Προς το περιεχόμενο

Asus PadFone 16GB στα 270,6 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκθεσιακό κομμάτι μου το είπε κι εμένα ,και μου είπε και για station .γιαυτο έκανα παραγγελία. Αν μου στείλουν μόνο το κινητό τότε δεν παραλαμβάνω

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα 399 που το γράφει οτι κάνει τόσο με το station.αφού υπαρχει η τιμή μόνο για παραγγελία μέσω ίντερνετ και στο site δεν υπάρχει άλλη τιμή

Δημοσ.

Πολύ χημα μου φαίνεται όλο αυτό. Κρίμα αν ειναι έτσι

80111150001112 εκεί πηρα και ακύρωσα.. μου είπε οτι είναι μόνο το τηλέφωνο και ότι έχουν πάρει εντολή να μην το πουλάνε χωριστά.. ψάξε Βρες άκρη..

Δημοσ.

εριξα και γω μια παραγγελια με παραλαβη απο το καταστημα...

Αν ειναι στα 270 το κινητο και το station σφραγισμενα, τοτε αναμφιβολα ειναι φοβερη ευκαιρια.

Αν ειναι και τα 2 αλλα demo τοτε δεν ξερω ισως αξιζει αν ειναι σε καλη κατασταση (αν και με "μονο" 1500 μπαταρια στο κινητο, αν το εχουν 6 μηνες full on τον ηπιαμε..)

Αν ειναι μονο το κινητο σφραγισμενο τοτε κρινεται συμπαθητικη τιμη, γιατι και για σκετο κινητο δε του λειπει τιποτα, αντιθετα εχει τελευταιας γενιας Krait δυπιρινο, adreno 225 και 4.3 amoled. 16gb τουλαχριστον onboard, και παιρνει MicroSD, εχει και ICS και λεπτο προφιλ ( 9.2mm), δεν ειναι καθολοθ κακο, αλλα δεν ειναι και η ευκαιριαρα...

Τωρα αν ειναι σκετο το κινητο και demo, τοτε ΟΧΙ δεν αξιζει...

Αραγε ποιο απο τα 4 σεναρια ισχυει?

Δημοσ.

Ρε παιδιά σαν κινητό αξίζει μόνο του τι λέτε; Αντι για  samsung s2 να πάρω αυτό έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου να πάρω και το docking station αργότερα, Δώστε γνώμες γρήγορα

Δημοσ.

με εξαιρεση την camera για την οποια δεν εχω δει σχολια καπου, σαν specs ειναι καλυτερο απο το S2. Απλα το κακο ειναι οτι με προχειρο search online, δε βλεπω ευκολη τη δυνατοτητα να βρεθει φτηνα σκετο το station...δηλαδη ουτε amazon το πουλαει, ουτε στο αγγλικο ebay το ειδα καθολου (ολοι ασχολουνται με το padfone2 εκει)...

Δηλαδη μη το θεωρεις και σοβαρο προσον το station γιατι αμα το παρεις σκετο, πιθανοτατα ποτε να μη βρεις το station κατω απο 100ε...

Τωρα σκετα σαν κινητα, φαινεται ανωτερο του S2 αλλα οχι τρομερα, και το samsung ειναι εγγυηση...τι να πω αν ειναι σφραγισμενο πιθανον θα το επαιρνα (παρω) στα 270...

Δημοσ.

Πριν απο 10 λεπτα μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι το προιον δεν υπαρχει διαθεσιμο πουθενα και οτι οι παραγγελιες θα πραγματοποιηθουν οταν ερθει νεα παραλαβη......αντε και του χρονου......χαχαχα

Δημοσ.

με εξαιρεση την camera για την οποια δεν εχω δει σχολια καπου, σαν specs ειναι καλυτερο απο το S2. Απλα το κακο ειναι οτι με προχειρο search online, δε βλεπω ευκολη τη δυνατοτητα να βρεθει φτηνα σκετο το station...δηλαδη ουτε amazon το πουλαει, ουτε στο αγγλικο ebay το ειδα καθολου (ολοι ασχολουνται με το padfone2 εκει)...

Δηλαδη μη το θεωρεις και σοβαρο προσον το station γιατι αμα το παρεις σκετο, πιθανοτατα ποτε να μη βρεις το station κατω απο 100ε...

Τωρα σκετα σαν κινητα, φαινεται ανωτερο του S2 αλλα οχι τρομερα, και το samsung ειναι εγγυηση...τι να πω αν ειναι σφραγισμενο πιθανον θα το επαιρνα (παρω) στα 270...

τα ίδια σκέφτομαι κ γω, η μπταρία βγαίνει όμως για μεγαλύτερη ή κλάφτα Χαράλαμπε;

Δημοσ.

Λοιπον το εψαξα λιγο..Δειτε ενα δειγμα απο την καμερα του..(φοράει fuji φακό,πολυ καλος) http://www.youtube.com/watch?v=0schrAIScJw

Και ενα πληρες review.. http://www.youtube.com/watch?v=f8av_cjWvXQ

Απο οτι διαβασα περνει συνεχεια αναβαθμισεις και εχει υποστηριξη της Asus(διαβασα οτι θα παρει και JB,δεν ξερω αν ισχυει σιγουρα)..Παντως εχει ΄΄καθαρο΄΄ android σαν το Nexus με καποια εξτρα widgets και μου αρεσει αυτο..

Δημοσ.

Δεν τρέχει "καθαρό" Android. Έχει ένα κακοφτιαγμένο UI της Asus. Λίγο που είχα παίξει μαζί του σε ένα κατάστημα μου είχε φανεί choppy που λέμε. Έκανε κοψιματάκια και δεν είχε τόσο καλή απόκριση. Ας ελπίσουμε ότι με το 4.1 θα βελτιωθεί σε αυτό το θέμα (αφού αυτό είναι το κύριο μέλημα του Jelly Bean, η βελτίωση της απόκρισης και της ομαλότητας του UI).

Πάντως έχει τον υπερδύναμο (για διπύρηνο) επεξεργαστή Snapdragon S4 και την πολύ καλή Adreno 225 GPU. Και έχει και 32GB αποθηκευτικό χώρο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...