BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Χθές διαπίστωσα οτι μου χακάρανε το λογαριασμό στο Origin και συγκεκριμένα μου αλλάξανε το username απο MaGiC_ChEeTaH σε smokimo47 και μου αλλάξανε και τον κωδικό επίσης. Αυτό που κατάφερα αμέσως μετά ήταν να αλλάξω πάλι το username μου όπως ήταν πριν και έβαλα έναν πιο δύσκολο κωδικό.Και το καλό τουλάχιστον είναι οτι στο fifa 13 δεν άλλαξε η κατηγορία που έπαιζα και οι βαθμοί μου. Αλλά μου διαγράφτηκαν όλοι οι φίλοι μου. Τι να κάνω ?
overpower Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Αφου αλλαξες κωδικο δεν μπορεις να κανεις κατι παραπανω. Οσο για τους φιλους, απλα τους ξαναβαζεις.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως τόσο έυκολο είναι να σπάσουν κωδικό με 6 αριθμους?(6ψηφιο)
overpower Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πάντως τόσο έυκολο είναι να σπάσουν κωδικό με 6 αριθμους?(6ψηφιο) Για καποιο λογο νομιζω προτεινουν κωδικο με αριθμους-γραμματα-συμβολα. Πιστευω πως ναι ειναι σχετικα ευκολο, ειδικα αν καποιοι αριθμοι επαναλαμβανονται.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 οκ τώρα πάντως έχω βάλει 12ψήφιο κωδικό με γραμματα κεφαλαία -μικρα και αριθμους
zizu10 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δεν στον είχαν ξανασπάσει εσένα, αν θυμάμαι καλά;;;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Στο Uplay μου τον είχανε σπάσει ναι.και εκει πολύ έυκολο κωδικό είχα. Στο Οrigin πρώτη φορά...Αλλη φορά παντού 12 ψηφιο κωδικο με αλφαριθμητικούς και δε συμμαζεύεται θα βάζω.
zeniath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ναι μάλλον έχεις κανά key logger και δεν σου τον "σπανε" και μάλλον την δουλειά την κάνει γνωστός σου
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Τι είναι το key logger και που το χω και τι κάνει ?
zeniath Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 http://www.inout.gr/showthread.php?t=24288 Τα keyloggers είναι επιβλαβή προγράμματα που εκτελούνται σχεδόν αόρατα, καταγράφουν όλες τις πληροφορίες που πληκτρολογείτε και στη συνεχεία, στέλνουν πληροφορίες σ΄αυτόν που σας έχει μολύνει με το keylogger.
xtrmsnpr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ χακάρισμα ωρε δεν σου πέφτει τελευταία;Τί κάνεις;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 και ποιο πρόγραμμα είναι καλό για να μου σκανάρει και να μου εξουδετερώσει τα πιθανα keyloggers? ευχαριστώ για την βοήθεια btw
SPANK Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 και ποιο πρόγραμμα είναι καλό για να μου σκανάρει και να μου εξουδετερώσει τα πιθανα keyloggers? ευχαριστώ για την βοήθεια btw Κανε scan με malwarebytes και superantispyware
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2012 ευχαριστω θα κάνω Λοιπόν έκανα γρήγορη σάρωση και με τα 2 και μου βρήκαν 14 μολυσμένα αρχεία και τα καθάρισε
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Αφού το έλυσες..Ίσως να ήταν και το alexa της m$ μέσα σε αυτά.Θυμάσαι τι αρχεία ήταν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα