Kostas_xolargos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Ηταν που ηταν πολυ δυσχρηστο για μενα τωρα με την νεα αναβαθμιση τ χασα τελειως βασικα μου αρεσε η προηγουμενη εκδοση πιο πολυ. Πως στο διατανο συγχρονιζεις τις επαφες απο το iphone στο itunes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas_xolargos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 κανεις δεν ξερει ρε παιδες? επισης ρε παιδια εχει γινει το εξης κουλο στη συσκευη μου. Μου χει το αλμπουμ καμερας οπου αποθηκευονται κανονικα οι φωτο που τραβαω και απο κατω εχει χρισει κατι παλιες φωτο μου των 501 σε δυο αλμπουμ ενα 8600ΚΜΖΟ και ως βιβλιοθηκη τις ιδιες και δεν υπαρχει επιλογη διαγραφης,και στις πληροφοριες λεει οτι εχω μονο οσες ειναι απο το αλμπουμ καμερας τι παιζει? θελω να διαγραψω ολες τις φωτο και δεν μπορω γιατι θα το πουλησω την προσεχη τριτη τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Σχετικά με το πρώτο post σου... Καμία δυσχρηστία. Πλέον οι επαφές ΔΕΝ συγχρονίζονται με το iTunes αλλά με το Contacts και ΑΥΤΟΜΑΤΑ χωρίς να κάνεις τίποτα... απλά να βρει δίκτυο το iPhone σου. Σχετικά με το δεύτερο post σου.. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ξανά-γράψ' το πιο κατανοητά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2012 Από τη στιγμή που έχεις Apple ID και το έχεις αναβαθμίσει, ώστε να υποστηρίζει iCloud, οι επαφές σου είναι στο iCloud, όπου από εκεί συγχρονίζονται με ότι Apple συσκευή έχεις. https://www.icloud.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα