγαλυτερη μπαταρια, πολυ καλη υποστηριξη απο την εταιρεια με αναβαθμισεις και τελος πολυ καλη απο οτι διαβαζω ενσωματωση του ics μαζι με το εξαιρετικο customization απο την asus

Δημοσ.

Υποψιν οτι η οθονη ειναι μικροτερη ουσιαστικα απο του s2 γιατι ενα μερος της οθονης το πιανουν τα touch buttons, η ποιοτητα του ταμπλετ ειδικα σου αφηνει αισθηση κινεζικης πλαστικουρας (ειδικα το ανοιγμα της υποδοχης μου φανηκε πανευκολο στο να σπασει) και το ηχειο του ειναι ενα πολυ μεγαλο μειον της συσκευης.Αυτα τα αρνητικα εχω να πω.Τα θετικα εχουν ειπωθει πολλες φορες στις προηγουμενες σελιδες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατσε, η οθονη ειναι στο ιδιο μεγεθος με το s2 δλδ 4,3 ιντσες απλα δεν ειναι amoled plus

επισης διαβαζω οτι η φωτογραφικη ειναι fuji και μαλλον καλη?

http://www.gsmarena.com/asus_padfone-3965.php

Ουσιαστικα χανεις απο την οθονη γιατι εχουν τα touch button 'εντος' της οθονης...http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4455991#post4455991

Ναι η φωτογραφικη πρεπει να ειναι καλη

EDIT:

Απο εδω http://www.public.gr/product/tilefonia/mobile-phones/asus-padfone-16gb/prod3650059pp/#.UN8HHqxlyTq βγαινει το συμπερασμα οτι ειναι μαζι και το tablet (multirama και public χρησιμοποιουν τους ιδιους κωδικους προιοντων). Το θεμα τωρα ειναι οτι δειχνει παντου εξαντλημενο. (Προσωπικα ειδα το τηλεφωνο και την ταμπλετα απο κοντα στο public the mall και απογοητευτικα πληρως! σε σχεση με το s2 μου...)

Και εδω προσεξτε τι αναφερει για τον ιδιο κωδικο: http://www.getitnow.gr/prod/tilefonia/kinita-smartphones/asus-padfone-16gb/prod3650059pp/ Επεξ/σία από Psycho13
Δημοσ.

τα πουστ@#$$% στο multiδραμα αλλαξαν τον κωδικο προιοντος απο 0732741 που ειναι κινητο+tablet σε 9258343 (το βλεπω στην κατασταση της παραγγελιας)

οκ θα γινεις τζερτζελες στο μαγαζακι τους μολις μου το φερουν

Δημοσ.

οχι δυστηχως

Καποιο email επιβεβαιωσης της παραγγελιας (αυτοματα με το που την εκανες) θα υπαρχει και θα αναγραφει τον κωδικο!

Οπως και να 'χει περνα μια βολτα απο τον διευθυντη, πες του τι εγινε και αν κανει την παπια πες οτι φευγεις κατευθειαν για τη διευθυνση εμποριου για καταγγελια... ετσι ειχαν αλλαξει και πριν 1-2 μηνες τις 10αδες με τα dvd-r + cd-r απο το getitnow και εστελναν 1 αντι για 10, τετοιες πρακτικες ειναι για φυλακη, απατη στο μεγιστο βαθμο.

Δημοσ.

Εγώ μόλις το είπατε πήγα κατευθείαν στο email και στο site. Στο email δεν γράφει κωδικό παραγγελίας, αλλά στο site που μπήκα γράφουν κωδικό παραγγελίας τον κανονικό κωδικό: 0732741. Έβγαλα και ένα prt scn να'μαι καλυμμένος. Σε περίπτωση που αλλάξουν τον κωδικό παραγγελίας μόνοι τους, τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

δεν ξερω τι εγινε με το public η αν η προσφορα ειναι κανονικα και για το station μαζι και απλα γινονται λαθη απο ελληνικη μπαχαλοσυνη

απο αυτα που διαβασα 

εχει βγει padfone 2 και ισως τα δινουν σε τιμη κοστους για να μην τους μεινουν αμανατι

αν και η asus ειναι ποιοτικοτατη εταιρεια (αρκετα καλυτερη απο samsung κλπ) ο πολυς κοσμος δεν την ξερει οποτε δεν φευγουν

υπαρχει γενικοτερα μπερδεμα και το καθε υποκαταστημα η και υπαλληλος δινει οτι ναναι

στην διαφημιση τους απο αμελεια δειχουν 2 συσκευες ,κινητο και ταμπλετ

απο οτι εχω καταλαβει η προσφορα για ταμπλετ και κινητο ισχυει μονο μεσω νετ

προσωπικα παραγγειλα χθες απο μουλτι ονλαιν,αν δεν μου φερουν και ταμπλετα δεν ξερω αν θα παραλαβω αν και το κινητο αξιζει και σκετο σε αυτη την τιμη ,απλα ειναι το σπασιμο που σε κανει να λες αιντε και ...

Δημοσ.

Εχω παραγγείλει και εγω το κινητό πριν γίνει η αλλαγή στον κωδικό προϊόντος. Κοίταξα το email παραγγελίας και παρατήρησα μια βασικη διαφορά. Στο email λεει οτι παρηγγειλα το asus padfone ενώ πλεον στον λογαριασμό μου στο σιτε λεει οτι παρήγγειλα το κιν τηλ asus padfone. Αρκει αυτο για να γινει καταγγελία? Αν δεχτώ το κινητό μόνο μπορώ μετα να παω να ζητήσω απο το κατάστημα και το padfone?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...