Προς το περιεχόμενο

Asus PadFone 16GB στα 270,6 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την Παρασκευή που μας πέρασε προς Σάββατο χαράματα είδα ακριβώς την ίδια προσφορά στο public. Το padfone 270,60e. Πάω να παραγγείλω και μου βγάζει ότι μπορώ να πάρω μαζί και την padstation στην τιμή του 1 λεπτού. Λέω μούφα θα είναι αλλά δεν χάνω τίποτα να παραγγείλω και έτσι και έκανα. Το πρωί που ξανακοίταξα στο public για να περάσω την προσφορά εδώ είχε εξαφανιστεί αλλά εμένα μου το είχαν στείλει. Τελικά η παραγγελία μου ήρθε χθες και αν και δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ ιδιαίτερα μαζί του οι πρώτες μου εντυπώσεις από το τηλέφωνο και το tablet είναι πολύ καλές και τα πάντα ήταν σφραγισμένα. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχω την εντύπωση ότι μαζί με την padstation έπρεπε να έχει και ένα στυλό τον οποίο δεν είχε αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω παραπάνω. Αυτή είναι η εμπειρία μου και τα συμπεράσματα δικά σας.

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πάντως το μουλτιδραμα πουλάει και σκέτο το ταμπλετ 128 ευρω.λογικα θα παρουμε τα π@π@ρια μας αλλη μια φορα

Άμα το πουλάνε σκέτο, μάλλον αυτοί θα πάρουν τα δικά μου χεχε

Δημοσ.

Σκέτο ρε παιδιά πιστεύετε ότι δεν αξίζει; Τι άλλο καλύτερο υπάρχει σε αυτά τα χρήματα;

Galaxy Nexus με λιγο παραπανω (300Ε)..

Δημοσ.

Χειροτερο επεξεργαστη βεβαια το nexus αλλα λεπτομερειες...

Μεγαλυτερη αναλυση οθονης που για εμενα εχει σημασια..

Δημοσ.

millenium το λες στα σοβαρά ή ειρωνικά;Πάντως επειδή ψάχνω ούτως ή άλλως κάτι πιο συμμαζεμένο σε μέγεθος μάλλον θα προτιμήσω το asus-αν φιλοτιμηθεί βέβαια το multirama κάποια στιγμή και το φέρει...

Δημοσ.

Tι ειρωνικα φιλε μου.Διπυρηνο Krait εχει το Αsus...Πολυ γρηγορος.

Μεγαλυτερη αναλυση οθονης που για εμενα εχει σημασια..

Σιγουρα ειναι σημαντικο.Βασικα δεν ηθελα να μπω σε διαδικασια vs μεταξυ των 2 απλα μια διαπιστωση εκανα.

Δημοσ.

παιδια σκετο το τηλεφωνο ειναι μιλησα πριν απο λιγο με το καταστημα της πολις μου που ηταν διαθεσημο και του λεω οτι στο sait ειναι φωτο πακετο μαζι το ιδε και αυτος και μου ειπε οτι οντως ειναι λαθος η παρουσιαση γιατι σου δειχνει οτι ειναι και τα δυο μαζι ... μα@@@@κιες δηλαδει δεν αξιζει σκετο βαζεις ακομα κατι και παιρνεις google nexus se 10.1 399 νομιζω εχει στα media markt de το ειδε ξαδελφος μου χθες στο αμβουργο ...

Δημοσ.

Αφήστε το παίδες. Το παρήγγειλα και το ακύρωσα γιατί μίλησα και με κατάστημα και με εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν πως είναι σκέτο νέτο το τηλέφωνο.

Και μπορεί να λέτε πως είναι τίμια πρόταση για τα λεφτά του αλλά προτιμώ να τα δώσω σε κάποιον που δεν με δουλεύει

• Like 2
Δημοσ.

εγω το παραγγειλα με παραλαβη απο το καταστημα,ετσι χατζημπερδεμενοι που ειναι ολοι αυτοι παιζει να ερθει το ταμπλετ μαζι με το τηλεφωνο,αν οχι θα το σκεφτω για σκετο το τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...