Προς το περιεχόμενο

Asus PadFone 16GB στα 270,6 €

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια αν το εδινε στην τιμη που το αγορασε (αν και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι της προσφορας...) θα εγραφα το λινκ....αλλα οταν βαζει λινκ απο το σκρουτζ για να μας δειξει ποσο κανει και ζηταει ανταλλαγη με αντικειμενα αξιας 600-700ευρο δε θα κανω "διαφημιση"....

Εμένα μου αρέσει που αυτό που ζητάει το θέλει υποχρεωτικά με απόδειξη....αυτός θα την δώσει άραγε τη δική του

Κρίμα που δεν μπορούμε να γράψουμε σχόλιο στην αγγελία

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αλητειες... Τα χουμε χιλιο πει, το συστημα αγγελιων του Ινσομνια μπαζει σαν σπασμενο παραθυρο.

Οσο πιο συντομα αλλαξει, τοσο πιο συντομα θα αρχισουμε να σωζουμε ανυποψιαστους και απειρους συνανθρωπους μας - καταναλωτες - συμφορουμιτες. (κακα τα ψεματα δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να ειναι καμενοι οπως εμεις και να ψαχνονται για να ξερουν τι παιζει )

Δημοσ.

Επανέρχομαι στην απορία μου. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που παρέλαβε πόσο ζυγίζει το πακέτο και ποιες έιναι πάνω κάτω οι διαστάσεις του;

Ο τύπος που το παίζει έξυπνος με την αγγελία μήπως έχει καμία σχέση με το γνωστό ζαχαροπλαστείο του nickname του που πτώχευσε και είπε να βγάλει χρήματα από πουθενά αλλού; :P

Δημοσ.

Επανέρχομαι στην απορία μου. Μήπως μπορεί να μου πει κάποιος που παρέλαβε πόσο ζυγίζει το πακέτο και ποιες έιναι πάνω κάτω οι διαστάσεις του;

Ο τύπος που το παίζει έξυπνος με την αγγελία μήπως έχει καμία σχέση με το γνωστό ζαχαροπλαστείο του nickname του που πτώχευσε και είπε να βγάλει χρήματα από πουθενά αλλού; :P

Δεν ξέρω να σου πω ακριβώς αλλά είναι πολύ κάτω από 2 κιλά. Άρα θα πληρώσεις την fix τιμή των courier χωρίς επιβάρυνση έξτρα κιλών.

• Like 1
Δημοσ.

Αλητειες... Τα χουμε χιλιο πει, το συστημα αγγελιων του Ινσομνια μπαζει σαν σπασμενο παραθυρο.

Οσο πιο συντομα αλλαξει, τοσο πιο συντομα θα αρχισουμε να σωζουμε ανυποψιαστους και απειρους συνανθρωπους μας - καταναλωτες - συμφορουμιτες. (κακα τα ψεματα δεν ειναι ολοι υποχρεωμενοι να ειναι καμενοι οπως εμεις και να ψαχνονται για να ξερουν τι παιζει )

Αν και ξεφευγουμε αρκετα απο το θεμα...Δε νομιζω οτι φταιει το Ινσομνια γι'αυτο....ολα ειναι θεμα προσφορας και ζητησης και φυσικα ειλικρινειας και εντιμοτητας του καθε πωλητη...καποιος που παρακολουθει το φορουμ και δε μπαινει μονο για τις αγγελιες σιγουρα δε θα την "πατησει" αλλα θα υπαρξουν αρκετοι -εκτος φορουμ- που με μια τιμη στα 550-600ευρο θα το παρουν...Επισης το να θελει να κερδισει 50-70ευρο δεν το θεωρω και απατη γιατι το αντικειμενο παραμενει αρκετα κατω απο την αξια του οποτε με αυτον τον τροπο πωλητης και αγοραστης βγαινουν κερδισμενοι...αλλα να βγαζεις σχεδον ενα βασικο μισθο απο το τιποτα....αυτο παραπαει...

• Like 1
Δημοσ.

Να σου πω την αληθεια αν το εδινε στην τιμη που το αγορασε (αν και ειμαι 99% σιγουρος οτι ειναι της προσφορας...) θα εγραφα το λινκ....αλλα οταν βαζει λινκ απο το σκρουτζ για να μας δειξει ποσο κανει και ζηταει ανταλλαγη με αντικειμενα αξιας 600-700ευρο δε θα κανω "διαφημιση"....

Παντως τωρα που το ειπες και το κοιταξα το ιστορικο τιμων του σκρουτζ το δειχνει 17-20/12 (4 μερες) στα 144 ευρω! Βρε λες;....:Ο (καλα αν εβγαινε εδω αυτο θα επεφτε τρελο ακυρο αλλα αφου εμεινε 4 μερες η τιμη μηπως δεν το ειδαν πανω απο ενας-δυο...?)

Δημοσ.

για να μεινουμε στο θεμα, ολοι εμεις που φαγαμε ακυρο μπορουμε να κανουμε κατι?

Αν μου λεγανε οτι "εγινε λαθος στην τιμη μπλα μπλα μπλα" το καταλαβαινω να τους κυνηγησω γιατι εχω πατημα, αλλα οταν μου λενε "εξαντληθηκε" τι να κανω...?

Δηλαδη αν μου πουνε "στειλαμε σε 10 ατομα τα 10 κομματια που ειχαμε και μετα τελος" δε μπορω να πω κατι...

Δημοσ.

για να μεινουμε στο θεμα, ολοι εμεις που φαγαμε ακυρο μπορουμε να κανουμε κατι?

Αν μου λεγανε οτι "εγινε λαθος στην τιμη μπλα μπλα μπλα" το καταλαβαινω να τους κυνηγησω γιατι εχω πατημα, αλλα οταν μου λενε "εξαντληθηκε" τι να κανω...?

Δηλαδη αν μου πουνε "στειλαμε σε 10 ατομα τα 10 κομματια που ειχαμε και μετα τελος" δε μπορω να πω κατι...

του λες οτι δε γινεται ο φιλος μου να το πηρε χθες, και να βρεθηκε ξαφνικα κομματι γι αυτον, (εννοω την παραπανω περιπτωση του φιλου) και εμενα να μου το ακυρωνετε. απλα σε καπως αυστηροτερο τονο. :P
  • Like 1
Δημοσ.

Ίσως αν τους λέγατε να μην ακυρωθεί η παραγγελία και απλά να μείνει ανοιχτή μέχρι να έρθει (αν ποτέ έρθει) ξανά από τον προμηθευτή? Έτσι κατοχυρώνεις τιμή. Γιατί σίγουρα θα το ξαναβάλουν κάποια στιγμή στο site τους.

PS1. Σήμερα λέω να πάρω τηλέφωνο στην Asus και να ρωτήσω τι γίνεται με το πενάκι μήπως καταφέρω και το καβαντζώσω.

PS2. Όσοι πιστοί παραλάβατε, αν βρείτε τίποτα ενδιαφέρον (κανένα εύκολο και αξιόπιστο οδηγό για rooted, ή αγορά αξεσουαρ όπως θήκες κτλ) σφυρίχτε! 

Δημοσ.

Ίσως αν τους λέγατε να μην ακυρωθεί η παραγγελία και απλά να μείνει ανοιχτή μέχρι να έρθει (αν ποτέ έρθει) ξανά από τον προμηθευτή? Έτσι κατοχυρώνεις τιμή. Γιατί σίγουρα θα το ξαναβάλουν κάποια στιγμή στο site τους.

οχι γιατι σε τετοια περιπτωση τους δινεις το περιθωριο να σου πουν "Οκ θα κρατησουμε την παραγγελια σας και θα σας ενημερωσουμε στο μελλον" και πολυ απλα 1. ειτε δε θα ξανα ασχοληθουν πολυ απλα ποτε 2. ειτε θα σου πουν μετα απο καμια βδομαδα-μηνα, οτι τελικα το προιον δε βρεθηκε και δε θα μπορεσει να εξυπηρετηθει η παραγγελια. Επιθετικα, και ζητωντας αμεσα λυση θελει το πραμα. Αφου τους ειδατε, τεμαχια υπαρχουν, προφανως στην τιμη κολλανε.
Δημοσ.

Καμιά παραγγελία που δόθηκε μετα τις 28/12 έχει παραδοθεί ?

Ρωτάω ώστε να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός πίεσης.

Δημοσ.

Πληροφοριακά εγώ είχα κάνει 2 παραγγελίες.Μία στις 28/12 τα ξημερώματα και μία δεύτερη την ίδια ημέρα κατά τις 2 το μεσημέρι. Η πρώτη παραδόθηκε κανονικά και η δεύτερη ακυρώθηκε.

Δημοσ.

Κατα πως φαινεται το πραμα, παιδια ειναι καθαρα στο χερι τους καθενος σας το αν θα παραλαβετε τελικα ή οχι. Μιλαω για το πως θα το χειριστειτε. Ειναι κατι παραπανω απο φανερο πλεον.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

sorry για το offtopic αλλα επειδη δεν ξερω αν θα ανοιχτει θεματακι το βαζω εδω 

δεν το εχω δοκιμασει ακομα,πιθανοτατα θα το τεσταρω απο εβδομαδα (εννοειται οτι οποιος το δοκιμασει το κανει με δικη του ευθυνη)

Root Asus Padfone

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1706588#

http://www.birubaru.com/2012/09/how-to-root-asus-padfone/

edit δουλευει μονο σε android 4.03

Επεξ/σία από Redshift

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...