Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές διαπίστωσα οτι μου χακάρανε το λογαριασμό στο Origin και συγκεκριμένα μου αλλάξανε το username απο MaGiC_ChEeTaH σε smokimo47 και μου αλλάξανε και τον κωδικό επίσης.

Αυτό που κατάφερα αμέσως μετά ήταν να αλλάξω πάλι το username μου όπως ήταν πριν και έβαλα έναν πιο δύσκολο κωδικό.Και το καλό τουλάχιστον είναι οτι στο fifa 13 δεν άλλαξε η κατηγορία που έπαιζα και οι βαθμοί μου.

Αλλά μου διαγράφτηκαν όλοι οι φίλοι μου.

Τι να κάνω ?

Δημοσ.

Αφου αλλαξες κωδικο δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Οσο για τους φιλους, απλα τους ξαναβαζεις.

Δημοσ.

Πάντως τόσο έυκολο είναι να σπάσουν κωδικό με 6 αριθμους?(6ψηφιο)

Για καποιο λογο νομιζω προτεινουν κωδικο με αριθμους-γραμματα-συμβολα. Πιστευω πως ναι ειναι σχετικα ευκολο, ειδικα αν καποιοι αριθμοι επαναλαμβανονται.

Δημοσ.

Στο Uplay μου τον είχανε σπάσει ναι.και εκει πολύ έυκολο κωδικό είχα. Στο Οrigin πρώτη φορά...Αλλη φορά παντού 12 ψηφιο κωδικο με αλφαριθμητικούς και δε συμμαζεύεται θα βάζω.

Δημοσ.

http://www.inout.gr/showthread.php?t=24288

Τα keyloggers είναι επιβλαβή προγράμματα που εκτελούνται σχεδόν αόρατα, καταγράφουν όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και στη συνεχεία, στέλνουν πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει με το keylogger.
Δημοσ.

και ποιο πρόγραμμα είναι καλό για να μου σκανάρει και να μου εξουδετερώσει τα πιθανα keyloggers?

ευχαριστώ για την βοήθεια btw

Κανε scan με malwarebytes και superantispyware

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...