SokinLyg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2013 Παντως τωρα που το ειπες και το κοιταξα το ιστορικο τιμων του σκρουτζ το δειχνει 17-20/12 (4 μερες) στα 144 ευρω! Βρε λες;....:Ο (καλα αν εβγαινε εδω αυτο θα επεφτε τρελο ακυρο αλλα αφου εμεινε 4 μερες η τιμη μηπως δεν το ειδαν πανω απο ενας-δυο...?) Την είχα πετύχει την προσφορά αλλά ήταν λάθος του σκρούτζ. Μόλις πατούσες το λινκ σε έβγαζε στην padstation που έκανε 144 ευρώ. 1
bill987 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Παίδες είπαμε έτσι?? Αν ξαναδουμε κάτι παρόμοιο σε τιμή, το γράφουμε αμέσως!!!
parker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά εγώ όπως σας είπα έχω ακυρώσει την παραγγελία. Τους πήρα και τους ξέχεσα (σορρυ κιόλας) λέγοντας τους πως την ακύρωσα γιατί η τηλεφωνήτρια μου μίλησε μόνο για το τηλέφωνο. Με πήραν πίσω κάποια στιγμή και μου είπαν πως εντάξει να εκτελέσουμε την ακυρωμένη παραγγελία μου αλλά επειδή εχουν σειρά προτεραιότητας δεν ήμουν μέσα. Εγώ έκανα παραγγελία 28/12. Υπάρχει κανείς που παρέλαβε με παραγγελία μετά τις 28?
stigmes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το πληκτρολογιο του μηπως το εχει βρει κανεις απο ελλαδα? οσο κι αν εψαξα δεν βρηκα κατι και γενικα δεν βλεπω να υπαρχουν πολλα αξεσουαρ εδω
Redshift Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 μονο ebay το πληκτρολογιο και 100€ + ,για μενα δεν αξιζει απο root κανατε τπτ? καμποσο που το εψαξα root μπορεις να το κανεις μονο σε ics 4.0.3 και μετα να προσπαθησεις να το διατηρησεις με μια εφαρμογη ονοματι OTA RootKeeperhttps://play.google.com/store/apps/details?id=org.projectvoodoo.otarootkeeper&hl=el προσωπικα θεωρησα οτι δεν αξιζει τον κοπο γιατι μεχρι να το καταλαβω ειχα κανει αναβαθμιση σε 4.0.4 και του ειχα βαλει εφαρμογες,luncher κλπ ανακαλυψα βεβαια οτι στο ics μπορει να καταργησεις (παγωσεις ουσιαστικα οχι απεγκαταστησεις διαφορες εφαρμογες ακομα κ συστηματος οποτε σταματησα διαφορες χαζομαρες της asus)
stigmes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το πληκτρολογιο δεν αξιζει γιατι ειναι πολυ ακριβο , αλλα θα το ηθελα αν ηταν σε καλη τιμη για ρουτ σε 4.04 δεν μπορουμε? ουτε με downgrade καπως? γενικα δεν εχω βρει πολυ υποστήριξη
Redshift Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αν το κανεις restore to factory defaults (δλδ το γυρισεις στην μαμα 4.0.3 μπορεις να το ρουταρεις κα να κανεις update στην 4.0.4 μετα) μπορεις νομιζω υπαρχει κ διαδικασια για να κατεβεις απο 4.0.4 σε 4.0.3 χωρις να χασεις αρχεια αλλα ειναι μανουρα κ επειδη θα παρει και 4,1 jelly bean τωρα κοντα θα περιμενω να βγαλουν (αν βγαλουν root για την 4,1) καθε φορα που κανεις update κινδυνευεις να χαθει το root http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=30551656#post30551656 παντως εγω τους usb drivers των λινκ δεν μπορεσα να τους περασω σε windows 7 x32 k x64 που δοκιμασα,βεβαια κατεβαζουν τα ιδια τα win drivers κ βλεπεις το τηλεφωνο κανονικα απο οτι εχω διαβασει η asus υποστηριζει τα μηχανακια της σε βαθος χρονου με γρηγορες αναβαθμισεις το οποιο αν ισχυει για μενα ειναι καλυτερο απο οποιαδηποτε υποστηριξη απο φορουμς
giorgos2807 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα για το κατάστημα και δεν θέλω να γίνω κουραστικός με τη δική μου ιστορία, αρκεί μόνο να σας πω ότι με περιμένει ενα κομμάτι στο κατάστημα να το παραλάβω μόνο που επειδή μπερδευτήκαν και δεν κατάλαβαν οτι ειναι απο παραγγελία το ανοιξαν και μόλις το κατάλαβαν το έκλεισαν πάλι. αυτο είναι το τέλος της δικής μου ιστορίας και χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω δει ακόμα. Το θέμα μου είναι ότι όταν το πήρα δεν το πήρα για μένα αλλά για να το κάνω δώρο κι όπως καταλαβαίνεται υπάρχει ένα θέμα να πάω δώρο ανοιγμένο. Χωρίς βέβαια να δεσμεύομαι γιατί αν το δω μπορεί να μ'αρεσει τόσο πολύ και να σκεφτώ να αλλάξω το δικό μου τηλέφωνο, αν κάποιος από το forum τον ενδιαφέρει η περίπτωση να το πάρω και να του το στείλω ας με ενημερώσει με pm. Δέχομαι και προτάσεις για ανταλλαγές, εννοείται της ίδιας αξίας. Edit: Κάτι που όμως οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι τα έξοδα αποστολής είναι του παραλήπτη και η πληρωμή είναι με υπηρεσία acs που έρχεται και το παίρνει και με πληρώνει είτε με κατάθεση σε τράπεζα. Εξυπηρέτηση θέλω να κάνω και όχι να περιμένω πότε θα πάρω τα λεφτά μου πίσω, ελπίζω να το καταλαβαίνετε.
giorgos2807 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 <p>Επειδή έχει γίνει πολύ θέμα για το κατάστημα και δεν θέλω να γίνω κουραστικός με τη δική μου ιστορία, αρκεί μόνο να σας πω ότι με περιμένει ενα κομμάτι στο κατάστημα να το παραλάβω μόνο που επειδή μπερδευτήκαν και δεν κατάλαβαν οτι ειναι απο παραγγελία το ανοιξαν και μόλις το κατάλαβαν το έκλεισαν πάλι. αυτο είναι το τέλος της δικής μου ιστορίας και χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν το έχω δει ακόμα. Το θέμα μου είναι ότι όταν το πήρα δεν το πήρα για μένα αλλά για να το κάνω δώρο κι όπως καταλαβαίνεται υπάρχει ένα θέμα να πάω δώρο ανοιγμένο. Χωρίς βέβαια να δεσμεύομαι γιατί αν το δω μπορεί να μ'αρεσει τόσο πολύ και να σκεφτώ να αλλάξω το δικό μου τηλέφωνο, αν κάποιος από το forum τον ενδιαφέρει η περίπτωση να το πάρω και να του το στείλω ας με ενημερώσει με pm. Δέχομαι και προτάσεις για ανταλλαγές, εννοείται της ίδιας αξίας.</p> <p> </p> <p>Edit: Κάτι που όμως οφείλω να ξεκαθαρίσω ότι τα έξοδα αποστολής είναι του παραλήπτη και η πληρωμή είναι με υπηρεσία acs που έρχεται και το παίρνει και με πληρώνει είτε με κατάθεση σε τράπεζα. Εξυπηρέτηση θέλω να κάνω και όχι να περιμένω πότε θα πάρω τα λεφτά μου πίσω, ελπίζω να το καταλαβαίνετε.</p> Καλημέρα το πακέτο μου παραδόθηκε για καλή μου τύχη κλειστο, δεν κατάλαβα πως και γιατί αλλά δεν έκανα και τον δύσκολο. Εχει ήδη παραδοθεί ως δώρο. Τελικά είναι πολύ καλό κομμάτι και ήταν φοβερή περίπτωση. Τώρα που το σκέφτομαι μήπως έπρεπε να το κρατήσω για μένα; Sent from my iPhone using Insomnia
sv2kgl Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Τελικά έκανε κανείς καμιά ενέργεια για το πενάκι? Πήρε κανένας την Asus να ενημερώσει και να ρωτήσει για τη συγκεκριμένη εισαγωγή? Ρωτάω γιατί σκεφτόμουνα να πάρω τηλέφωνο την Asus αλλά με διάφορα τρεξίματα δεν το 'χω κάνει εώς τώρα.
silmarien Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Και επίσημα παίρνει JB το Padfone. http://www.gsmarena.com/asus_padfone_jelly_bean_update_seeding_next_week-news-5468.php 1
alex_mar Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Ξερει κανενας που μπορώ να βρω padfone; σε νορμάλ τιμή ομως οχι 600+ ευρώ που βλέπω στο skroutz
Redshift Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 εχει βγει padfone 2 με μεγαλυτερη οθονη,καλο τετραπυρηνο,2 gb ram καλυτερο κουμπωμα στο tablet κ διαφορες αλλες βελτιωσεις αλλα κ το απλο το δικο μας μια χαρα ειναι,γενικως νομιζω οτι εχουν εξαφανιστει παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα